γαματαΕίναι εθιστική η σοκολάτα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γαματαΕίναι εθιστική η σοκολάτα
Πέρασα μια βόλτα από το ίδρυμα μπας και δω αυτή την Τρέησυ που μ'έχετε πρήξει αλλά τζίφος για μια ακόμα φορά. Μα πότε πάει αυτή;.

Πέρασα μια βόλτα από το ίδρυμα μπας και δω αυτή την Τρέησυ που μ'έχετε πρήξει αλλά τζίφος για μια ακόμα φορά. Μα πότε πάει αυτή; Κατα τα άλλα τίποτα καινούργιο οι ίδιες ρουμάνες (Σιμόνα, Αμίρα, Άλις, Σαμάνθα κλπ) και εξωτικές (Τζέννιφερ, μαύρες, Λουϊζα κλπ).

alex.νεος tracy ηταν και την πεμπτη και την παρασκευη,,,,,,,,,,γειαεννοειται...![]()
alex.νεος tracy ηταν και την πεμπτη και την παρασκευη,,,,,,,,,,γεια

Δυο πραγματα... Η Σισσυ ειναι και γαμω τα μουνια. Η ρωξανη (η υπερκαβλιαρα* αδυνατουλα) γιατι λεει οτι κανει μονο πριβε??
1)Ειναι ψωνιο
2)Κανει απιστευτα καλο πριβε σαν την Κλειω (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...)
3)Ειναι για ποτα και χουφτωμα στα μουλωχτα κλπ
4)Με ειδε μαλακα και ειπε μπας και τσιμπησει κανα 50ευρω για πλακα
*οταν λεμε υπερκαβλιαρα, εννοουμε οτι δεν εχω δει καμια που εστω να την πλησιαζει σε καβλα τα τελευταια 4-5 χρονια![]()

Ω ναι, συμφωνω σε ολα... (την Μαρια δεν την ξερω... ειμαι νεος και παω σπανιαη ρωξανη ειναι οντως τρελλο καυλακι και μαζι με την μαρια ειναι τα πιο ομορφα πλασματα κατ'εμε εκει μεσα(μαζι με τρεισι βεβαια).Η ρωξανη ειναι πολυ πιο ομορφη απο κλειω και αν προχωραει περαιτερω σιγουρα θα κανει θραυση..![]()
) θα κανει περιουσια σε ελαχιστο χρονο!!Τελικα τι ειναι τα gogo bars στην Ευρωπη που μου ελεγε η Σισσυ?

Αααα απο τα αγαπημενα μου... Εχει και Ελλαδα πολλα... Ξερεις σε ποσα εχω παει??? Ουυυυυειναι bar Που μολις μπεις μεσα σου λενε επειδη εχουν πολυ κοσμο"go,go,we have no free space for you here"![]()

Τελικα τι ειναι τα gogo bars στην Ευρωπη που μου ελεγε η Σισσυ?
Simona τσιγγανορουμάναYorgos,έχεις καμιά πρόταση για Lido απ'τις κυρίες που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω ?
Θέλω να πάω και σ'αυτό το μαγαζί αλλά φοβάμαι μην πιαστώ αδιάβαστος!

Της κακιας ωρας??? Χμμμμμμ...Go go bars είναι συνήθως στριπτηζάδικα της κακιάς ώρας και ο όρος συνηθίζεται περισσότερο στην Ασία, όπου ουσιαστικά είναι και πιάτσα για πουτάνες.

Δυστυχώς αδερφέ...δεν γνωρίζω καμία από τις κυρίες. Έχω να πάω και πάνω από χρόνο στο συγκεκριμένο μέρος. (χωρίς πλάκα)
Εγώ νόμιζα ότι έκλεισε κιόλας, έβλεπα κάτι μεγάλες ταμπέλες kama sutra και έτσι συμπέρανα.
Αλλά εσύ...όπου και να πας, θα βγάλεις άκρη, έχεις μαγικά δάχτυλα...πιανίστα θα σε λέω από εδώ και πέρα!![]()