Xysamoles
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2017
- Like
- 252
- Πόντοι
- 20
Τι γούστα έβγαζα με αυτή τη γκομενα;!;! Έχουμε μάθει που χαθηκε;Ρουμάνα με υπερφυσικό κωλο εκεί ήταν η Ντανα.
Τι γούστα έβγαζα με αυτή τη γκομενα;!;! Έχουμε μάθει που χαθηκε;Ρουμάνα με υπερφυσικό κωλο εκεί ήταν η Ντανα.
Έχει φύγει Ρουμανία και έχει ένα μωρό.Τι γούστα έβγαζα με αυτή τη γκομενα;!;! Έχουμε μάθει που χαθηκε;
εγραψα στο thread του blueΔώσε καμία πληροφορία για μπλου ιγκουάνα ..
Έχει ωραίες γκόμενες ;
Είχε καθόλου σόου ;
Από τιμές ;
και το πάσχα πάλι ζητούσανε +2εγραψα στο thread του blue
οι τιμες κλασικες 20 για ποτο και πριβε και 12 για εισοδο ηθελαν λεει 2 συν για τα χριστουγεννα
Πχ με νατάσα τι παιζει με σαμπάνια?πέρασμα χτες κατά της 3 και κάτι ,σαμπάνια με νατασα άντζελα ,ευτυχώς είχαν μωρόμαντίλα τα μωρά αχ αχ ….
Φίλε τελευταία πήγαμε στο φουεγκο και στο Ρομέο....έπαθα σοκ με τον κόσμο που ειχε....μιλάμε γινόταν κόλαση και στα δυο δεν είχε καρέκλα να κάτσουμε.... εντάξει τώρα δεν υπάρχει επίπεδο σε γυναίκες ούτε καν μπαίνεις σε φάση να κάνεις κριτική αλλά πραγματικά ο τόσος κόσμος που είχε με σόκαρε δεν το περίμε
Την εμπειρία σου με την νατα δεν μας είπεςΦίλε τελευταία πήγαμε στο φουεγκο και στο Ρομέο....έπαθα σοκ με τον κόσμο που ειχε....μιλάμε γινόταν κόλαση και στα δυο δεν είχε καρέκλα να κάτσουμε.... εντάξει τώρα δεν υπάρχει επίπεδο σε γυναίκες ούτε καν μπαίνεις σε φάση να κάνεις κριτική αλλά πραγματικά ο τόσος κόσμος που είχε με σόκαρε δεν το περίμενα
Φραπεδάκια κάνειΣχόλια και εμπειρίες με Raissa θέλουμε και εμείς οι Αθηναίοι. Μας έφυγε από δω ας μαθαίνουμε τι κάνει εκεί
Καλαμάκι βάζει?Φραπεδάκια κάνει
Καλύτερα να πήγαινες για σουβλάκια, φίλος θεωρώ το κωλόμπαρο κοροϊδία.....κερνάς νερό η τσάι για να κάτσει μια κορασίδα για 5 λεπτ
Αδερφε δεν πηγα κωλομπαρο στα στριπ πηγαΚαλύτερα να πήγαινες για σουβλάκια, φίλος θεωρώ το κωλόμπαρο κοροϊδία.....κερνάς νερό η τσάι για να κάτσει μια κορασίδα για 5 λεπτά!
Αυτή η Λέα πως ήταν εμφανισιακά;Καλημερα παιδια , περιγραφη χθεσινης καταδρομικης σε λε καμπαρε και καλιγουλα . Πρωτη φορα και στα δυο , μονος μου . Πρωτα καμπαρε λοιπον μπαινω καθομαι δεξια και ξεκινανε να ερχονται οι κοπελες να με γνωρισουν . Ηρθαν νομιζω 4 αλλες πρωτα και εκει που παω να φυγω σιγα σιγα γτ εχω να παω και διπλα ερχεται η Λέα απο Ισπανια . Μαγκες δεν εχω ξαναδει πιο εξωτικο πλασμα και πολυ καλη επικοινωνια , μονο αγγλικα βεβαια αλλα επειδη το εχω τα ειπαμε ωραια , σεξυ και γελασαμε . Μετα καλιγουλα , προσοχη , μπαινω 2:30 η ωρα και ειμαι μονος μου , μεσα 4 δρακοι και μια που βλεποταν ελληνιδα 34 μανα 4 παιδιων . Παω πρωτα τουαλετα γιατι μου ερχοταν και να αλανογιστω κιολλας λιγο τι με περιμενει . Με το που καθομαι τραπεζι ξεκινανε να ερχονται πρωτα οι χοντρες και ξενερωνω τοσο πολυ ρε φιλε που απλα οταν ερχεται 4-5η παλι η ελληνιδα απλα της παιρνω ενα ποτο να κατσουμε λιγο να τα πουμε . Γενικα πολυ χαλι καθημερινες , ενα πραγμα κρατησα μονο , ΛΕΑ παιδια ισπανιδουλα . Αν την γνωριζει κανεις παρακαλω ας μου πει τι κανει στον χωρό και αν κανει τιποτα εξω
160 λεπτη μαυρομαλλα κοτσιδα βυζαρα τσιτα μελαμψη λατινα ρε απο Ισπανια ειναιΑυτή η Λέα πως ήταν εμφανισια
Μονο στην πιστα, και οχι ολες ... 2-3.Γενικά στο Le Cabaret το κάτω το βγάζουν; Αν όχι στην πίστα, έστω στο prive. Στο blue iguana παλια το έβγαζαν πλέον όχι. Όποιος συνάδελφος ξέρει ας μου πει.
Μου έχουν πει για πριβέ με σαμπανια κανένα 150αρι - 250 ανάλογα με την ώρα...ειπα σημερα να περασω μια βολτα απο το μαγαζι να δω τι παιζει καθως ειχα να παω χρονια. ειχε περιπου 7 κοπελες απο οτι μετρησα μου ηρθε ενα τσουβαλακι στην αρχη δεν συγκρατησα ονομα και την ειπα να φωναξει μια ξανθια την Λεα οπως μου ειπε οτι λεγεται. ισπανιδα μικροκαμωμενη με παρα πολυ ωραιο σωμα και μεγαλες πλαστικες βυζαρες. καπου εκει σταματαν τα καλα 2-3 λεπτα χορος και τελος ξενερωσα απιστευτα και εφυγα γενικα φανηκε να εχει καποιες ωραιες κοπελες αλλα με τετοιες υπηρεσιες δεν γιενται να σε κρατησουν. ειδα ομως στον πανω οροφο εχει κατι πριβε δωματια ξερει κανεις αν παιζει κατι παραπανω εκει? γτ εχει 2 καναπεδες και κλεινει η κουρτινα
Η μονη ξανθια που ειχε ηταν μια κοντα στα 50 με σχετικα μεγαλο βυζι ονομα δεν θυμαμαι.Μου έχουν πει για πριβέ με σαμπανια κανένα 150αρι - 250 ανάλογα με την ώρα...
Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς,δεν έχω πάρει ποτέ.
ερώτηση τώρα που πήγες ήταν μια Έλενα;ξανθιά;