Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 659K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Andreas910

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2026
Like
10
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος με εμπειρία για το μασάζ στην christina bang. Τα κορίτσια σε αφήνουν να τις αγγίζεις? Βγάζουν κάποιο ρούχο στο τέλος όταν σε τελειώνουν με χέρι ή στόμα;

idea12

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος με εμπειρία για το μασάζ στην christina bang. Τα κορίτσια σε αφήνουν να τις αγγίζεις? Βγάζουν κάποιο ρούχο στο τέλος όταν σε τελειώνουν με χέρι ή στόμα;
Φίλε δεν πήγα αλλά πήγαν φίλοι μου
Ο ένας πάει συχνά και λίγο πολύ κάνει ότι γουστάρει. Του κάνουν και πίπα συχνά.

idea12

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Έχετε καμία καλή να προτείνεται ; Δεν θέλω να δώσω €200 για 45 λεπτά ή ώρα και να νιώθω πως μόνο πως να μου τα πάρει σκέφτεται

arcanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
0
Λοιπόν κύριοι,

το μεγαλύτερο διαμαντάκι της Λάρνακας, τσιμπάει λίγο αλλά είναι πολύ ορεξάτη, καινούργια στο επάγγελμα και εξαιρετικά στενή.

συστήνω με τα χίλια.

130 μισάωρο, 200 η ώρα. Amateur - Ορεξάτη, τα πάντα όλα(no anal).

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: LEONGR

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
102
Πόντοι
1
καλησπέρα

επίσκεψη στην κοπέλα οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες οκ η κοπέλα δεν λεω καλη πίπα χωρίς προφυλακτικό χυσιμο στο στομα με εξτρα ενα 50 αρικο στα υου αγωνα τπτ το ιδιαίτερο πιπα ανοιγμα τα ποδια λιγο αχ αχ παθητικο μετα στα τέσσερα και συνεχως αχ αχ τελιωνε αχ αχ τελιωνε μετα απο λιγο θα τελειώσει η ωρα εχω αλλο πελλατη μπανιο ουτε συζητηση μια ουτε μια πετσετα για να σκουπισεις τα χερια σου

δεν θα ξαναπιγενα 100 το 30λεπτο + 50 χυσιμο στο στομα νομιζω υπαρχουν πολυ καλύτερες

αυτα απο μενα

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
καλησπέρα

επίσκεψη στην κοπέλα οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες οκ η κοπέλα δεν λεω καλη πίπα χωρίς προφυλακτικό χυσιμο στο στομα με εξτρα ενα 50 αρικο στα υου αγωνα τπτ το ιδιαίτερο πιπα ανοιγμα τα ποδια λιγο αχ αχ παθητικο μετα στα τέσσερα και συνεχως αχ αχ τελιωνε αχ αχ τελιωνε μετα απο λιγο θα τελειώσει η ωρα εχω αλλο πελλατη μπανιο ουτε συζητηση μια ουτε μια πετσετα για να σκουπισεις τα χερια σου

δεν θα ξαναπιγενα 100 το 30λεπτο + 50 χυσιμο στο στομα νομιζω υπαρχουν πολυ καλύτερες

αυτα απο μενα
Πώς να μην ζητούν..αφού τα δίνετε..+50 για χύσιμο στο στόμα;;
Για όνομα του θεού...

• Like
Αντιδράσεις: Tapis

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
Πώς να μην ζητούν..αφού τα δίνετε..+50 για χύσιμο στο στόμα;;
Για όνομα του θεού...
Φιλε αυτα τα σχολια δεν βοηθουν. Αντι να πουμε ευχαριστω του φιλου που πηγε, πηρε το ρισκο να φαει τη φολα και μπηκε στο κοπο να βαλει κριτικη να μας βοηθησει, να του την πουμε γιατι εδωσε το χ ποσο να βγαλει τα γουστα του... Θελει να τη χυσει στο στομα ο παρεας , δικο του χυσι, δικο του και το πορτοφολι. Δεν μας πεφτει λογος.

Φιλικα παντα

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
773
Πόντοι
86
Φιλε αυτα τα σχολια δεν βοηθουν. Αντι να πουμε ευχαριστω του φιλου που πηγε, πηρε το ρισκο να φαει τη φολα και μπηκε στο κοπο να βαλει κριτικη να μας βοηθησει, να του την πουμε γιατι εδωσε το χ ποσο να βγαλει τα γουστα του... Θελει να τη χυσει στο στομα ο παρεας , δικο του χυσι, δικο του και το πορτοφολι. Δεν μας πεφτει λογος.

Φιλικα παντα
Συμφωνώ, πολλά μέλη χάθηκαν κατά καιρούς γιατί έγραφαν για πιο ακριβές εσκορτ και το μόνο που άκουγαν είναι ότι χαλούν την αγορά.

Μετά έχουμε παράπονο ότι δεν γράφουν, ε ναι δεν γράφουν, σας γράφουν.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
Συμφωνώ, πολλά μέλη χάθηκαν κατά καιρούς γιατί έγραφαν για πιο ακριβές εσκορτ και το μόνο που άκουγαν είναι ότι χαλούν την αγορά.

Και το τραγικο ειναι οτι εχουμε την ψευδαισθηση οτι αν πειστουν 5-10 συναγωνιστες να μην πηγαινουν στις ακριβες θα επηρεαστει το οτιδηποτε.

Σαν να πουμε εμεις δαμεσα που αυριο να τρωμε μονο λουβι για να πεσει η τιμη του χοιρινου.

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81

Φιλικα παντα

Σωστοί !!!!
Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε...

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
16
Πόντοι
0

Ότι πιο σωστό γράφτηκε δαμεσα. Ποιος να γράψει κριτική αφού η έννοια μας είναι να του πούμε ότι έκλεψαν τον? Γράφει ο άλλος την εμπειρία του τζαι μονομιάς να του την πούμε, να τον φκαλουμε μαλακα. Σεβασμό στην κριτική του καθενος τζαι αν σας αρέσκει πάτε τζαι σεις, αν μεν σας αρέσει εν πάτε. Εν τούτος ο σκοπός

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Ότι πιο σωστό γράφτηκε δαμεσα. Ποιος να γράψει κριτική αφού η έννοια μας είναι να του πούμε ότι έκλεψαν τον? Γράφει ο άλλος την εμπειρία του τζαι μονομιάς να του την πούμε, να τον φκαλουμε μαλακα. Σεβασμό στην κριτική του καθενος τζαι αν σας αρέσκει πάτε τζαι σεις, αν μεν σας αρέσει εν πάτε. Εν τούτος ο σκοπός
Άλλο είπα άλλο κατάλαβες.. Αν όλο η κριτική..και άλλο τα 50 ευρώ που έδωσε για να τις χυση..τώρα αυτή αύριο το κάνει 60 ..απλό να το καταλάβετε..

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
102
Πόντοι
1
Αποτι φαίνεται δεν αξίζει τον χρονο καποιος να ενημερώνει με κριτικές γιατι όπως φαίνεται παιδεια ΜΗΔΕΝ ουτε ένα ευχαριστώ φιλε που μας προστάτεψες τα λεφτα μας ουτε τιποτα

εξάλλου τα λεφτα ειναι δικα μου και οτι. θελω τα κανω αν θελω τα καιω δεν μου τα δοσατε εσεις αλλα ουτε δανικα σας τα ζήτησα

θα το σκεφτώ πολύ να σας ενημερώσω για κάποια οποιος είναι κύριος και θελει να ρωτήσει για καποια που μπορεί να εχω αποψη ας μου στείλει πμ

• Like
Αντιδράσεις: ac69

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
Αποτι φαίνεται δεν αξίζει τον χρονο καποιος να ενημερώνει με κριτικές γιατι όπως φαίνεται παιδεια ΜΗΔΕΝ ουτε ένα ευχαριστώ φιλε που μας προστάτεψες τα λεφτα μας ουτε τιποτα

εξάλλου τα λεφτα ειναι δικα μου και οτι. θελω τα κανω αν θελω τα καιω δεν μου τα δοσατε εσεις αλλα ουτε δανικα σας τα ζήτησα

θα το σκεφτώ πολύ να σας ενημερώσω για κάποια οποιος είναι κύριος και θελει να ρωτήσει για καποια που μπορεί να εχω αποψη ας μου στείλει πμ
Εχω μια ιδεα θα κανω μια λιστα με ατομα τα οποια βαζουν κριτικες σε αξιολογες περιπτωσεις και τις κριτικες θα τις στελνω σε πμ πρωτα. Μετα που κανενα μηνα θα τις βαζω και δημοσια.

Προτεινω και σε αλλους συναγωνιστες να κανουν το ιδιο. Οι υπολοιποι αν θελετε να παιρνετε πληροφοριες φρεσκες βαζετε κριτικες.

Ισως ετσι διορθωθει καπως η κατασταση.

Kristo Mont

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Μπορώ να κανονίσω παρτουζα με μια μιλφαρα 50αρα
Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν

Stories