Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 659K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

panoslimassol

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Οχι Ρουμάνα σου λέει κάνει τα πάντα . Μόλις πάρει τα λεφτά €80 κάνει ότι μπορεί για να φύγεις με νεύρα ότι χειρότερο
Όντως είναι Ρουμάνα και το παίζει Ρωσίδα;;
Τόσο χοντρό ψέμα;

Tomcy 5

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Κοπελιά μια Ελένη Ελληνίδα πριν 5 χρόνια γνωρίζει κανείς τι έγινε.ηταν στο κέντρο

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Κοπελιά μια Ελένη Ελληνίδα πριν 5 χρόνια γνωρίζει κανείς τι έγινε.ηταν στο κέντρο
Εάν λέμε την ίδια είναι αυτές τις ημέρες Λεμεσό .... προχθές είδα την αγγελία τής.

protaris1234

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2025
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα αν γνωριζει να μας πει δυο λογια για την συγκεκριμενη (τιμες, υπηρεσιες, αν γενικα αξιζει) για την συγκεκριμενη.
Τελικα πηγα. Οποτε να αφησω λιγο εδω την εμπειρια μου μηπως ενδιαφερεται καποιος.
Η κοπελα απο κοντα ειναι πιο ομορφη απ’οτι στις φωτογραφιες. Ο χωρος καθαρος και σιγυρισμενος και η ιδια πεντακαθαρη. Φανταστικη πιπα χωρις προφυλακτικο. Μικρα βυζια και ωραιος κωλος. Καλη περιπτωση για οσους προτιμουν μινιον κοπελες. Γενικα η κοπελα δεν ειπε οχι σε κατι αν και τωρα που το σκεφτομαι δεν της ζητησα και τιποτα ιδιατερο. Δεν θα την χαρακτηριζα ιδιαιτερα θερμη, και υπηρξε ετσι μια μεγαλη περιοδος σιωπης και αμηχανιας, αν και γιαυτο περισσοτερο μαλλον εφταιγα εγω λογω μικρης εμπειριας στο θεμα και οτι γενικοτερα ειμαι ντροπαλος. Αυτα. Οτι διαφημιζει, αυτο ειναι. Ισως να μπορουσε να με βοηθησει να νιωσω λιγο περισσοτερο ανετα. Γενικα ομως πολυ καλη εμπειρια.

Marino sergio

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
60
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα έχετε πληροφορίες για την κοπέλα ?

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746
Παίζει να είναι καμία εγχειρισμενη.
Αν θυμάμαι καλά, κάποιοι έγραψαν εδώ ότι έχει υποβληθεί σε εγχείρηση. Προσωπικά, ήμουν μαζί της και δεν παρατήρησα τίποτα, είναι πολύ καλή. Αφού διάβασα κάποιες δηλώσεις εδώ, άρχισα να το σκέφτομαι και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πιθανό.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
Τελικα πηγα. Οποτε να αφησω λιγο εδω την εμπειρια μου μηπως ενδιαφερεται καποιος.
Η κοπελα απο κοντα ειναι πιο ομορφη απ’οτι στις φωτογραφιες. Ο χωρος καθαρος και σιγυρισμενος και η ιδια πεντακαθαρη. Φανταστικη πιπα χωρις προφυλακτικο. Μικρα βυζια και ωραιος κωλος. Καλη περιπτωση για οσους προτιμουν μινιον κοπελες. Γενικα η κοπελα δεν ειπε οχι σε κατι αν και τωρα που το σκεφτομαι δεν της ζητησα και τιποτα ιδιατερο. Δεν θα την χαρακτηριζα ιδιαιτερα θερμη, και υπηρξε ετσι μια μεγαλη περιοδος σιωπης και αμηχανιας, αν και γιαυτο περισσοτερο μαλλον εφταιγα εγω λογω μικρης εμπειριας στο θεμα και οτι γενικοτερα ειμαι ντροπαλος. Αυτα. Οτι διαφημιζει, αυτο ειναι. Ισως να μπορουσε να με βοηθησει να νιωσω λιγο περισσοτερο ανετα. Γενικα ομως πολυ καλη εμπειρια.
Φιλε για πια ακριβως μιλας; Το λινκ ειναι για search. Βαζεις το ακριβες λινκ του προφιλ?

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Παιδιά καλησπέρα έχετε πληροφορίες για την κοπέλα ?
Καλησπέρα και σε εσένα...
Ναι έχουμε,πολύ μεγαλύτερη από αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες...
Σεξακι οικονομικό με συνοπτικές διαδικασίες,όχι κάτι ιδιαίτερο... είναι χρόνια εδώ, κυρίως Λεμεσό την βρίσκεις.
Πολύχρησιμοποιημένη θα σου έλεγα...
Υ.Γ : Δεν είναι η Ιωάννα που ανεβοκατεβαίνει από Ελλάδα και κάνει μόνο μασάζ.

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
560
Πόντοι
81

Αν είναι η Βερονικα που είναι αυτή τη στιγμή στη Λαρνακα, εγω ειχα εντελως διαφορετικη αποψη. Θα συμφωνησω μαζι σου οτι «δεν ειναι ιδιαιτερα θερμη». Παγοκολώνα θα ελεγα. Αν θελεις να γαμας ενα ομορφο κομματι παγο με τρυπα να παεις. Επίσης δεν ειναι καθολου μικροκαμωμενη. Μικρα βυζια ναι αλλα λιγο μεγαλοσωμη. Δεν θα ξαναπηγαινα.

LEONGR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
208
Πόντοι
281
Αν είναι η Βερονικα που είναι αυτή τη στιγμή στη Λαρνακα, εγω ειχα εντελως διαφορετικη αποψη. Θα συμφωνησω μαζι σου οτι «δεν ειναι ιδιαιτερα θερμη». Παγοκολώνα θα ελεγα. Αν θελεις να γαμας ενα ομορφο κομματι παγο με τρυπα να παεις. Επίσης δεν ειναι καθολου μικροκαμωμενη. Μικρα βυζια ναι αλλα λιγο μεγαλοσωμη. Δεν θα ξαναπηγαινα.
Συμφωνώ απόλυτα συναγωνιστή μαζί σου μικρό στήθος μεγάλο κόλο και γενικά δεν αξίζει ψιλοβαριοταν

protaris1234

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2025
Like
24
Πόντοι
0
Αρα μαλλον δεν εφταιγα εγω που δεν ηξερα πως να ανοιξω συζητηση, γενικα η κοπελα ειναι με ολους ψυχρη.

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
124
Πόντοι
1
Δοκιμασε κανεις???

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
102
Πόντοι
1

την συγκεκριμένη την συστήνω τελεια κορμη βιζη μουνι και τι κολλαρραααα ολα τελεια πίπα βαθιά αρχιδια της αρέσει πολλυ και το απολαμβάνει
θα ξαναπαω μολης μπορεσω σιγουρα το μονο αρνητικο δεν κανει αναλ και χυσημο στο στόμα

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
102
Πόντοι
1

η συγκεκριμένη μικρή σε ηλικία την επισκεφτηκα στηην λαρνακα της πρωτες μερες που ηρθε αργα γυρο στης 1 με 2 το ξημέρωμα απίθανη ορεξάτη οτι ζητησα τα εκανε με χιλια χυσημο στο στομα δεν κιταζε ουτε ωρα τελεια το μόνο αρνητικό το οτι τα βιζια είναι πολύ μικρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom