Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 592K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
405
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά. Θα είμαι Λάρνακα για μασάζ . Ξέρετε τπτ για μασάζ με φραπέ σχετικό φθηνό?
@n_atmp τσεκαρε εδώ....
Με μικρή επιφύλαξη ,μου το έστειλαν πριν κάποιες ημέρες.
Δεν είναι φθηνό όμως

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
749
Πόντοι
96

roflx

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Μεγαλη φιλε, σιγουρα περαν των 55. Δεν υπαρχει σεξ στο προγραμμα μονο μασσαζ. Σε αυτο ειναι καλη, παιρνει τον χρονο της και μετα σε τελειωνει με το στηθος της. Για τα λεφτα αν δεν θελεις σεξ ειναι οκ.
Για εμενα το μασαζ ηταν μετριο προς καλο. Αν της αρεσεις τον περνει και στο στομα της.

Tomcy 5

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ συναγωνιστές ένα site skokka Cyprus είναι αξιόπιστο

Marino sergio

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά για Σάββατο Λάρνακα για μασαζ έχει κάποια καλή ?

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
70
Πόντοι
1
Αν εννοεις αυτη, δεν την εχω πετυχει ακομα Λαρνακα, συνηθως ειναι Λεμεσο αλλα ερχεται και καμια φορα Λαρνακα για λιγο.
Screenshot_20250824_122847_Facebook.jpg

Η αλλη που μου εκανε και πιπα (η οποια πιπα δεν αξιζε) ειναι αυτη. Αληθινες φωτογραφιες και ειναι οπως την βλεπεις το σωμα εκτος του προσωπου που εχει φιλτρο αλλα οκ, θωρκεται.
Screenshot_20250824_122830_Facebook.jpg

Η πρωτη που αναφερω στη προηγουμενη αναρτηση δεν υπαρχει φωτογραφια της στο fb (οχι κουκλαρα αλλα καλη και επισης skinny) αλλα αν στειλεις μηνυμα ποιες κοπελες ειναι διαθεσιμες θα σου στειλουν τις φωτο.

Τωρα σε εξτρα υπηρεσιες περαν του handjob και πιπα (και οι κοπελες εμειναν με τα ρουχα) δε ζητησα οποτε δε γνωριζω.
Δεν αξηζουν. Μονο μετριο μασαζ και πεξιμο. Ντιμενες επισεις. Πιπα χαλια. Αμαν δοκιμασεις να τους αγγισεις σχιζουντε σαννα τζαι εν παρθενες. Πεταμενα ριαλλια

Rednite8

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Αν εννοεις αυτη, δεν την εχω πετυχει ακομα Λαρνακα, συνηθως ειναι Λεμεσο αλλα ερχεται και καμια φορα Λαρνακα για λιγο.
Screenshot_20250824_122847_Facebook.jpg

Η αλλη που μου εκανε και πιπα (η οποια πιπα δεν αξιζε) ειναι αυτη. Αληθινες φωτογραφιες και ειναι οπως την βλεπεις το σωμα εκτος του προσωπου που εχει φιλτρο αλλα οκ, θωρκεται.
Screenshot_20250824_122830_Facebook.jpg

Η πρωτη που αναφερω στη προηγουμενη αναρτηση δεν υπαρχει φωτογραφια της στο fb (οχι κουκλαρα αλλα καλη και επισης skinny) αλλα αν στειλεις μηνυμα ποιες κοπελες ειναι διαθεσιμες θα σου στειλουν τις φωτο.

Τωρα σε εξτρα υπηρεσιες περαν του handjob και πιπα (και οι κοπελες εμειναν με τα ρουχα) δε ζητησα οποτε δε γνωριζω.
Ειναι στην Λαρνακα η Βικτόρια αυτο το σ/κ

Son.Goku

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Christina bang στο facebook (massage) επειδη καπου ειδα που ρωταγατε.

Εχω παει 2 φορες. Προσπαθω καποια στιγμη να πετυχω και την Victoria Λαρνακα.

1 ωρα €50 μασαζ (ωραιο και με οση ενταση θελει ο καθενας)

€20 εξτρα handjob (πολυ καλο handjob με την 1η κοπελα που δεν εχουν φωτο της στο fb)

€40 με πιπα αν και δεν αξιζε (με την 2η κοπελα, την ξανθια)
Στο αναφέρουν από μόνες τους ότι προσφέρουν και έξτρα υπηρεσίες ή πρέπει να τις ρωτήσεις εσύ για να στις πουν??

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
70
Πόντοι
1
Στο αναφέρουν από μόνες τους ότι προσφέρουν και έξτρα υπηρεσίες ή πρέπει να τις ρωτήσεις εσύ για να στις πουν??

Τιποτε εν αναφερουν πρεπει να τους πεις εσυ και σου λεν και οι 3 μασαζ και εξτρα πεζυμο και πιπα τιποτε αλλο και ειναι και φουλ ντυμενες και δεν δεχοντε ουτε πολλα πολλα, ουτε αγγιγματα ουτε κουβεντες πολλες. Μισουν κυριολεκτικα αυτο που κανουν. Δεν αξιζουν καμια ιδικα μια λιλι που εν τελεια κρυοκολη. Mε ετσι τιμη 70ε μιση ωρα γαμας.

Τελευταία τροποποίηση:

Nickys

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0

Kalikantzaros48

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
210
Πόντοι
21
Sexy elinida 50xroni daskala tou sex tha se apogiosi me ta orea goustatis kanw ta panta !!! Γεια σας σύντροφοι, χρειάζομαι την άποψη σας αν πήγατε με αυτή..Γενικά μου αρέσουν οι μιλφ..θέλω την άποψη σας για πρόσωπο, κωλο, βυζιά, σώμα, πόδια? Είναι περιποιημένη?
Σίγουρα πάνω απο 50. Σπασμένο πρόσωπο με παραπάνω κιλά. Άψογη πίπα, γαμήσι σε ότινστάση θέλεις. Δεν δίνει κώλο. Καθαρός χώρος. Αμ δεν σε ενοχλεί η εμφάνιση θα περάσεις καλά

Nickys

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Σίγουρα πάνω απο 50. Σπασμένο πρόσωπο με παραπάνω κιλά. Άψογη πίπα, γαμήσι σε ότινστάση θέλεις. Δεν δίνει κώλο. Καθαρός χώρος. Αμ δεν σε ενοχλεί η εμφάνιση θα περάσεις καλά
πως είναι η εμφάνιση δηλαδή? είναι χάλια? το πρόσωπο είναι καλό εννοώ για την ηλικία της? τα πόδια ? πως είναι? γιατί είμαι και λίγο λάτρεις των περιποιημένων ποδιών...επίσης όταν λες ότι έχει παραπάνω κιλά εννοείς ότι δεν είναι χοντρή απλά έχει πιασίματα?

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
405
Πόντοι
21
Ελληνίδα όντως?
Η έτσι λέει??
Γιατί και η Σίσσυ στη Λεμεσό, Ελληνίδα δηλώνει ..αλλά ξέρουμε όλοι τις πιάτσας, ότι είναι Βουλγάρα, που μιλάει απλά καλά Ελληνικά.

Kalikantzaros48

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
210
Πόντοι
21
Ελληνίδα όντως?
Η έτσι λέει??
Γιατί και η Σίσσυ στη Λεμεσό, Ελληνίδα δηλώνει ..αλλά ξέρουμε όλοι τις πιάτσας, ότι είναι Βουλγάρα, που μιλάει απλά καλά Ελληνικά

πως είναι η εμφάνιση δηλαδή? είναι χάλια? το πρόσωπο είναι καλό εννοώ για την ηλικία της? τα πόδια ? πως είναι? γιατί είμαι και λίγο λάτρεις των περιποιημένων ποδιών...επίσης όταν λες ότι έχει παραπάνω κιλά εννοείς ότι δεν είναι χοντρή απλά έχει πιασίματα?
Σπασμένο πρόσωπο, κάποια περιττά κιλά. Αν την δεις έξω στο δρόμο περνά απαρατήρητη. Πεντακάθαρη και η ίδια και ο χώρος. Δεν πρόσεξα πόδια. Εστίασα στη πίπα που ήταν άψογη και γαμήσι σε όποια στάση ήθελα. Αν θα ξαναπάω θα είναι για αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom