Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
52
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Το μαγαζί στην Τερψιθέα είναι σε μία πολύ μικρή κάθετο, στο αριστερό σου χέρι όπως οδηγείς για Τρίκαλα και αφού περάσεις τη διασταύρωση για Τερψιθέα. Σχεδόν απέναντι από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Δεν έχω πάει ποτέ. Αν το έχει επισκεφθει κανείς ας ενημερώσει
 

kormara

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Μηνύματα
28
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Προσπα8ησα σημερα, βρηκα την καθετο που λες, αλλα απο κει και περα.... Δεν ειδα κατι που να μοιαζει με μαγαζι... Και ειπα να μην αρχισω να χτυπαω κουδουνια μες το μεσημερι...! Μηπως μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Γραφει κατι το κουδουνι? θα προσπαθησω αυριο παλι...
 

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Μηνύματα
155
Κριτικές
8
Like
157
Πόντοι
1
Εκει τι γινεται??Ποσες γκομενες εχει φερει(εγω θυμαμαι ειχε μια)??Τι ωρες δουλευει??
 

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Μηνύματα
207
Like
28
Πόντοι
1
γεια σας αδερφια. ειμαι απο θεσσ-νικι και θα κατεβω σαββατο λαρισα. δεν ξερω καθολου την πολη και θα ηθελα να μου πειτε αν γεινεται κανα καλο γουστο με διευθινση
 

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
52
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς στη Λάρισα, όπως και σε κάθε επαρχιακή πόλη, δεν είναι εύκολο να βρείς cg για επίσκεψη σε hotel. Πρέπει να έχεις κονέ (δυστυχώς εγώ δεν τα έχω). Μόνο το πολύ-μπουρδέλο στην Τερψιθέα επισκέφθηκα και πήρα μία Κύπρια (δουλεύαν 2 εκείνη την ώρα, αν και η τσατσά είπε οτι περίμενε και την τρίτη κοπέλα για να συμπληρώσει το τρίο).

Αν κανείς ξέρει περισσότερα για prive συναντήσεις με cg σε ξενοδοχείο της πόλης ας στείλει pm ..
 

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Μηνύματα
155
Κριτικές
8
Like
157
Πόντοι
1
Ρε παιδια τι γινεται στην εδρα της Κυπελλουχου Ελλαδος???Τιποτα καινουργιο τον τελευταιο μηνα??Τερψιθεα κανα καλο μωρο??Βυρωνος,εφυγε η Αντριανα και επεσε ξηρασια???Αντε μωρε....ποσταρετε λιγο...


P.s.:ΑΕΛ ΚΥΠΕΛΛΟ....οοοοοοοοοο!!!.....ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΑΕΛΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ..!!!
 

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Μηνύματα
155
Like
0
Πόντοι
1
Ασχετο αλλα σημαντικο μηπως ξερει κανεις αυτη η Αντριανα που πηγε?
 

diass

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Την περασμενη κυριακη περασα απο τερψιθεα .Δεν ειδα καποιο διακριτικο και δεν μπηκα. Ειναι σιγουρο οτι δουλευουν?
αν ναι οι τιμες ειναι ιδιες με τα υπολοιπα σπιτια?
Συναγωνιστες δωστε μου τα φωτα σας!!!!!!
 

almas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Μηνύματα
29
Like
2
Πόντοι
0
30 ευρο πριν ενα μηνα δουλευε το ενα απο τα τρια σπιτια
 

Επισκέπτης
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα,

Τελικά ρε παιδί μου, όπου και να πάω θα βρεθώ, χωρίς να ξέρω που πάω, στην μπορδελοπεριοχή της κάθε πόλης!!! Τι διάολο... ούτε ντόμπερμαν να ήμουν! Anyway, όπως είχα πει και τις προάλλες, η δουλειά με έφερε στην Λάρισα όπου και θα κάτσω μέχρι την Τετάρτη. Το βραδάκι βγήκα με το αμάξι για μια βολτίτσα και περνώντας από κάτι σκοτεινά στενά εντόπισα αναμένες λάμπες έξω από σπίτια!  :dancing:

Παρκάρω όπως είμαι και κατεβαίνω να "εξετάσω" την περιοχή λίγο καλύτερα! Η οδός με τα μπουρδέλα λέγεται Βύρωνος. Είναι αρκετά κοντά στην πλατεία Ταχυδρομείου (την πιο κεντρική πλατεία της Λάρισας). Παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω να σας δώσω γιατί κι εγώ δεν την κέρω την περιοχή. Αν φτάσετε στην πλατεία και ρωτήσετε θα σας πούνε, είναι 5 λεπτά με το αμάξι. Ξεκινάμε λοιπόν:

ΒΥΡΩΝΟΣ 8
Εκεί βρισκόταν η Κλαούντια, μάλλον ρωσικής προελεύσεως, μία ξανθιά με κοντό καρέ μαλλάκι, βυζόμπαλο λίγο κρεμαστό αλλά overall καλό κορμάκι και μικρό κωλαράκι. Γύρω στο 1.65 στο ύψος και αδυνατούλα. Η ταρίφα ήταν στα 25 ευρώ.

ΒΥΡΩΝΟΣ 18
Εκεί παιδιά έπεσε κατάθεση, θα σας πω παρακάτω. Απλά ήταν το δεύτερο μπουρδέλο που μπήκα και την έβαλα κατευθείαν στα υπόψη. Ήταν λοιπόν η Βίκυ, Αθηναία φοιτήτρια όπως μου είπε μετά στο δωμάτιο, μέτριου αναστήματος με ΠΟΛΥ καλό κορμί, ωραία κοιλιά, σωστές αναλογίες, σιλικονάτο βυζί, καταπληκτικό κωλαράκι και ψιλο-σκυλέ φάτσα, με μακριά ξανθά (βαμμένα) μαλλιά με ατιμέλητο look (άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα). Η ταρίφα πήγαινε στα 25 ευρώ επίσης.

ΒΥΡΩΝΟΣ 14
Δίπλα στο νούμερο 18 ήταν ένα μπουρδέλο όπου έμπαινες μόνο μετά το χτύπημα του κουδουνιού. Το φαντάστηκα για ψιλο-studio φάση αλλά καμία σχέση, ένα κλασσικό μπουρδέλο ήταν. Τελικά υπήρχε μέσα ένα τραβέλι μελαχροινό με μακριά μαλλιά και σιλικονάτο στήθος,  με γενικά καλό σωματάκι αλλά πλαδαρό κώλο και κοπροσκυλέ φάτσα εντελώς (ο φίλος μου ο Λεωνίδας!). Η ταρίφα στα 30 ευρώ.

ΒΥΡΩΝΟΣ 19
Απέναντι από τα δύο παραπάνω μπουρδέλα υπήρχε ένα άλλο. Εκεί ήταν ό,τι χειρότερο είδα. Ένα κοντοπούτανο ξανθό με κοντό μαλλί αλλά με μια κοιλιά-πατσά, πλαδαρά πόδια... μαύρο χάλι. Και ζητούσε και 30 ευρώ!:idiot: Ρε ουστ!

ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ
Ανάμεσα από το 14 και το 18 υπήρχε στο 16 ένα κωλόμπαρο ονόματι "ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ"!!!! Δεν μπήκα μέσα γιατί σε μία πόλη που δεν ξέρω δεν μπαίνω σε κωλόμπαρα γενικά, ειδικά αν είμαι μόνος μου. Πάντως ακουγόταν από μέσα εντελώς κοπροσκυλέ μουσική (τσιφτετέλια και τέτοια) και στα παράθυρα είχε σκούρες κουρτίνες και δεν έβλεπες το παραμικρό μέσα.

Ας πάμε λοιπόν στο Βύρωνος 18 όπου και κατέθεσα. Λοιπόν, η φοιτητριούλα ήταν ΠΟΛΥ δύναμη. Ομιλιτική, χαμογελαστή, στην αρχή πριν μπω στο δωμάτιο μου μιλούσε στον πληθυντικό παρακαλώ! Στο δωμάτιο είχε τσοντούλα και άργησε να έρθει... πρέπει να περίμενα ένα 10λεπτο γεμάτο-γεμάτο. Τέσπα, σε κάποια φάση έρχεται, εγώ είμαι πύραυλος κι έχω βάλει και την δική μου καπότα (ως συνήθως!). Μπαίνει λοιπόν, μου συστήνεται και μου λέει ότι είναι φοιτήτρια, με ρωτάει από που είμαι εγώ, τι κάνω στην Λάρισα, πόσο θα κάτσω, κτλ, κτλ. Αρχίζει λοιπόν μετά το "φλάουτο". ΠΟΛΥ καλή πίπα, η οποία διάρκεσε τουλάχιστον 5 λεπτά, με δυνατό ρούφηγμα, γλύψιμο το εργαλείο γύρω-γύρω (αλλά όχι τις μπάλλες). Το ατού της ήταν το ρούφηγμα στο πουτσοκέφαλο το οποίο το δάγκωνε και απαλά... κάβλα σκέτη! Της λέω να γυρίσει 69 και ψιλοκολώνει... της είπα να μην ανησυχεί, δεν πρόκειται να την γλύψω ή τίποτα τέτοιο και όντως μου γυρνάει 69 και μου φέρνει την κωλοτρυπίδα της στην μάπα! Γαμώ τα κωλαράκια παιδιά. Χουφτώματα στα κωλομέρια και σφαλιαρίδια μέσα στο πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτή να με πιπώνει όλο και πιο γρήγορα και να μου παίζει μαλακία ανα διαστήματα. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, την γυρνάω στα 4 και της το σφηνώνω. Την ρωτάω (κλασσικά!) ΑΝ κατά τύχη δίνει και κουλούρι αλλά γελάει και μου λέει "όχι". Κρίμα, σκέφτηκα, ήμουν διατεθειμένος να το πληρώσω κάτι παραπάνω. Έτσι όπως είμασταν στα 4 την ξαπλώνω στα πλάγια και συνεχίζω να την σφυροκοπώ ανελέητα. Η γκόμενα πολύ μέσα στο παιχνίδι με βογγητά κάβλας (ψεύτικα ή μη στα παπάρια μου!), με ψιλομπινελίκια "έτσι ψωλαρά μου, ξέσκισέ μου την μουνάρα" και τέτοια. Μετά από λίγο την γυρίζω και στο ανάσκελα, φορτώνω τα πόδια της στους ώμους μου και αρχίζω να την "σπρώχνω" με δύναμη και ταχύτητα! Αυτή να μου χαϊδεύει το στήθος και να μου λέει διάφορα πρόστυχα. Ε, σε κάποια φάση που ήταν να χύσω, τυλίγει τα πόδια της γύρω από την μέση μου και με τραβάει όλον μέσα όπου και της τα άδειασα μέχρι τελευταίου σταγονιδίου!

Η τύπισσα σήμερα ήρθε κι αυτή από Αθήνα από ότι μου είπε και θα κάτσει αρκετές μέρες. Θα είναι κάθε μέρα μετά τις 4:30 το απόγευμα. Οι Λαρισαίοι φίλοι μας ας την επισκεφτούν, είναι καλό value for money.

Γενικά θα έλεγα ότι η κατάσταση στην Λάρισα (από αυτά που είδα δηλαδή) δεν είναι και καλή. Τα δωμάτια και οι γκόμενες είναι επίπεδα Μεταξουργείου. Μόνο αυτή η Βίκυ ήταν επιπέδου Φυλής (από τα καλά της Φυλής) αλλά ο χώρος... Μεταξουργείο-type. Επίσης, ήταν και ακριβά. Οι τιμές από 25 μέχρι 30 ευρώ. 20άρικο δεν βρήκα πουθενά.

Παρακάτω παραθέτω όλες τις φωτογραφίες των μπουρδέλων επό της οδού Βύρωνος στην Λάρισα.
 

Επισκέπτης
... και οι υπόλοιπες 2 φωτογραφίες (δεν μπορώ να στείλω πάνω από 3 σε ένα post).
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.565
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.076
Πόντοι
14.565
1) Το thread συγχωνεύτηκε.
2) Φοβερή ενημέρωση/ανταπόκριση liomas. Εύγε!!
 

Επισκέπτης
λιομα σιγχαριτιρια καυλιαρι μου!!!!!!!!!!the best of the best !!!!απιστευτι ενιμεροσι γεματι καυλα και ανιπερβλιτι ιδονι!!!!
οοο μεγα δικαστα λιομα!!!που εσι δικασες το ατακτο και κολασμενο  πορνιδιο στο βομο τις ιδονις!!!!μεγα μιστι του αχαλινοτου σεξ!!!!!!δεν εχο λογιααααααα τρανε ιπερκαυλιαρι !!!εθνικε ιροα και στρατιλατι ολον τον καυλιαριδον!!!!RESPECT!!!!!!!!!
 

Επισκέπτης
λιομα ιποκλινομαι ταπεινα στι καυλα σου!οι παθιασμενες γνοσεις σου οσο αφορα το θεμα 'κοκινοσπιτα'ειναι εντονα προικισμενες!
αξια εισαι το παραδειγμα ενος πιστου και σοστου μπουρδελιαρι που με το μπουρδελικο του αινστικτο διευρινι νεους οριζοντες ιδονις και καυλας!ενας αξιος καυλιαρις λοιποον θα πρεπει να δικαζει και να τιμορει με το μαγικο του ραβδι τις ατακτες κορασιδες που αναζιτουν απεγνοσμενα στιγμες ιδονις και ακολασιας!μπραβο αγορι μου λιομα!!!!!!
 

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
6
Πόντοι
2.007
LIOMAS,η ανταποκριση απο τον θεσσαλικο καμπο ειναι ολα τα λεφτα.
Δυνατη πληροφοριση και λογοτεχνια.
 

Επισκέπτης
Επίσης, να συμπληρώσω ότι η πρωινή βάρδια είναι για τον πέουλα εντελώς! Κάτι χοντρές... κάτι πατσές... κάτι γριές... η μία γριά κιόλας (στο 19 αν θυμάμαι καλά) κατάλαβε ότι μου έπεφτε πολύ μεγάλη (κι ας είμαι 34!!!) και μου είπε για ένα πιπινάκι-κουκλάκι που έχουν μετά τις 5 το απόγευμα!!!

Στο Βύρωνος 16 με υποδέχτηκε ένα βλαμμένο σκατοτράβελο, το οποίο το είχε δεδομένο ότι θα περάσω στο δωμάτιο λες και είχαμε κλείσει ραντεβού!!! "Έλα αγόρι μου, πέρνα εδώ στο μεσσαίο κι έρχομαι σε 5 λεπτά".  :idiot:

"Κάτσε μωρή", της λέω, "ούτε πόσο πάει μου είπες όύτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα!". Βασικά για να γίνει κουβέντα την ρώτησα γιατί ήταν καραμπάζο και δεν έμπαινα με τίποτα (εξάλλου δεν γαμάω τραβέλια). Την ρωτάω για κώλο και στράβωσε! "Θες κώλο?", μου λέει... "...θα μου δώσεις 150 ευρώ!" Καλά λέω, τα λέμε και πάω να φύγω. Εκεί στράβωσε και μου λέει "μα που πας?". Της είπα ότι ήταν (και καλά) το πρώτο μπουρδέλο της τσάρκας κι ότι ήθελα να κάνω μια βόλτα κι αν είναι θα επιστρέψω. Εκεί στράβωσε πολύ και μου λέει "καλά, έχω μέσα ένα κοριτσάκι 19 χρονών..." κι εκεί κοντοστέκομαι! Με σπρώχνει όμως προς τα έξω και μου λέει "... αλλά εσύ να πας να δεις τις άλλες", με πολύ στραβωμένο ύφος! "ʼντε γαμήσου ρε Αγησίλαε", της λέω κι εγώ και βγαίνοντας από την πόρτα γυρνάω και λέω "αν εσύ έχεις 19χρονο πιπίνι μέσα, τότε μάζεψέ τα και δρόμο!!!" :birdman: . Μου έκλεισε την πόρτα στην μάπα :)

Τέσπα, στα παπάρια μου. Τα υπόλοιπα μπουρδέλα είχαν μαύρα χάλια και οι τιμές ίδιες... 25 με 30 ευρώ. Τελικά μου φαίνεται η βραδυνή βάρδια είναι πιο καλή.
 

gutz

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Μηνύματα
18
Like
6
Πόντοι
0
ρε μαγκες κανα καλο μουνακη απο λαρισα με τηλεφονο δεν υπαρχει?
 

anarchymits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Μηνύματα
33
Like
4
Πόντοι
0
Λοιπόν ακούστε από λάρισα:Στη βύρωνος μόνο η Βίκη αξίζει.Στα λεγόμενα (ξύλινα) στην ανηφόρα έχει μεν καλα νιμού(Πολωνίδες) αλλά προσοχή είναι σαν να πηδάς τοίχο. Feedback μηδεν. Ολα έχουν τιμή 30 πλέον. Το καλύτερο μαμήσι πέζει στην Ηφαίστου στο 1ο πάνω απο το κολομπαρο Las Vegas.Αλλάζει συνέχεια κοπέλες εκτος απο μια σταθερή που έχει εδω και πολλά χρόνια.Κατα κυριο λογο οσα φερνει ειναι πολυ καλα.Το τελευταίο ηφαίστου ειναι οτι χειροτερο ειναι μια 20 χρονια γρια κανονικα.Το ακριβώς πιο πριν έχει ενα Milf πολύ καλό.(Αλλά δεν ξέρω αν είναι τραβέλι) γιατι απο όσο θυμάμαι έχει μπλέ φως κάτω. Αν δεν είναι τραβέλι πάντως είναι πλήρως τελεια και ευγενική.Τερψιθέα τωρα πριν κάνα μήνα είχε παλι μια "κοπέλα" μόνο κοπέλα δεν ηταν 40 χρονων.Η τσατσά είπε θα φέρει και αλλες στα άλλα σπίτια αλλά χλωμό το βλέπω.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom