xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 34.401
- Πόντοι
- 5.956
ΟΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΟΟΥΥΥΥΥ........Ti του λείπει,,τι του λείπει ,,,τι του λείπει ...Κάτι του λείπει αλλά δεν μπορώ να βρω τι

ΟΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΟΟΥΥΥΥΥ........Ti του λείπει,,τι του λείπει ,,,τι του λείπει ...Κάτι του λείπει αλλά δεν μπορώ να βρω τι

Μία ασημί σφήνα; Ή κόκκινη;ΟΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΟΟΥΥΥΥΥ........Ti του λείπει,,τι του λείπει ,,,τι του λείπει ...Κάτι του λείπει αλλά δεν μπορώ να βρω τι......... Καλημερα σας Ωραιοτάτη μου Κυρία ..Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο...
![]()
Και σε εσάς Ωραιοτάτη μου Κυρία..Καλησπερααα κύριοι καλό ΣΚ !

Που το είδες το καλό ΣΚ ήμουν έτοιμος για παραλία και φρεντο, και έκανα μπάνιο στο δρόμο φτουυ!!Καλησπερααα κύριοι καλό ΣΚ !
Έπος. Μια γλώσσα μουνακι και μια άλλη κωλαρακι να γεμίσουμε ζουμια
Καλησπέρα σας, εμείς δουλεύουμε, για να βγει μεροκάματο το σκΚαλησπερααα κύριοι καλό ΣΚ !
Μουναρα είσαιΑλλαγή προγράμματος εκτάκτως,θα εξυπηρετώ νότια για όλο το βράδυ![]()
![]()
Μουναρα είσαι![]()
Helloooooo![]()
Μουναρα είσαι
Μουναρα είσαι
Αχχχ αυτός ο πάτος… πότε θα αποφασίσω να τον πάρω, ακόμα δεν ξέρω

Και το έψαχνα έλεγα τι έγινε τι έγινε το άλλο τηλέφωνο τώρα μάλιστα να πάρουμε σειρά και εμείς, αν και βλέπω το χαρτί το μάζεψε άλλη κορασίδακαλησπερααα![]()
Γειαααακαλησπερααα![]()
Καλησπερα!Και το έψαχνα έλεγα τι έγινε τι έγινε το άλλο τηλέφωνο τώρα μάλιστα να πάρουμε σειρά και εμείς, αν και βλέπω το χαρτί το μάζεψε άλλη κορασίδα

Είσαι το κάτι άλλο από όλες τις απόψεις!!! Γαμω τους χαρακτήρες και καυλαΚαλησπερα!
κάθε μια είναι διαφορετική και έχει τα δικά της καλά ,μου είναι περιττά θα έλεγα τα υπόλοιπα και αδιάφορα
Υ.γ ο πληθυσμός είναι μεγάλος .
Καλημέρα διάβολε.Καλημέρες και πολύ καλή εβδομάδα σε ολους με υγεία και καύλες!!!