Κριτικη Νο1 Συναντηση με την καβλα ατελειωτη, ε συγνωμη Lady Alexia ή απλα Lady, μεσυμερι στο hotel b, μεσα στις καβλες. Ελα ελα, μου λεει την ωρα που εφτασα απ εξω, ειχε ηδη φτασει. -Που να ερθω? - Κατω στο λομπι.Με το που την ειδα δεν πιστευα στα ματια μου. - Πως εισαι καβλα μου?Ηταν ηδη ξαναμμενη και ετοιμη για ξεκολιασμα, η σφηνα ηταν στη θεση της, και για τη δικη της προφανως ευχαριστηση. Ετοιμη, καβλωμενη, θα μπω βαθια ειπα μεσα της ειπα. Αληθινο gfe, χαμογελαστη, νεανικο εκφυλο κοριτσι. ΕΜΦΑΝΩΣ καβλωμενη, φορωντας επισης γυαλια που τις δινουν μια ερωτικη διασταση καθως τα φοραει στο σεξ, της αρεσει να τα φοραει. Ανεβηκαμε, ευγενικη μεσα στο ασανσερ, να περπαταει στον οροφο σα μοντελο μεσογειακης ομορφιας. Dress code out of this planet: κολαν μαυρο με φερμουαρ στη κωλαρα 10/10. Παω στα ουσιωδη τωρα χωρις πολλα πολλα: Εκανα ενα χορταστικο γλυφομουνι στο μοσχομυριστο μουνακι της , ενω πριν επαιξα με τις βυζαρες που σταζανε. Επισης γλυφει τα παντα. Μετα, καβλιαρικη πιπα στα ορθια εγω πανω στο κρεβατι, βαθεια να τον βαζει οπως πρεπει, αρχικα βασανιστικα, ανεβαζοντας μετεπειτα ρυθμους ενω με κοιτουσε ΕΚΦΥΛΑ στα ματια Τσιμπουκι 99.9/100. Μονο χυσια δεχεται στο στομα, οταν ρωτησα για πιθανο CIM. Νομιζα πως ειναι η γιορτη της γυναικας οταν προσφατα ειχανε βγει για να γαμηθουνε. Η ΠΙΠΑ ηταν πολυ βαθεια, νομιζα θα τελειωνα νωρις , αλλα σταματησα να την γαμησω στα 4. Διχως αυριο το γαμησι στο στενο της μουνακι. Βγαζω προφυλακτικο για να χυσω στο στομα οπως πρεπει κανονικα, ενω μου ειπε να την ενημερωσω οταν θα χυσω, γιατι δε τα καταπινει. Ηθελα να την ξαναχυσω μετα απο 5λ. Ειχα επιλεξει το προγραμμα το απλο που δε περιλαμβανει Anal, αλλα 2 CIM και ασυστολο ξεμουνιασμα, τη γαμησα δυνατα και σφικτα, ναι το αντεχει ανετα. Μες στις καβλες το μωρακι Lady, ετοιμη με την σφηνα, η οποια δε βγαινει εκει στις θεση της για να δεχτει πουτσο- σφυροκοπημα για 2η φορα ...Τελος Μερους 1 Λαμβανω vibe και ακολουθει Μερος 2 αν ζητηθει