Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.492
Να εχεις φάει σκορδαλιά, τζατζίκι..... να θες να γλύφεις αυτο το κορμί και να μην μπορεις γτ σου εχει πέσει η πίεση απο το σκόρδο!!!!
Να εχεις φάει σκορδαλιά, τζατζίκι..... να θες να γλύφεις αυτο το κορμί και να μην μπορεις γτ σου εχει πέσει η πίεση απο το σκόρδο!!!!

Ρε καριόλη εσύ που τράβηξες την φωτογραφία της έγλυψες την ΚΩΛΑΡΑ ??? Ναι η Οχι
Ρε καριόλη εσύ που τράβηξες την φωτογραφία της έγλυψες την ΚΩΛΑΡΑ ??? Ναι η Οχι
Είναι δυνατόν να έχεις μπροστά σου αυτή τη κωλαρα και να μην τη σαλιωσεις;;; Πρέπει να είσαι μαλακας για να μην το κάνεις...Ρε καριόλη εσύ που τράβηξες την φωτογραφία της έγλυψες την ΚΩΛΑΡΑ ??? Ναι η Οχι
Δε θέλω να σας αναστατώσω, πλησιάζουν και άγιες μέρες...
Το μόνο που με χαλάει ειναι που σε συτη την κωλάρα η σφήνα δεν είναι φυσικήΔε θέλω να σας αναστατώσω, πλησιάζουν και άγιες μέρες...
Γιατι φίλε? Την βγάζεις και μπαίνειςΤο μόνο που με χαλάει ειναι που σε συτη την κωλάρα η σφήνα δεν είναι φυσική

Μη μπερδευεσαι τύπε, μιλάω για το καλλιτεχνικο σκελος της φωτοΓιατι φίλε? Την βγάζεις και μπαίνεις![]()
Ειπα και εγωΜη μπερδευεσαι τύπε, μιλάω για το καλλιτεχνικο σκελος της φωτο
Κωλάρα για άπειρα πουτσοσκάμπιλα και ανελέητο πιστόνιασμα.
Εχεις φωτογράφο? Πολυ ωραια πόζα.
Εσύ έγινες καλλιτέχνης πότεΜη μπερδευεσαι τύπε, μιλάω για το καλλιτεχνικο σκελος της φωτο
Πόζα δική μου τηλέφωνο δικό τουΕχεις φωτογραφω? Πολυ ωραια πόζα.
Με τέτοιο μοντέλο φυσικά τι άλλο![]()

Εχω εξοπλισμό για οτι θες, εσυ μονο θα παίρνεις πόζεςΠόζα δική μου τηλέφωνο δικό του![]()
Είμαι γνωστός εκτιμητής των ωραίων γυναικείων κώλων και της Ladu A. o κώλος είναι ένα αριστούργημαΕσύ έγινες καλλιτέχνης πότε