xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 31.684
- Πόντοι
- 5.956
Και τη δικιά μας καλημέρα Ωραιοτατη μας Κυρία ..Μια όμορφη ημέρα να έχετε με ευχάριστα γεγονότα..Καλημέρες όμορφες σε όλους![]()

Και τη δικιά μας καλημέρα Ωραιοτατη μας Κυρία ..Μια όμορφη ημέρα να έχετε με ευχάριστα γεγονότα..Καλημέρες όμορφες σε όλους![]()

Τι αποφάσισες τελικά θα ντυθείς Άγιος Βασίλης??Και τη δικιά μας καλημέρα Ωραιοτατη μας Κυρία ..Μια όμορφη ημέρα να έχετε με ευχάριστα γεγονότα..![]()

....εδω κουνας το κωλαρακι σου και σ'εψαχνα?!?!?Καλημέρες όμορφες σε όλους![]()
Αν ντυθεί Άγιος και παει στου Βασίλη εννοείται θα γίνειΤι αποφάσισες τελικά θα ντυθείς Άγιος Βασίλης??![]()

Αν καλέ μου φίλε και η Ωραιοτατη μας Κυρία ντυθεί και αυτή Άγιο Βασιλητσα ....ΝΑΙ...Εξάλλου τι μου λείπει μόνο τα 80 κιλά...Τι αποφάσισες τελικά θα ντυθείς Άγιος Βασίλης??![]()

Τι μόνο 80 κιλά σηκώνειςΑν καλέ μου φίλε και η Ωραιοτατη μας Κυρία ντυθεί και αυτή Άγιο Βασιλητσα ....ΝΑΙ...Εξάλλου τι μου λείπει μόνο τα 80 κιλά...![]()
Όχι καλέ μου φίλε δεν εννοούσα αυτό ..80 κιλά από την κοιλιά μου λείπουν αυτό εννωαω.. χα χα χα ..Τι μόνο 80 κιλά σηκώνειςσε είχα για ποιο σκληρό άντρα......
![]()

εμ πως θα γινει αλλιως αν ησουν 100+ πως θα εμπαινες στις μπουκεςΌχι καλέ μου φίλε δεν εννοούσα αυτό ..80 κιλά από την κοιλιά μου λείπουν αυτό εννωαω.. χα χα χα ..![]()
Βροχερές καλημέρες![]()

Καλημέρα πανέμορφη και καυλα!Βροχερές καλημέρες![]()
Μούσκεμα όλα!!...Βροχερές καλημέρες![]()
σαν να αρχισε να βγαζει ηλιο σιγα σιγαΒροχερές καλημέρες![]()
Μπα Θεσσαλονίκη περιοχη λαγκαδα το παει τάπα ολοι νύχτα έως και τώρασαν να αρχισε να βγαζει ηλιο σιγα σιγα
εδω τα ιδια φιλε και χειροτερα γαμηθηκε ο διαςΜπα Θεσσαλονίκη περιοχη λαγκαδα το παει τάπα ολοι νύχτα έως και τώρα
....ωωωωμπω!!!!Βροχερές καλημέρες![]()
Ξερω , έρχονται σήματα σε μενα απο ολοι την χώρα. Αυτος ο Βύρων πολυ πουστηςεδω τα ιδια φιλε και χειροτερα γαμηθηκε ο διας
ποσο πολυΞερω , έρχονται σήματα σε μενα απο ολοι την χώρα. Αυτος ο Βύρων πολυ πουστης

Εεεεεεεε.... Αυτό δεν είναι για σέναΒροχερές καλημέρες![]()