Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.316
Καλημέρα κατόπιν συνεννόησης κάνω συναντήσεις σε όλα τα ξενοδοχεία τς ΑττικήςΚαλησπέρα. Σε ποια περιοχή είσαι?
Καλημέρα κατόπιν συνεννόησης κάνω συναντήσεις σε όλα τα ξενοδοχεία τς ΑττικήςΚαλησπέρα. Σε ποια περιοχή είσαι?
Θα παντρευτείς καρντασημια και καλή![]()
Αποφάσισες να μεγαλώσεις το πουλάκι τσίου?? Για να γίνεις ανταγωνιστικόςθέλω το τηλέφωνό του............![]()

ΚουκουβάουνεςΚαλησπέρα. Σε ποια περιοχή είσαι?
Ναι... Και να με χαμηλώσει λίγο δεν χωράω στα πατάρια μέσα... ΧαχαχαχαΑποφάσισες να μεγαλώσεις το πουλάκι τσίου?? Για να γίνεις ανταγωνιστικός![]()
Τα άτιμα τα μαλλιά φταίνε, ολοι το παθαίνουμε, πες να στα παρει στα πλάγια να μην βρίσκειςΝαι... Και να με χαμηλώσει λίγο δεν χωράω στα πατάρια μέσα... Χαχαχαχα

ποσο να σε χαμηλωσειΝαι... Και να με χαμηλώσει λίγο δεν χωράω στα πατάρια μέσα... Χαχαχαχα
Λιγάκι ακόμα μας παίρνει... Χαχαχαχαποσο να σε χαμηλωσειελεος πια
![]()
Καλό μήνα Βασίλισσα, κάνε μου λιγάκι ΓΚΡ όταν δεις το μήνυμα και μιλάμε το βράδυ απέναντιΠΛΟΚ ΓΚΡ...

Να σας πω και στο νήμα σας Ωραιοτατη μου Κυρία την καλησπέρα μου ,,καλή εβδομαδα αλλά και καλό μήνα να έχετε..Καλημέρες όμορφες σε όλους![]()

Πες της και καλό αποκαλοκαιρο μιας και το ξέχασες στις αρχές ΣεπτέμβρηΝα σας πω και στο νήμα σας Ωραιοτατη μου Κυρία την καλησπέρα μου ,,καλή εβδομαδα αλλά και καλό μήνα να έχετε..![]()

Αυτό καλέ μου φίλε το άφησα για σενα να της το πεις του χρόνου μια και που πέρασε αυτός ο μήνας..Πες της και καλό αποκαλοκαιρο μιας και το ξέχασες στις αρχές Σεπτέμβρη![]()

(εδώ καυλώνεις λέγοντας)
Σαν τι με θέλει ο Βασιλιάς,
ο παλαβιάρης κουβαρντάς;
Ωρέ σε θέλει για καλό, γεια σου Ντίβα μου,
Ντίβα σε θέλει για καλό...
Ντίβα πληρώνει 200 το απλό
και 300αρα το πρωκτικό![]()
Καπουτσίνο όχι;
Ταιριάζει με τη μηλόπιτα, τι έχουμε πει στην Οχιά;
ΠΛΟΚ
Υ. Γ. Αύριο τέτοια ώρα περίπου ξέρει$![]()
Καλημέρες και να προσέχεις τη Βασίλισσα,ΚΟΓΙΌΤ
Καλημέρες όμορφες σε όλους![]()
Καλή σου μέρα αγαπημένη μας Lady!!!!!!Καλημέρες όμορφες σε όλους![]()