Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.372
- Πόντοι
- 5.956
Μουσική χαλάρωση.......λεπτομέρειες......
Υ.γ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΚΌΚΚΙΝΟ ....!!
ψυχαναγκαστική![]()
Μουσική χαλάρωση.......λεπτομέρειες......
Υ.γ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΚΌΚΚΙΝΟ ....!!
ψυχαναγκαστική![]()
Ότι πρέπει για να ξυπνήσουμε απ τον απογευματινό ύπνο.. γαρίδα το μάτι!Προίκα
![]()
την ταπα ή τον κωλο εννοεις;Προίκα
![]()
Επειγόντως ψυχολόγο να πας κρίμα ειναιΔεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την κοπέλα. Την εκθείαζα, της έκανα κομπλιμέντα, της φερόμουν ευγενικά και τρυφερά στα μηνύματα, πρότεινα να βγούμε και ξενοδοχειο για να γνωριστούμε καλύτερα… και εκείνη με γράφει, δεν μου απαντάει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Ψάχνω να καταλάβω αν την πρόσβαλα, αν την κορόιδεψα, αν της είπα ψέματα ή γενικά αν της έκανα κάτι… αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι, αλλά δεν βλέπω να προχωράει πουθενά. Ουτε για κανονικη κοπελα εκτος δουλειας δεν εχω κανει τοσο παρακαλειτο
Υ.Γ Ειμαι 35 εμφανισιμος καθαρος περιποιημενος
την ταπα ή τον κωλο εννοεις;
2σε 1ειπα να το σταματησω αλλα το συνεχιζεται ψυχολογο γιατι να παω φιλε μου ακριβως για εξηγησε μου??? Να το ξαναρχισουμε παλιΕπειγόντως ψυχολόγο να πας κρίμα ειναι
Ειπα να σταμτησω αλλα να ξεκινησω παλι με μια γρηγορη ματια απο το προφιλ σου βλεπω εχεις δωσει πολυ πονο εδω στο νημα εισαι φανατικος οποτε κατι θα ξερεις παραπανω εσυ βρεΕπειγόντως ψυχολόγο να πας κρίμα ειναι
Ψυχολόγο πάντως δεν χρειάζομαι. Αν κάποιος βλέπει πρόβλημα στο ότι εκφράζω απογοήτευση, μάλλον μιλάει για τον εαυτό του. Ευχαριστώ για τη διάγνωση, γιατρέ. Να σου πω και το ΑΜΚΑ μου να με δηλώσεις επίσημα.Επειγόντως ψυχολόγο να πας κρίμα ειναι
να ανοίξει το μάτι και ξεκινάμε δυναμικά και σήμερα,να έχετε μια όμορφη μέρα!Καλημέρα κούκλα, πάντα με καλη διάθεση και όμορφη καλημέρα σε όλουςΚαλημέρες καλημέρες!!
να ανοίξει το μάτι και ξεκινάμε δυναμικά και σήμερα,να έχετε μια όμορφη μέρα!
![]()
Καλημέρες καλημέρες!!
![]()
Πριν την βροχή θα πέσει πολύ σπέρμα το βλέπω να έρχεταιΚαλημέρες καλημέρες!!
![]()

Προφεσορα....
τι είναι μωρεεεε ψυχούλα μου..Και την δικιά μας γλυκιά καλημέρα Ωραιοτατη μας Κυρία ....Καλημέρες καλημέρες!!
![]()

Αυτό μόνοΚαι την δικιά μας γλυκιά καλημέρα Ωραιοτατη μας Κυρία ....![]()
Lady μου τίποτα, απλά ή σημαία σηκώθηκεΠροφεσορα....τι είναι μωρεεεε ψυχούλα μου..
Τι άλλο να έγραφα καλέ μου φίλε ??? Για την κορμάρα της????Για της ποδάρες της??? Η για της υπέροχες ματαρες της που σε υπνωτίζουν???Αυτό μόνοέγινες και εσύ του σεμιναρίου
![]()

gia ta mpalkonia δεν εκανες αναφορα που εχεις την απολυτη θεα στο απεραντο γαλαζιο του ουρανουΤι άλλο να έγραφα καλέ μου φίλε ??? Για την κορμάρα της????Για της ποδάρες της??? Η για της υπέροχες ματαρες της που σε υπνωτίζουν???.....
![]()
Έγραψα μεταφορικά (Ματαρες)καλέ μου φίλε ...gia ta mpalkonia δεν εκανες αναφορα που εχεις την απολυτη θεα στο απεραντο του ουρανου