Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 82.576
- Πόντοι
- 27.531
....ασε τον καφε κ ξεκινα τα υπογλωσσια, θα μας πεθανουν τουτες!!!
@Lady Alexia k @victoriadani το κριμα στον λαιμο σας !!!
....ασε τον καφε κ ξεκινα τα υπογλωσσια, θα μας πεθανουν τουτες!!!
Σατανικά πράματα να ούμε...Σεμνααααα

Ε, μα. Στον διάβολο διαολιες δεν πάει.Σατανικά πράματα να ούμε...![]()
Ε τώρα να μη συμφωνήσω;!!!Ε, μα. Στον διάβολο διαολιες δεν πάει.

Πάντα συμφωνούμε οι δύο μας.Ε τώρα να μη συμφωνήσω;!!!![]()
Δίποντα,Τρίποντα και τέτοια;![]()
Να μιλήσουμε με μπασκετικους όρους?![]()
Οχι οχι πιο πολύ ασίστ απ το ένα χέρι στο άλλο. Ριμπάουντ.. τέτοια φάση. Είμαι ομαδικός παικτης!Δίποντα,Τρίποντα και τέτοια;![]()
Καλημέρα Πριγκίπισσα!!!Καλημέρες όμορφες κύριοι![]()
Για μια στιγμή μπερδεύτηκα.. κ λεω μήπως εννοούσες όμορφοι κύριοι..δεν ήπιαμε ακόμα καφε..Καλημέρες όμορφες κύριοι![]()

Κρίμα Ωραιοτατη μου Κυρία και έλεγα να χωρίσω και να σας πάρω με παπά και με κουμπάροΚαλησπεραααα.
![]()
Άντρες, κύριοι....δεν είμαι εδώ για παντρειά δεν ψάχνω για άντρα οπότε σας παρακαλώ μόνο μηνύματα για ραντεβού και αυτά που προσφερω!!
Δεν έχω τον χρόνο που έχετε κάποιοι από εσάς,ευχαριστώ για την κατανόηση,και συγγνώμη σε όσους αργώ κάποιες φορές να απαντήσω, καταλαβαίνετε δεν μπορώ να απαντήσω σε ένα μήνυμα μετά από 5-6+ ώρες δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται ο καθ ένας...

Εγω κουμπάρος φιλε μουΚρίμα Ωραιοτατη μου Κυρία και έλεγα να χωρίσω και να σας πάρω με παπά και με κουμπάρο...
![]()

Και την δικιά μας γλυκιά καλημέρα Ωραιοτατη μας Κηρία..Καλημέρες όμορφες κύριοι![]()

Αν ποτε ενδιαφερθεις για παντρεια να μας πεις τι προικα δινεις!!!Καλησπεραααα.
![]()
Άντρες, κύριοι....δεν είμαι εδώ για παντρειά δεν ψάχνω για άντρα οπότε σας παρακαλώ μόνο μηνύματα για ραντεβού και αυτά που προσφερω!!
Δεν έχω τον χρόνο που έχετε κάποιοι από εσάς,ευχαριστώ για την κατανόηση,και συγγνώμη σε όσους αργώ κάποιες φορές να απαντήσω, καταλαβαίνετε δεν μπορώ να απαντήσω σε ένα μήνυμα μετά από 5-6+ ώρες δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται ο καθ ένας...