aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.653
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ στις χαιρετουρες λέω στους γαμπρούς "περαστικά σου" ή "τα συλλυπητήρια μου" αν έχω οικειότητα.Κάτι θα ξερε... Ποιος εχει ζωή μετά το γάμο;...
Εγώ στις χαιρετουρες λέω στους γαμπρούς "περαστικά σου" ή "τα συλλυπητήρια μου" αν έχω οικειότητα.Κάτι θα ξερε... Ποιος εχει ζωή μετά το γάμο;...
Εγώ "ας προσεχές" ή "δε ρωταγες κάναν που ξερει";Εγώ στις χαιρετουρες λέω στους γαμπρούς "περαστικά σου" ή "τα συλλυπητήρια μου" αν έχω οικειότητα.
Δεν έχω λόγια ωραιοτατη μου Κυρία για να πω αυτό το θεϊκό κορμί που βλέπουν τα ματάκια μου

Δεν έχω λόγια ωραιοτατη μου Κυρία για να πω αυτό το θεϊκό κορμί που βλέπουν τα ματάκια μου![]()
Πόσο καυλα είσαι!!!!
Ο χωρός του διαβόλου. Ακόμα και και ο τελευταίος που σε αμφισβητεί ότι μπορείς να τον στείλεις... δεν ξέρω κι εγώ που, πλέον άλλαξε γνώμη.
Θα sfikseis καλέ μου φίλε ?Δεν έχω λόγια ωραιοτατη μου Κυρία για να πω αυτό το θεϊκό κορμί που βλέπουν τα ματάκια μου![]()

Θα δούμε καλέ μου φίλε αν και εφόσον βρω χρόνο..Θα sfikseis καλέ μου φίλε ?![]()

Θα δούμε καλέ μου φίλε αν και εφόσον βρω χρόνο..![]()
Θα sfikseis
Κλώνοι είστε ή περίεργοιθα sfixeis
στον παραλιγο ξαδελφο σου πες τα εγω τρολλαρωΚλώνοι είστε ή περίεργοι
Καταρχάς τα κορίτσια δεν είναι τσουβάλια για να τα σφίγγουμε, θέλουν στοργή![]()
Στοργή και προδερμΚλώνοι είστε ή περίεργοι
Καταρχάς τα κορίτσια δεν είναι τσουβάλια για να τα σφίγγουμε, θέλουν στοργή![]()

Ιδίως στα νέα και φρέσκα βυζάκια.......Στοργή και προδερμ![]()
Ύψωσε...
....Στοργή και προδερμ![]()

Πες το ρε πατριώτη γιατι κι εγω δεν τον καταλαβαίνω αυτόν τον μοντέρνο όρο. Σφίξιμο. Ζωνάρι είναι;τα κορίτσια δεν είναι τσουβάλια για να τα σφίγγουμε
Δεν είναι καινούργιος ορος, εγώ το λέω εδώ και 30 χρόνια....Πες το ρε πατριώτη γιατι κι εγω δεν τον καταλαβαίνω αυτόν τον μοντέρνο όρο. Σφίξιμο. Ζωνάρι είναι;