πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.424
- Πόντοι
- 16.131

Ρε τα γόνατα ρε ...πως θα@Lady Alexia ...να πάρω το αλφάδι μου και να μπουκαρω???.... Ποιος σε πείραξε να τον δαγκώσω στο γόνατο.... Ένα όνομα πες....![]()
μετα; αμαρτία 
Καλημέρα σας καλή μ Κυρία..Καλημέρα σε όλους!!![]()
Ρε αληταρά ένα λάθος έκανε και την έφαες. @Lady Alexia δείξε κωλάρα να τον τιμωρήσεις, εγώ δεν θα κοιτάω...και καλή βραδιά....![]()

@Lady Alexia ...να πάρω το αλφάδι μου και να μπουκαρω???.... Ποιος σε πείραξε να τον δαγκώσω στο γόνατο.... Ένα όνομα πες....![]()
ΊΣΩΣ τον "τιμωρήσω"δείχνοντάς τουΡε αληταρά ένα λάθος έκανε και την έφαες. @Lady Alexia δείξε κωλάρα να τον τιμωρήσεις, εγώ δεν θα κοιτάω
![]()
από κουλούρι 
ΊΣΩΣ τον "τιμωρήσω"δείχνοντάς τουαπό κουλούρι
![]()
Τι α καν'σ

Τελικά θα κοιτάζω, τιμώρησε και εμένα μαζίΊΣΩΣ τον "τιμωρήσω"δείχνοντάς τουαπό κουλούρι
![]()

Τι α καν'σ![]()
Τελικά θα κοιτάζω, τιμώρησε και εμένα μαζί![]()
στην καλύτερη φυσική κατάσταση, γερό στομάχι, συνέλευση στις 10:00πμΌλοι, αύριο με τον κηδεμόνα σας :-p
ΊΣΩΣ τον "τιμωρήσω"δείχνοντάς τουαπό κουλούρι
![]()
Την γλυκιά μας καλημέρα και από εμάς ωραιοτατη μου Κυρία...Καλημέρα σε όλους!!![]()

θα sfixeisΤην γλυκιά μας καλημέρα και από εμάς ωραιοτατη μου Κυρία...![]()

Το έχω ξανά γράψει καλέ μου φίλε @πολυζωης οτι θα το ήθελα ,,ποιος στραβός δεν θα ήθελε το φως του ?? Και τι θα έβλεπε ??? Ένα αγγελικό πλάσμα με ένα υπέροχο κορμί... Αλλά λόγο ελλείψεις ώρας και χρόνου αδυνατώ..θα sfixeis![]()

ΥπναρουΧρυσόστομε! Εγώ καλημέρα έχω πει από τις 09:00![]()
Κάτι θα ξερε... Ποιος εχει ζωή μετά το γάμο;...Σύντροφοι, το κορίτσι είναι επιρρεπής στα σαρδάμ, να 'τανε μόνο το μπέρδεμα με το καλημεροκαλησπερα...
Έχει πάει σε γάμο και αντί να ευχηθεί στους νεόνυμφους "να ζήσετε" τους ευχήθηκε "ζωή σε σας"...![]()