nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 206
Τρέλανε μας
Τρέλανε μας
Θεός φυλάξοι!Οδηγαμε lady.. θα μας μαζέψουν από κάνα χαντάκι..

γαμαμε και το ΑΙ....ΧΑΧΑΧΧΑ![]()
Γιατί οι επόμενοι εκατομμυριούχοι θα είναι υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι - ertnews.gr
Εδώ και δεκαετίες, οι ενήλικες -γονείς, καθηγητές κλπ.- λένε στα παιδιά την ίδια ιστορία: Πήγαινε στο πανεπιστήμιο, πάρε ένα πτυχίο και η επιτυχία θαwww.ertnews.gr
Καλησπερααα!Καλησπέρα Αλεξία
Είμαι ο βολκανο κ μιλώ αγγλικά γαλλικά ισπανικά
Παίζω πιάνο και κιθάρα κ χόμπυ μου είναι η ιππασία το τέννις το πόλο με άλογα και η ιστιοπλοια
Αγαπώ τα ταξίδια τα ακριβά εστιατόρια και τα ψώνια

Δυνατο στησιμο η κολαρα σου
Δυνατο στησιμο η κολαρα σου
ήταν ωρα προετοιμασίας...σε ευχαριστώ Τίποτα μωρέ μαλακίες ...το έγραψε η γυναίκα μου για να με πικάρειΤ "ΣΕΞ βολκανο" ομως....πάνω σε αυτό θα ήθελα να μάθω παραπάνω, ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()
Ε όχι και μαλακιες......με φουντώνει.Τίποτα μωρέ μαλακίες ...το έγραψε η γυναίκα μου για να με πικάρειμην το δίνεις σημασία
Ναι μανάρα μου ?

Σε ψάχνανε..Ναι μανάρα μου ?![]()
Καριόληγηηηη τα έχεις ξεπαραδιασει τα γεροντακιαγαμαμε και το ΑΙ....ΧΑΧΑΧΧΑ
Τελικά ρε μωρό μας γαμησες τη σκέψη τωρα .... εγω σε ειχα για άλογο κούρσας.... και εσυ μου βγήκες καουμπόης με τις μπότες αυτές!!!!
Δεν θα σ έψηνε με τν καουμποισσα ασ πούμε; παντως άρεσαν σήμερα ,τακούνι έχουν. δεν ξερω πως δείχνουν εδω..Τελικά ρε μωρό μας γαμησες τη σκέψη τωρα .... εγω σε ειχα για άλογο κούρσας.... και εσυ μου βγήκες καουμπόης με τις μπότες αυτές!!!!
Με αυτές τις μπότες να σε παίρνω έτσι σε αυτή τη στάση γυναικάρα μου
Ωχ αμάν!!!!
Η γητευτρια των αλόγων!
Μόνο καουμπόησα.....???Δεν θα σ έψηνε με τν καουμποισσα ασ πούμε; παντως άρεσαν σήμερα ,τακούνι έχουν. δεν ξερω πως δείχνουν εδω..
![]()
...δε νομιζω να τις προσεξε κανενας μαςπαντως άρεσαν σήμερα ,τακούνι έχουν. δεν ξερω πως δείχνουν εδω..
Ναι φίλε και εγώ ΤΟ πρόσεξα...δε νομιζω να τις προσεξε κανενας μας![]()