G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.306
- Πόντοι
- 456
Ατυχές έως αγενές σχόλιο.Σε όποιον δεν κάνει η lady είναι ανώμαλος!!!!!!
Ο καθένας έχει τα γούστα του.
Ατυχές έως αγενές σχόλιο.Σε όποιον δεν κάνει η lady είναι ανώμαλος!!!!!!
Η lady είναι για όλα τα γούστα..... Απλά...Ατυχές έως αγενές σχόλιο.
Ο καθένας έχει τα γούστα του.
Υποκειμενική η άποψη και σεβαστή.Η lady είναι για όλα τα γούστα..... Απλά...
Οκ τέλος....Υποκειμενική η άποψη και σεβαστή.
Μη προσβάλεις απλα
Ρε συ, μου στέλνεις σε pm το τελέφωνο του δόκτορα?Δεν έχω ακούσει η αλήθεια είναι καθόλου άσχημα σχόλια, ειδικά για την δουλειά στο στήθος, ούτε τομές ΤΙ ΠΟ ΤΑ ,παίχτηκε άλλη τεχνική είμαι πολύ ευχαριστημένη![]()
Παντρέψου αδερφέ...σίγουρα αποτελέσματα....Ρε συ, μου στέλνεις σε pm το τελέφωνο του δόκτορα?
Ξέρεις αν φουσκώνει και μπαλάκια?
Ένας φίλος ενδιαφέρεται...

Ρε! για ένα φίλο ρωτάω...Παντρέψου αδερφέ...σίγουρα αποτελέσματα....![]()
Ποσα χρόνια ειχα να το ακούσω χαχαχα, οταν το κατάλαβα ηταν αργά.... ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας.......Παντρέψου αδερφέ...σίγουρα αποτελέσματα....![]()
Ρε συ,δεν τον έχω ρωτήσει για το συγκεκριμένο θέμαΡε συ, μου στέλνεις σε pm το τελέφωνο του δόκτορα?
Ξέρεις αν φουσκώνει και μπαλάκια?
Ένας φίλος ενδιαφέρεται...
Ρε πουλάκι μου λες να έχω την εντύπωση ότι συζητήσατε για πακέτο βυζγια & παπάρια?Ρε συ,δεν τον έχω ρωτήσει για το συγκεκριμένο θέμα![]()
Απλά σε είπα δεν ξέρω αν φουσκώνει μπαλάκιαΡε πουλάκι μου λες να έχω την εντύπωση ότι συζητήσατε για πακέτο βυζγια & παπάρια?
Στείλε τελέφωνο, θα ρωτήσει ο φίλος...
Για φούσκωμα τα μπαλάκια σε πλαστικό χειρούργο.Ρε πουλάκι μου λες να έχω την εντύπωση ότι συζητήσατε για πακέτο βυζγια & παπάρια?
Στείλε τελέφωνο, θα ρωτήσει ο φίλος...

Παλι βυζια θελουν

Όχι, για έναν στο καφενείο, δεν τον ξέρεις...Απλά σε είπα δεν ξέρω αν φουσκώνει μπαλάκια(για εσένα ειναι);
Προς θεού....Όχι, για έναν στο καφενείο, δεν τον ξέρεις...
Ρε γιαβρι μου, δυο φορές σου έγραψα ότι ενδιαφέρομαι για ένα φίλο,τι δεν καταλαβαίνεις?
Ώρα είναι να μας βγάλεις και το όνομα του μουνουχισμενου...

Καταρχήν σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση, ασχέτως που μου τα έκανες αερόστατα μέχρι να μου πεις.Προς θεού....λοιπόν δόκτορα Ζ.Μπουκουβαλας στην Ερμού να πάει να συζητήσει για μέγεθος και σχετικά,μετά το φούσκωμα-ξεφούσκωμα κατοπιν ραντεβού Metropolitan
![]()
Guinness κατευθείαν!!Καταρχήν σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση, ασχέτως που μου τα έκανες αερόστατα μέχρι να μου πεις.
Λοιπόν, μίλησε ο δικός μου με τον Ζήση. Υπάρχει ένα μικρό προβλήματακι, ήτοι, υπάρχει έλλειψη παγκοσμίως σε αρχιδοεπιθεματα.
Βρέθηκε όμως λύση, θα του βάλει ένα επίθεμα αντί για δυο, ένα των 280 κυβικών εκατοστών.
Θα μου πεις, θα του κάνει τα δύο ένα, ναι αλλά το θετικό είναι ότι πλέον θα φέρει και έναν σπάνιο τίτλο, αυτόν του Μονάρχη ....
Τιμής ένεκεν θα λάβεις φώτο όταν θα βγάλει τα ράμματα!

Αν δεν χαθεί bro, θα ελαττωθεί αρκετά...Ποσα χρόνια ειχα να το ακούσω χαχαχα, οταν το κατάλαβα ηταν αργά.... ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας.......