pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.905
- Πόντοι
- 5.946
@Lady Alexia με ρούχα είσαι υπέροχη.... Αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο χωρίς ρούχα είσαι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια!!!!! 

Τώρα τι να κανω;Ελα σιγα, δεν φτιαχνει
Βαψτα μαυρα...αχαχαχαχαχαχαχχαΤώρα τι να κανω;![]()
Fix the people baby... stay naked on your bed and play...Τώρα τι να κανω;![]()
Ναι καλά, κωλωνειςΝαι πείτε μας κ ψέμματα ότι 30 άτομα θέλετε να μάθετε για τν καφέμη τα πάρω και βγω γυμνή!!!!!
Ναι ως γνωστόν... !Ναι καλά, κωλωνεις
Τις καινούργιες βυζούμπες γιατί τις βγάζεις απ’ έξω;δεν έχω πια αυτό το χάρισμα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίξω κλαρίνο και να στήνω κωλο,σας κανει;![]()

Τις καινούργιες βυζούμπες γιατί τις βγάζεις απ’ έξω;![]()
Όχι βέβαια, περιλαμβάνονται στο πακέτοΤις καινούργιες βυζούμπες γιατί τις βγάζεις απ’ έξω;![]()
Τέλεια δουλειά. Τόσο όσο. Δεν προκαλούν ως ψεύτικες, και είναι έτοιμες για πολλά .......Όχι βέβαια, περιλαμβάνονται στο πακέτο
Σε όποιον δεν κάνει η lady είναι ανώμαλος!!!!!!Τέλεια δουλειά. Τόσο όσο. Δεν προκαλούν ως ψεύτικες, και είναι έτοιμες για πολλά .......
Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν παράπονα.... Τι δεν τους κάνεις???
Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους,αν ναι τότε κάτι δεν πάει καλά....!!Σε όποιον δεν κάνει η lady είναι ανώμαλος!!!!!!
Δεν έχω ακούσει η αλήθεια είναι καθόλου άσχημα σχόλια, ειδικά για την δουλειά στο στήθος, ούτε τομές ΤΙ ΠΟ ΤΑ ,παίχτηκε άλλη τεχνική είμαι πολύ ευχαριστημένηΤέλεια δουλειά. Τόσο όσο. Δεν προκαλούν ως ψεύτικες, και είναι έτοιμες για πολλά .......
Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν παράπονα.... Τι δεν τους κάνεις???
Άλλη τεχνική.... βρε τι μαθαίνει κανείς.... Είχα μείνει στο μέθοδο με τις τομές.... ΕξελίξειςΔεν έχω ακούσει η αλήθεια είναι καθόλου άσχημα σχόλια, ειδικά για την δουλειά στο στήθος, ούτε τομές ΤΙ ΠΟ ΤΑ ,παίχτηκε άλλη τεχνική είμαι πολύ ευχαριστημένη![]()
Αν και ειμαι εναντίον τον πρόσθετων, θα θελα πολυ να τα έπιανα και να έγλειφα τις ρογες σου, και έναν σωματικό έλεγχο πέραν το οπτικό...Δεν έχω ακούσει η αλήθεια είναι καθόλου άσχημα σχόλια, ειδικά για την δουλειά στο στήθος, ούτε τομές ΤΙ ΠΟ ΤΑ ,παίχτηκε άλλη τεχνική είμαι πολύ ευχαριστημένη![]()
Εσύ αποτελεις εξαίρεση κοριτσαρα!!!!! Δεν υπάρχεις απλά!!!!…....... Μαλλον υπάρχεις μαλακίες λέω!!!Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους,αν ναι τότε κάτι δεν πάει καλά....!!

πάντα το αποτέλεσμα εξαρτάται με το τι ξεκινάμε, αυτό είναι το καλό με τς μεγάλες θηλες ,αυτό άκουσα και να μαστεΆλλη τεχνική.... βρε τι μαθαίνει κανείς.... Είχα μείνει στο μέθοδο με τις τομές.... Εξελίξεις
Μας κάνει και μας παρακάνει...άσε που δεν πίνω και Ελληνικό καφέ!!!δεν έχω πια αυτό το χάρισμα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίξω κλαρίνο και να στήνω κωλο,σας κανει;![]()
Μας κάνει και μας παρακάνει...άσε που δεν πίνω και Ελληνικό καφέ!!!