Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.594
Εγώ φταίω μετά.... ωωωωω μπωωωωω......τσ,τσ,τσ, σε βγαζουν απ'τα ρουχα σου ωρες-ωρες οι μουνηδες
υγ. να βγαλεις κ εσωρουχα![]()
Εγώ φταίω μετά.... ωωωωω μπωωωωω......τσ,τσ,τσ, σε βγαζουν απ'τα ρουχα σου ωρες-ωρες οι μουνηδες
υγ. να βγαλεις κ εσωρουχα![]()
....εσυ δεν χρειαζεται να βγεις απο τα ρουχα σουαπο τα χερακια μου![]()

μου τα βγαζουν οι λυσσαρες με τον καφε τους φτιαχνω....εσυ δεν χρειαζεται να βγεις απο τα ρουχα σου![]()

....γειτονισσες και εσυ?!?!μου τα βγαζουν οι λυσσαρες με τον καφε τους φτιαχνω![]()
πελατισσες....γειτονισσες και εσυ?!?!![]()

Μας παρεξήγησες. Εμείς θελουμε απλά να μας πεις το φλιτζάνιΝαι πείτε μας κ ψέμματα ότι 30 άτομα θέλετε να μάθετε για τν καφέμη τα πάρω και βγω γυμνή!!!!!

....γυμνηΜας παρεξήγησες. Εμείς θελουμε απλά να μας πεις το φλιτζάνι![]()

δεν έχω πια αυτό το χάρισμα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίξω κλαρίνο και να στήνω κωλο,σας κανει;Μας παρεξήγησες. Εμείς θελουμε απλά να μας πεις το φλιτζάνι![]()

Δωσε κωλο κλαρίνο σε βίντεο να δούμε τι χάνουμε μακρυά σου. ..δεν έχω πια αυτό το χάρισμα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίξω κλαρίνο και να στήνω κωλο,σας κανει;![]()
Παραδοσιακή σε βρίσκω.. Ελληνικό!!!!!!!!!!!!Ελληνικός άχαστος , σταθερή αξία! Toto
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για την ωρα καφέ...
Εννοείται!!!Παραδοσιακή σε βρίσκω.. Ελληνικό!!!!!!!!!!!!
Έχω κάποιες φωτογραφίες με ρούχα πάντως, για εδώ θεωρώ και πολύ ντυμένη ήμουνΈβαλε ρουχα?
Πάντως βγεις δεν βγεις απο τα ρούχα σου, κούκλα είσαι, την επικοινωνία την έχεις τόσο όσο πρέπει και χωρίς υπερβολές, και κρατάς το νήμα ζωντανό χωρίς γκρίνιες και βλακείες....Εννοείται!!!
που; μπας και το φτιάξωΚαι επικοινωνια εχει, και πρωινή ειναι... αλλου τα χαλάμε
Αμα υπάρχει καλή θέληση, , και τα χαλασμένα θα τα βρείτε.... Εκτός αν είναι κάτι τελείως εκτός των πλάνων τηςΚαι επικοινωνια εχει, και πρωινή ειναι... αλλου τα χαλάμε
....διαολοθηλυκοδεν έχω πια αυτό το χάρισμα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίξω κλαρίνο και να στήνω κωλο,σας κανει;![]()
Ελα σιγα, δεν φτιαχνειπου; μπας και το φτιάξω