pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.952
- Πόντοι
- 5.946
Όχι... Ο άλλος είμαι..........να υποθεσω οτι εσυ εισαι ο εκ δεξιων και με το μουσι και το γυαλι ειναι ο @dimigoalloloφτυστοι με τα κατσαμπακια ειστε φτου σας
![]()
Όχι... Ο άλλος είμαι..........να υποθεσω οτι εσυ εισαι ο εκ δεξιων και με το μουσι και το γυαλι ειναι ο @dimigoalloloφτυστοι με τα κατσαμπακια ειστε φτου σας
![]()
Μωράκι 4 μέρες μετά δεν είδα να ανεβάσεις τίποτα... Θα την φας την αναφορά...Ααα μη μου πας κόντρα ανεβάζω κάτι άμεσα και ....![]()

Καλημέρα όμορφηΚαλημέρα σε όλους!![]()
Καλή σου μέρα αγαπημένη μας ladyΚαλημέρα σε όλους!![]()

Και την δικιά μας γλυκιά καλημέρα ωραιοτατη μου Κυρία,,μια όμορφη ημέρα να έχετε.....Καλημέρα σε όλους!![]()

Από που ο καφές φίλη?
Ελληνικός άχαστος , σταθερή αξία! TotoΑπό που ο καφές φίλη?
Για την ωρα καφέ...Τι έχουμε;![]()
Λουμίδης ΠαπαγάλοςΑπό που ο καφές φίλη?
μη τα πάρω και βγω γυμνή!!!!!Να τα πάρεις αγάπη μου...να τα πάρεις...Ναι πείτε μας κ ψέμματα ότι 30 άτομα θέλετε να μάθετε για τν καφέμη τα πάρω και βγω γυμνή!!!!!

Ναι πείτε μας κ ψέμματα ότι 30 άτομα θέλετε να μάθετε για τν καφέμη τα πάρω και βγω γυμνή!!!!!

Μη ωραιοτατη μου Κυρία θα προκαλέσετε πολλά ατυχήματα..Ναι πείτε μας κ ψέμματα ότι 30 άτομα θέλετε να μάθετε για τν καφέμη τα πάρω και βγω γυμνή!!!!!

Από που ο καφές;εδώ να σε δω!
Ποιος τονΝαι πείτε μας κ ψέμματα ότι 30 άτομα θέλετε να μάθετε για τν καφέμη τα πάρω και βγω γυμνή!!!!!
τον καφέ, εσυ εισαι το καυλητερο πρωινό απο τα χερακια μουΑπό που ο καφές;εδώ να σε δω!+

......τσ,τσ,τσ, σε βγαζουν απ'τα ρουχα σου ωρες-ωρες οι μουνηδεςΝαι πείτε μας κ ψέμματα ότι 30 άτομα θέλετε να μάθετε για τν καφέμη τα πάρω και βγω γυμνή!!!!!