Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.594
Συγκεκριμένα την εικόνα που έχεις στο προφ σου άνετα, εφόσον επανέρχεται στο φυσιολογικό!(λόγω ελαστικότητας)@Lady Alexia αλεξια κάνεις και gape?![]()
Συγκεκριμένα την εικόνα που έχεις στο προφ σου άνετα, εφόσον επανέρχεται στο φυσιολογικό!(λόγω ελαστικότητας)@Lady Alexia αλεξια κάνεις και gape?![]()
OK, το τι νοιώθεις ,εσύ το ξέρεις και κανείς άλλος. Sorry αν κάτι σε ενόχλησε..Φάνηκε ετσι από το πόσο απότομα σχολίασες και αυτό που αποτυπώθηκε...δεν είσαι εγώ για να ξέρεις,ο καθ ένας το νιώθει διαφορετικά, προσωπικά ΠΑΝΤΑ νιώθω διέγερση στο συγκεκριμένο σημείο![]()
face parking
Καπου στη μέση μπερδεύτηκα, έβαλα (οπίσθια)όπισθεν..face parking
Άλλη φορά μόνο καληνύχτα....μου την έπεσαν να ουμε...Μην πει μια καλημερα η κοπελα![]()
....μολις κουμπωσεις, το πας πρωτη-οπισθεν αργοΚαπου στη μέση μπερδεύτηκα, έβαλα (οπίσθια)όπισθεν..

Ρε κακό που μας βρήκεΆλλη φορά μόνο καληνύχτα....μου την έπεσαν να ουμε...

Το επόμενο καλύτερο!!θα βάλω τα δυνατά μουΡε κακό που μας βρήκε![]()
Ελα Θεσσαλονίκη να κανουμε μαζι να δεις ζήλιες...Το επόμενο καλύτερο!!θα βάλω τα δυνατά μουεντάξει τωρα;
Κάτι πολύ καλό έρχεται ε;Το επόμενο καλύτερο!!θα βάλω τα δυνατά μουεντάξει τωρα;

Εδώ βλέπουμε έργο τέχνης λέμε
Να τα αναφέρεις όμως όλα: έχεις ελαστική σουφρίτσα αλλά και μουναρίτσαεφόσον επανέρχεται στο φυσιολογικό!(λόγω ελαστικότητας)
προς το φίλαθλο κοινό 
Το επόμενο καλύτερο!!θα βάλω τα δυνατά μουεντάξει τωρα;
Γαμω το μουνι της αδερφης μου τη ΚΩΛΑΡΑ εχεις βρε καυλοραπανο
Βαγγελ' κράτα γεράΓαμω το μουνι της αδερφης μου τη ΚΩΛΑΡΑ εχεις βρε καυλοραπανο