Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 33.139
Αχ αχ σε ευχαριστώ!!!!!Αφόρητα σεξυ είσαι Lady!!!
Αχ αχ σε ευχαριστώ!!!!!Αφόρητα σεξυ είσαι Lady!!!
Ναι πρόσεξε κανα βραχυκύκλωμα,να στοχεύεις καλα..Τέλεια πήγε τα πέταξα στο τραπέζι του υπολογιστη
Έχω καλό σημάδι από μικροςΝαι πρόσεξε κανα βραχυκύκλωμα,να στοχεύεις καλα..![]()
Έχεις εξασκηθεί αρκετά βλέπω!!!Έχω καλό σημάδι από μικρος
Άμα πετύχει η μαλακια τυφλα να έχει το γαμησι λέει μια παροιμιαΈχεις εξασκηθεί αρκετα βλέπω!!!
Προσοχή μην πάνε τα φλόκια στο πληκτρολόγιο. Κολλάνε τα πλήκτρα.Τέλεια πήγε τα πέταξα στο τραπέζι του υπολογιστη
Σκουρηνες το μαλλί ή φταίει ο φωτισμός;Καλο ξημέρωμα και καλη εβδομάδα μωράκια!!
![]()
Ναι είναι πιο σκούρο ΑΛΛΑ εξαρτάται την όρεξη, μπορεί να μου την δώσει και τα ξανακανω ξανθά μπορεί και μαύρα όμως,όπως κ επίσης κοντο η μακρύ ....Σκουρηνες το μαλλί ή φταίει ο φωτισμός;
Καυλιάρα είσαι ασχέτως χρώματος μαλλιού! Ομοίως πιστεύω θα είσαι σέξυ και με μαύρο κοντό μαλλι. Ελπίζω να μπορέσω να τα πούμε με αυτή την απόχρωση, πριν αλλάξεις!!!Ναι είναι πιο σκούρο ΑΛΛΑ εξαρτάται την όρεξη, μπορεί να μου την δώσει και τα ξανακανω ξανθά μπορεί και μαύρα όμως,όπως κ επίσης κοντο η μακρύ ....σε αυτό το κομμάτι η αλήθεια είναι δεν μπορώ να αποφασίσω, μου αρέσουν όλα αυτά..
Για την ωρα καφέ σκούρο, μετά η απόλυτη μαυρίλαΚαυλιάρα είσαι ασχέτως χρώματος μαλλιού! Ομοίως πιστεύω θα είσαι σέξυ και με μαύρο κοντό μαλλι. Ελπίζω να μπορέσω να τα πούμε με αυτή την απόχρωση, πριν αλλάξεις!!!![]()
Για την ωρα καφέ σκούρο, μετά η απόλυτη μαυρίλα![]()
Κανε αμα θες μαλλι καφε σκουρο με μαυρες ανταύγειες. Θα σε πηγαίνει κουκλίτσα!Για την ωρα καφέ σκούρο, μετά η απόλυτη μαυρίλα![]()
Πάντως λόγω χρώματος δέρματος, νομίζω οτι σου πάνε πιο πολύ τα σκούρα χρώματα... Τονίζουν και δεν απορροφούν την εικόνα του προσώπουΓια την ωρα καφέ σκούρο, μετά η απόλυτη μαυρίλα![]()
ωραια γυαλια lady....Καλο ξημέρωμα και καλη εβδομάδα μωράκια!!
![]()
Σε ευχαριστώ!ωραια γυαλια lady....![]()
Αν και φυσική ξανθια και ανοιχτοχρωμη, όλα τα έχω δοκιμάσει αλλά τα σκούρα όντως τονίζουν τα χαρακτηριστικά! Έχεις απόλυτο δίκιοΠάντως λόγω χρώματος δέρματος, νομίζω οτι σου πάνε πιο πολύ τα σκούρα χρώματα... Τονίζουν και δεν απορροφούν την εικόνα του προσώπου
Της Μαδρίτης είναι πιο ωραία...Σε ευχαριστώ!
το γυαλί αυτο είναι το μοναδικό σχέδιο που έβγαλαν στη Βαρκελώνη και τα έχω εγώ, δημοπρασία θα πάνε![]()
Εγώ θεωρώ πως σε μια γυναίκα παίζει μεγάλο ρόλο η εμφάνιση ,και μου αρέσει να παίρνω γνώμη από εδώMy style rocks γίναμε
Έλα στους coachesΕγώ θεωρώ πως σε μια γυναίκα παίζει μεγάλο ρόλο η εμφάνιση ,και μου αρέσει να παίρνω γνώμη από εδώ