ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.466
- Πόντοι
- 12.756
Ήρεμα τυπε οχι βρισιεςΩΝΣΓ για γυναίκα
Ήρεμα τυπε οχι βρισιεςΩΝΣΓ για γυναίκα
No pun intendedΉρεμα τυπε οχι βρισιες
Καλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()
![]()
ΓυναικάραΚαλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()
![]()
Ωραία μου Κυρία να σας πω την καλημέρα μου ,, αλλά και να σας εκφράσω το θαυμασμό μου για το πόσο υπέροχη είσαστε...Καλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()

Τόσες μπούκες κάνεις καθημερινά ένα δώρο δεν έστειλες στο κορίτσιΩραία μου Κυρία να σας πω την καλημέρα μου ,, αλλά και να σας εκφράσω το θαυμασμό μου για το πόσο υπέροχη είσαστε...![]()
....εγω ειμαι ακομα στο προηγουμενο "καλο ξημερωμα"Καλημερεςςς όμορφες σε όλους σας εύχομαι μια χαλαρή και ωραια μερα με ωραίο (κωλο)καιρο!
Πω ρε που.......ή μουΚαλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()
Θα χουμε και καλό μεσημέρι.......εγω ειμαι ακομα στο προηγουμενο "καλο ξημερωμα"![]()
...θα εξαρτηθει απο την κατασταση που θα μας εχεις φτιαξειΘα χουμε και καλό μεσημέρι...![]()
Σκούρα...τα πράγματα!!...θα εξαρτηθει απο την κατασταση που θα μας εχεις φτιαξει![]()
....διαολοθηλυκοΣκούρα...τα πράγματα!!

Καλέ μου φίλε το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν θέλω το κακό της,,αν γίνει κάτι θα πάει για κλεπταποδόχος ..Τι πιο καλό και πιο ωραίο δώρο από έμενα ( ένα ραντεβού) οπού θα της χαρίσω πολλούς οργασμούς..Τόσες μπούκες κάνεις καθημερινά ένα δώρο δεν έστειλες στο κορίτσι![]()

Καλέ μου φίλε το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν θέλω το κακό της,,αν γίνει κάτι θα πάει για κλεπταποδόχος ..Τι πιο καλό και πιο ωραίο δώρο από έμενα ( ένα ραντεβού) οπού θα της χαρίσω πολλούς οργασμούς..![]()
Δεν έχω χρόνο ούτε για να βγάλω μια φώτο να πούμε...θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα....διαολοθηλυκο![]()

ειναι αυτο που λενε δηλαδης ολη την ημερα ξεπατωθηκαΔεν έχω χρόνο ούτε για να βγάλω μια φώτο να πούμε...θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα![]()
ειναι αυτο που λενε δηλαδης ολη την ημερα ξεπατωθηκα

πως τον πινεις??