trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 21.608
- Πόντοι
- 4.936
Scart έχει ή είναι με RCA ??? :-P![]()
Σε 4k θα εχει καλύτερη ποιότητα, αλλα αφου την βρίσκεις με βίντεο οκ..
Scart έχει ή είναι με RCA ??? :-P![]()
Σε 4k θα εχει καλύτερη ποιότητα, αλλα αφου την βρίσκεις με βίντεο οκ..
Σου εχω καλώδιο με hdmi αν θες. Βιντεοκασέτες πορνο θέλεις? @Lady Alexia δωσε υλικό να ετοιμάσω βιντεοκασσετες να βλεπουν.Scart έχει ή είναι με RCA ??? :-P
Να δούμε πως θα ξημερώσουμε με εσένα που μπλέξαμε.Καλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()
Μην βρίζεις αδερφέ.Πω ρε πουστη
ΩΝΣΓ για γυναίκαΚαλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()
Ήρεμα τυπε οχι βρισιεςΩΝΣΓ για γυναίκα
No pun intendedΉρεμα τυπε οχι βρισιες
Καλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()
![]()
ΓυναικάραΚαλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()
![]()
μωρό μου όμορφο με την κορμάρα σου την κόλαση δώσε πονώ στο λαό σουΚαλημερεςςς όμορφες σε όλους σας εύχομαι μια χαλαρή και ωραια μερα με ωραίο (κωλο)καιρο!
Ωραία μου Κυρία να σας πω την καλημέρα μου ,, αλλά και να σας εκφράσω το θαυμασμό μου για το πόσο υπέροχη είσαστε...Καλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()
Τόσες μπούκες κάνεις καθημερινά ένα δώρο δεν έστειλες στο κορίτσιΩραία μου Κυρία να σας πω την καλημέρα μου ,, αλλά και να σας εκφράσω το θαυμασμό μου για το πόσο υπέροχη είσαστε...![]()
....εγω ειμαι ακομα στο προηγουμενο "καλο ξημερωμα"Καλημερεςςς όμορφες σε όλους σας εύχομαι μια χαλαρή και ωραια μερα με ωραίο (κωλο)καιρο!
Πω ρε που.......ή μουΚαλό ξημέρωμα σε όλους!!!![]()
![]()
Θα χουμε και καλό μεσημέρι.......εγω ειμαι ακομα στο προηγουμενο "καλο ξημερωμα"![]()
...θα εξαρτηθει απο την κατασταση που θα μας εχεις φτιαξειΘα χουμε και καλό μεσημέρι...![]()