Alapournas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα κοριτσάρα
Το βίντεο το βίντεο καλημέρα αστερι
Τι καλό κορίτσι που είσαι ρε lady!!!! ΨΥΧΟΎΛΑ!!!!!!![]()
Ψυχούλα μου εσύ!
Δεν κατάλαβα το ΑΝ ήθελαν. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Πάντως αν εννοείς τους admin , και πραγματικά θέλεις καρτέλα, θα σου πρότεινα να επιμήνεις .... Εδώ άλλες και άλλες έχουν καρτέλαΑΝ ήθελαν θα είχε ανοίξει προ πολλού...!
Αγαπη,σε κανέναν δεν θα άρεσε να του χαλάσουν της μπίζνες......οποίος κατάλαβε κατάλαβε..όσο για την καρτέλα μήνες επιμένω.Δεν κατάλαβα το ΑΝ ήθελαν. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Πάντως αν εννοείς τους admin , και πραγματικά θέλεις καρτέλα, θα σου πρότεινα να επιμήνεις .... Εδώ άλλες και άλλες έχουν καρτέλα
Θα γινει το σωσε !!!!!!!Αγαπη,σε κανέναν δεν θα άρεσε να του χαλάσουν της μπίζνες......οποίος κατάλαβε κατάλαβε..όσο για την καρτέλα μήνες επιμένω.
Στο κάτω κάτω μια χαρά είμαστε κ ετσι τελικά χωρίς να πω πολλά πολλά!
Εσύ ξέρεις καλύτερα απο όλους....Αγαπη,σε κανέναν δεν θα άρεσε να του χαλάσουν της μπίζνες......οποίος κατάλαβε κατάλαβε..όσο για την καρτέλα μήνες επιμένω.
@G_1969 κ αυτή πρωινή είναι....!!
για αυτο σου λεω παρε ενα καβουρα στο χερι να δεις πως θα κλαινε καποιοι (@pastelios ) που εχουν γδυσει ολα τα γεροντιαΑγαπη,σε κανέναν δεν θα άρεσε να του χαλάσουν της μπίζνες......οποίος κατάλαβε κατάλαβε..όσο για την καρτέλα μήνες επιμένω.
Κάπως έτσι, ας είχες την Lady Alexia ολονυχτις, ούτε σταγόνα δεν θα είχες.... Υγ κανει και για κολλα πλακιδίων η πρωινή...και η καλυτερη και η πιο πετυχημενητο πρωι ειναι
![]()
Τα χεράκια της Lady πιάνουν αλλά πραγματάκια με περίσσια τεχνη!!!!για αυτο σου λεω παρε ενα καβουρα στο χερι να δεις πως θα κλαινε καποιοι (@pastelios ) που εχουν γδυσει ολα τα γεροντια
tvra tvra θα σε φτιαξω καλα εγω ρε καριολη θα κανω εταιρεια με την λαιδη και εσυ θαΤα χεράκια της Lady πιάνουν αλλά πραγματάκια με περίσσια τεχνη!!!!
Τι εταιρία φίλε μου? Με καβούρια?tvra tvra θα σε φτιαξω καλα εγω ρε καριολη θα κανω εταιρεια με την λαιδη και εσυ θα
παντως οχι με κοκοβιουςΤι εταιρία φίλε μου? Με καβούρια?
Παρε το κοριτσι και ελάτε Θεσσαλονίκη να γνωριστούμε... να φτιάξουμε και για Θεσσαλονίκη εταιρία...παντως οχι με κοκοβιους![]()
θα κερασεις ομως 2 σουβλακια με γυρο χοιρινοΠαρε το κοριτσι και ελάτε Θεσσαλονίκη να γνωριστούμε... να φτιάξουμε και για Θεσσαλονίκη εταιρία...