xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 31.792
- Πόντοι
- 5.956
Ωραία μου Κυρία μπορώ να πω πως είστε φοβερή με ένα υπέροχο κορμί, και με της φώτο σας βάζετε τη φαντασία μας στα κόκκινα...

Ωραία μου Κυρία μπορώ να πω πως είστε φοβερή με ένα υπέροχο κορμί, και με της φώτο σας βάζετε τη φαντασία μας στα κόκκινα...

Να να να κάτι στο χέρι μου ησ;λβκψη΄θηηο δεν μπορώ να γράψω να το εγκεφαλικό..

Καλημεραα προσέχουμε παρακαλώ την υγεία μας!Να να να κάτι στο χέρι μου ησ;λβκψη΄θηηο δεν μπορώ να γράψω να το εγκεφαλικό..![]()
καλημερααα γυναικαραααΚαλημεραα προσέχουμε παρακαλώ την υγεία μας!![]()

Μάλλον είναι η ώρα τίς παντόφλας.....δεν βλέπω την "παρεα" εδώ.....ξέρεις τι απέγιναν;![]()
Τι καλό κορίτσι που είσαι ρε lady!!!! ΨΥΧΟΎΛΑ!!!!!!Κάτι απλό για πρωί μην έχουμε δράματα![]()

Να σας πω την γλυκιά μου καλημέρα ωραιοτατη μου Κύρια...

Ψυχούλα μου εσύ!Τι καλό κορίτσι που είσαι ρε lady!!!! ΨΥΧΟΎΛΑ!!!!!!![]()
Το βίντεο το βίντεο καλημέρα αστερι
Τι καλό κορίτσι που είσαι ρε lady!!!! ΨΥΧΟΎΛΑ!!!!!!![]()
Ψυχούλα μου εσύ!
Δεν κατάλαβα το ΑΝ ήθελαν. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Πάντως αν εννοείς τους admin , και πραγματικά θέλεις καρτέλα, θα σου πρότεινα να επιμήνεις .... Εδώ άλλες και άλλες έχουν καρτέλαΑΝ ήθελαν θα είχε ανοίξει προ πολλού...!
Αγαπη,σε κανέναν δεν θα άρεσε να του χαλάσουν της μπίζνες......οποίος κατάλαβε κατάλαβε..όσο για την καρτέλα μήνες επιμένω.Δεν κατάλαβα το ΑΝ ήθελαν. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Πάντως αν εννοείς τους admin , και πραγματικά θέλεις καρτέλα, θα σου πρότεινα να επιμήνεις .... Εδώ άλλες και άλλες έχουν καρτέλα
Θα γινει το σωσε !!!!!!!Αγαπη,σε κανέναν δεν θα άρεσε να του χαλάσουν της μπίζνες......οποίος κατάλαβε κατάλαβε..όσο για την καρτέλα μήνες επιμένω.
Στο κάτω κάτω μια χαρά είμαστε κ ετσι τελικά χωρίς να πω πολλά πολλά!
Εσύ ξέρεις καλύτερα απο όλους....Αγαπη,σε κανέναν δεν θα άρεσε να του χαλάσουν της μπίζνες......οποίος κατάλαβε κατάλαβε..όσο για την καρτέλα μήνες επιμένω.
Στο κάτω κάτω μια χαρά είμαστε κ ετσι τελικά χωρίς να πω πολλά πολλά!