Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.486
- Πόντοι
- 8.296
Βεβαίως και έχειΤέτοια μη μου λες.....!!! Σε προβατίνα έχει τίποτα;![]()

Βεβαίως και έχειΤέτοια μη μου λες.....!!! Σε προβατίνα έχει τίποτα;![]()
Άντε τελειώνετε με τα προγράμματα έχει και Θεσσαλονίκη να έρθει το κορμι!!!Θα ...μπείτε αγάπη .....!!
Γιατι, ποτε βγηκαμε;Γειά σας αγάπες μου!!
Καλή Κυριακή
Μπήκαμε στο πρόγραμμα σιγά σιγα; πως τα βλέπετε;
Ότι πρέπει για τον χειμώνα...θερμαινόμενο νινι.....!και ειναι ωραια οταν μπαινεις!!!!!!!!....και ζεστα ζεστα !!!!!!!!
Λαβα εισαι....ηφαιστειο,καμίνι και μας τσουρουφλίζεις!!!!Ότι πρέπει για τον χειμώνα...θερμαινόμενο νινι.....!
Δεν έχεις πρόβλημα εσύ στα νερά όλη την ημέρα ΠοσειδώναΛαβα εισαι....ηφαιστειο,καμίνι και μας τσουρουφλίζεις!!!!![]()
Μας εξατμιζει η Lady... Δεν μασάει πουθενά!!!!!!!Δεν έχεις πρόβλημα εσύ στα νερά όλη την ημέρα Ποσειδώνα
Μας εξατμιζει η Lady... Δεν μασάει πουθενά!!!!!!!
Δεκάδες τόνους χρειαζόμαστε ακόμα τι όχι άλλο λει αυτός??????? !!!!!!!!
Καλή βδομάδα κοριτσάρα!!Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!![]()
Αυτή σας κάνει ωραια μου Κυρία?????Τέτοια μη μου λες.....!!! Σε προβατίνα έχει τίποτα;![]()
Κερνάω βόλτα στην ΔΕΘΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα!![]()
LADY ALEXIA ειναι μονο μια !!!!!!!!!!!! τι διαολο τοσο βοδια εισαστε που δεν ξερετε τι βλεπετε και τι διαβαζετε????Γειά σε όλους!
Να σημειώσω κάπου εδώ διότι έχω δεχθεί μηνύματα, ουτε έχω αλλού κάποια αγγελία,ΟΥΔΈΠΟΤΕ σε γραφεία μπορεί οποιοσδήποτε να με διαψεύσει αν θέλει,βρίσκομαι πρώτη φορά Ανεξάρτητη στον χώρο σας παρακαλώ πολύ ΜΗΝ μπερδεύεστε με άλλα νήματα .Άλλο Αλεξάνδρα άλλο LADY ALEXIA !
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας να έχετε ένα όμορφο βράδυ![]()
Εγώ δεν σκάω αγάπη ξερω καλα ποια ειμαι,ξεκαθάρισα τη θέση μου που θεώρησα πως έπρεπε να το κάνωLADY ALEXIA ειναι μονο μια !!!!!!!!!!!! τι διαολο τοσο βοδια εισαστε που δεν ξερετε τι βλεπετε και τι διαβαζετε????
Μη σκας Lady μας!!![]()
Κοριτσαρα μου εσύ!!!!Εγώ δεν σκάω αγάπη ξερω καλα ποια ειμαι,ξεκαθάρισα τη θέση μου που θεώρησα πως έπρεπε να το κάνω![]()
Δεν μας το κάνεις στην πραγματικότητα τουλάχιστον, να δούμε και τι είμαι...πορτοκάλι...γκρέιπφρουτ...αίδιφρουτ!!!Καλησπερααααα ..![]()