Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τρέχω να την πάρω τηλέφωνο ή να βγω στους δρόμους να την ψάξω φίλε, και να την ενημερώσω ότι την ψάχνεις. Μην ανησυχείς εσύ.Εγω που προσπαθω απτην τριτη και δεν υπαρχει επικοινωνια μπορει καποιοσ να βοηθησει να τη συναντησω ρε παιδια ??
Εσυ κοροιδευε Μονο γιαυτο εισαι ικανοςΤρέχω να την πάρω τηλέφωνο ή να βγω στους δρόμους να την ψάξω φίλε, και να την ενημερώσω ότι την ψάχνεις. Μην ανησυχείς εσύ.
Πούντα;Life threatening pussy lips! Πόσο να αντέξει κανείς; Νομίζω θα στείλω κι ότι γίνει!
Θα το φέρει ο βλάχος το τυρί, φίλε μου!Πούντα;
Η κακια σου εμεινε. Οριστε, αφου σου ειπα θα ψαξω να την βρω, την βρηκα και ηρθε. Εγω φταιω που ειμαι καλος ανθρωπος.Εσυ κοροιδευε Μονο γιαυτο εισαι ικανος
Ο Κλουζω εισαι....Η κακια σου εμεινε. Οριστε, αφου σου ειπα θα ψαξω να την βρω, την βρηκα και ηρθε. Εγω φταιω που ειμαι καλος ανθρωπος.
Ανώτερος από αυτόν.Ο Κλουζω εισαι....![]()
Που γυρνάς lady μέσα στην ζέστη??Καλη Κυριακή φρόνιμα αγόρια.![]()

Έλα εδώ βόρεια λιγο έχουμε αεράκι @Lady AlexiaΠου γυρνάς lady μέσα στην ζέστη??![]()
Θα έρθω κ από εκεί καλέ μου...σύντομα!!Έλα εδώ βόρεια λιγο έχουμε αεράκι @Lady Alexia
στραγγίζω γενικότερα....Που γυρνάς lady μέσα στην ζέστη??![]()
Όταν λέτε σύντομα???Θα έρθω κ από εκεί καλέ μου...σύντομα!!
...αν λες για τον πορτοκαλί φίλο μου όλο φτύσιμο μου ρίχνει και τρώω άλλα καρόταΠώ ρε πούστη τι καρότο είναι αυτό
![]()
@pastelios ναι ναι....Εντάξει δεν τον ξαναδειχνω συνέχεια φτύσιμο πόσο πια!!!!...αν λες για τον πορτοκαλί φίλο μου όλο φτύσιμο μου ρίχνει και τρώω άλλα καρότα![]()
καλή σας μέρα @Lady Alexia... Δεν θα φύγει ο πουστης ο Αύγουστος?? Θα φύγει που θα πάει....@pastelios ναι ναι....Εντάξει δεν τον ξαναδειχνω συνέχεια φτύσιμο πόσο πια!!!!

... Θα μπούνε όλα στη θέση τους!!!!!Ήσουν αρκετά σαφής...αν λες για τον πορτοκαλί φίλο μου όλο φτύσιμο μου ρίχνει και τρώω άλλα καρότα![]()