πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.218
- Πόντοι
- 16.131
Όταν βλέπουν τέτοια αγγελικά κορμιά τρέμουν όλα μου καλέ μου φίλε...![]()
Όταν βλέπουν τέτοια αγγελικά κορμιά τρέμουν όλα μου καλέ μου φίλε...![]()
Γιατί καλέ μου φίλε λέω κάτι το οποίο δεν ισχύει??? Θα μου πεις γούστα είναι αυτά..

ντορος να γινεται βρεεεΓιατί καλέ μου φίλε λέω κάτι το οποίο δεν ισχύει??? Θα μου πεις γούστα είναι αυτά..![]()
Καλησπέρα Lady καύλαΚαλησπέρα σε όλους![]()
Καλησπέρα μανάρι που δεν μπορούμε να σε δούμε από κοντά με τπτΚαλησπέρα σε όλους![]()
Τρέχω να την πάρω τηλέφωνο ή να βγω στους δρόμους να την ψάξω φίλε, και να την ενημερώσω ότι την ψάχνεις. Μην ανησυχείς εσύ.Εγω που προσπαθω απτην τριτη και δεν υπαρχει επικοινωνια μπορει καποιοσ να βοηθησει να τη συναντησω ρε παιδια ??
Εσυ κοροιδευε Μονο γιαυτο εισαι ικανοςΤρέχω να την πάρω τηλέφωνο ή να βγω στους δρόμους να την ψάξω φίλε, και να την ενημερώσω ότι την ψάχνεις. Μην ανησυχείς εσύ.
Πούντα;Life threatening pussy lips! Πόσο να αντέξει κανείς; Νομίζω θα στείλω κι ότι γίνει!
Θα το φέρει ο βλάχος το τυρί, φίλε μου!Πούντα;
Η κακια σου εμεινε. Οριστε, αφου σου ειπα θα ψαξω να την βρω, την βρηκα και ηρθε. Εγω φταιω που ειμαι καλος ανθρωπος.Εσυ κοροιδευε Μονο γιαυτο εισαι ικανος
Ο Κλουζω εισαι....Η κακια σου εμεινε. Οριστε, αφου σου ειπα θα ψαξω να την βρω, την βρηκα και ηρθε. Εγω φταιω που ειμαι καλος ανθρωπος.
Ανώτερος από αυτόν.Ο Κλουζω εισαι....![]()
Που γυρνάς lady μέσα στην ζέστη??Καλη Κυριακή φρόνιμα αγόρια.![]()

Έλα εδώ βόρεια λιγο έχουμε αεράκι @Lady AlexiaΠου γυρνάς lady μέσα στην ζέστη??![]()