Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
τι εγινε παλι....τι παθατε;Ωραία μου Κυρία θα σας κατατοπίσει ο φίλος @Μέγας Παπατζής για το μπουγατζα θα μας φέρετε,, ειναι ειδήμων στης σφολιάτες....![]()
τι εγινε παλι....τι παθατε;Ωραία μου Κυρία θα σας κατατοπίσει ο φίλος @Μέγας Παπατζής για το μπουγατζα θα μας φέρετε,, ειναι ειδήμων στης σφολιάτες....![]()
Τίποτα για έναν φίλο λέμε που ξέρει από μπουγάτσες και σφολιάτες,, δεν τον ξέρεις εσύτι εγινε παλι....τι παθατε;

Δεν είχατε καμία ενημέρωση πάνω στο θέμα Κ.Παπατζη;τι εγινε παλι....τι παθατε;

ετσι οπως το ειπες αλλου πηγε το μυαλο μουΩραία μου Κυρία θα σας κατατοπίσει ο φίλος @Μέγας Παπατζής για το μπουγατζα θα μας φέρετε,, ειναι ειδήμων στης σφολιάτες....![]()
Ειμαι ολος ματια και αυτια να σας ακουσω ωραια μου κυριαΔεν είχατε καμία ενημέρωση πάνω στο θέμα Κ.Παπατζη;![]()
Εδώ τα παιδιά κάτι για μπουγάτσες ,σφολιάτες από Θεσσαλονίκη λένε ότι είσαι ειδικός!Ειμαι ολο ματια και αυτια να σας ακουσω ωραια μου κυρια
Ναι σωστα...οτι θελετε! επισης ειμαι ειδικος και στα βυζια....κυριως στα σιλικονατα! ειμαι ολος ματια και αυτια λοιπον!Εδώ τα παιδιά κάτι για μπουγάτσες ,σφολιάτες από Θεσσαλονίκη λένε ότι είσαι ειδικός!
Για την ωραία μας τη φίλη εισαι όλος αυτιά και μάτια ,,,για να διαβάσεις τι γράψαμε εμείς εισαι αοματος????Ειμαι ολος ματια και αυτια να σας ακουσω ωραια μου κυρια

τι εγραψες παλι και δε το ειδα ρε κινουμενη γκρινια;Για την ωραία μας τη φίλη εισαι όλος αυτιά και μάτια ,,,για να διαβάσεις τι γράψαμε εμείς εισαι αοματος????![]()
Και γαμω τις νύφες η Lady μας!!!!Πάλι εγώ θα την πληρώσω τη νύφη![]()
Βρε για τής μπουγάτσες σου είπαμε να της πεις όχι για το στήθος της....Ναι σωστα...οτι θελετε! επισης ειμαι ειδικος και στα βυζια....κυριως στα σιλικονατα! ειμαι ολος ματια και αυτια λοιπον!

Για την ωραία μας τη φίλη εισαι όλος αυτιά και μάτια ,,,για να διαβάσεις τι γράψαμε εμείς εισαι αοματος????![]()
Δεν γινεται αυτο που λες.... @Lady Alexia σορυ για την ερωτηση εχει παιξει ενισχυση στο στηθος ;Βρε για τής μπουγάτσες σου είπαμε να της πεις όχι για το στήθος της....![]()
τι εγραψες παλι και δε το ειδα ρε κινουμενη γκρινια;
Ωραία μου Κυρία θα σας κατατοπίσει ο φίλος @Μέγας Παπατζής για το μπουγατζα θα μας φέρετε,, ειναι ειδήμων στης σφολιάτες....Πάλι εγώ θα την πληρώσω τη νύφη![]()

Ναι σωστα...οτι θελετε! επισης ειμαι ειδικος και στα βυζια....κυριως στα σιλικονατα! ειμαι ολος ματια και αυτια λοιπον!
Ποτε ερχεστε ωραια μου κυρια ; πρεπει να σας δειξω ολες τις σφολιατες της πολης....
εδω παπας εκει παπας που ειναι ο παπας???Βρε για τής μπουγάτσες σου είπαμε να της πεις όχι για το στήθος της....![]()
Μόλις ξεμπερδέψω με τους Αθηναίους είναι σκληροί δεν αφήνουν τιποτα να ξεφύγει απ τα χέρια τους...Ωραία μου Κυρία θα σας κατατοπίσει ο φίλος @Μέγας Παπατζής για το μπουγατζα θα μας φέρετε,, ειναι ειδήμων στης σφολιάτες....![]()

Μόλις ξεμπερδέψω με τους Αθηναίους είναι σκληροί δεν αφήνουν τιποτα να φύγει απ τα χέρια τους...![]()