Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.475
Καλησπέρα σε όλους..ανατρέχοντας πολλές σελίδες πίσω και μην βρίσκοντας κάτι που υπάρχει κάποια διαθέσιμη κριτική ή κριτικές για την κοπέλα;
Καλησπέρα σε όλους..ανατρέχοντας πολλές σελίδες πίσω και μην βρίσκοντας κάτι που υπάρχει κάποια διαθέσιμη κριτική ή κριτικές για την κοπέλα;
Έχω τα μέσα εκεί... Χαχαχαχαφιλε σε βλεπω εχεις ανοιξει λογαριασμο με σκληρους καριοληδες .... eurobank να προτιμησεις δινει μεγαλο επιτοκιο
Εδώ θα σε παρατηρήσω: άλλο το λουκάνικο, άλλο το sausage & άλλο το $ausagЄΆστα σήμερα έψησα λουκάνικα στην παραλία![]()
Στείλε λουκάνικα τσορίθο (ισπανικά)Εδώ θα σε παρατηρήσω: άλλο το λουκάνικο, άλλο το sausage & άλλο το $ausagЄ![]()
Ντούντα 
Χωθέ ντιμιπθολ τσορίθο θουΣτείλε λουκάνικα τσορίθο (ισπανικά)Ντούντα
![]()

Στείλε λουκάνικα τσορίθο (ισπανικά)Ντούντα
![]()
Στέλνει ο Ντούντας τα τσορίθο και ταυτόχρονα είμαστε και μέσα στο "πνεύμα" του νήματοςΧωθέ ντιμιπθολ τσορίθο θου![]()

και Εθνική Τράπεζα έχω κι εγώ, την Πειραιώς τη διαολόστειλα πριν χρόνια.eurobank

Έλα , αλλά φρόντισε μην έρθεις άδειοςΜια και το έφερε η κουβέντα
και Εθνική Τράπεζα έχω κι εγώ, την Πειραιώς τη διαολόστειλα πριν χρόνια.
Πες του εξαδέλφου να ηρεμήσει, διότι σε 2.5 ώρες κατεφθάνω Αθήνα αν το ζητήσει η Βασίλισσα.
Ξέρω ότι την κακομαθαίνω, αλλά πώς να κάνω πίσω μετά από όλα αυτά;
Καλό βράδυ![]()

αν φερει τα πραγματα παω με ασημενιο βελος να τον παρω εγωΈλα , αλλά φρόντισε μην έρθεις άδειος
![]()
Υγ τα πράγματα μην ξεχάσεις![]()

Ασημένια βέλη από δω , μαύροι καβαλάρηδες στα μουνόπανααν φερει τα πραγματα παω με ασημενιο βελος να τον παρω εγω![]()

Problema file me ta mnpna???Ασημένια βέλη από δω , μαύροι καβαλάρηδες στα μουνόπανα
Μλκ μου τι γίνεται εδώ μέσα![]()
ΑντισθένηProblema file me ta mnpna???

Για πες τώρα το μετρητο που το έχει η ξαδέρφη?? Σε ποια Bank?? Ο μελλοντικός ξάδελφος@dimigoall θέλει να ξέρει μην πάρει καμμία μπατιροΜια και το έφερε η κουβέντα
και Εθνική Τράπεζα έχω κι εγώ, την Πειραιώς τη διαολόστειλα πριν χρόνια.
Πες του εξαδέλφου να ηρεμήσει, διότι σε 2.5 ώρες κατεφθάνω Αθήνα αν το ζητήσει η Βασίλισσα.
Ξέρω ότι την κακομαθαίνω, αλλά πώς να κάνω πίσω μετά από όλα αυτά;
Καλό βράδυ![]()
Τύπε καλημέρα, ζεστός ο καιρός άστα να πάνε...Καλησπέρα αλάνια,αν γνωρίζεις κάποιος για call girl Αθήνα-Κόρινθο να στείλει ένα πμ ή να απαντήσει εδώ.
Καλημέρα ΝτούνταΨΨ @πολυζωης θα τα πούμε αλλού αυτά, ευχαριστώ για την κατανόηση
Τύπε καλημέρα, ζεστός ο καιρός άστα να πάνε...
Εφόσον ρώτησες θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω. Γενικά αποφεύγω να υποδεικνύω κοπέλες για πολλούς και διάφορους λόγους.
Αν λοιπόν εκλαμβάνεις τη γνώμη μου με την ανάλογη βαρύτητα, τότε αρκέσου που την αποκαλώ Βασίλισσα και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

μιλησα και μου λεει αν δεν παρεις μονοπετρο για την ξαδελφη δεν σου στελνει ουτε γκαζοντενεκε οικοδομηςΚαλημέρα Ντούντα
Στείλε![]()
Πρώτα πρέπει να τημιλησα και μου λεει αν δεν παρεις μονοπετρο για την ξαδελφη δεν σου στελνει ουτε γκαζοντενεκε οικοδομης