Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.514
- Πόντοι
- 16.131
έρχομαι!Ολόκληρο λουκάνικο ψήνει!!
Σπύρο εσύ μην βρίζεις

Ολόκληρο λουκάνικο ψήνει!!

η λαιδη μιλαει προστυχαΣπύρο εσύ μην βρίζεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
![]()

Έχεις €λαιόλαδο "εξάδελφε";Τηγανίζεις αυγό μέσα του τέτοια μέρα![]()

Στείλε 4 τενεκέδες θείε ΝτούνταΈχεις €λαιόλαδο "εξάδελφε";
Το δήλωσα δημόσια στο Σώγαμπρο, πέστο στα dm αν ντρέπεσαι κι αν είναι κάνω το καθήκον μου![]()

και περσινο το παιρνω εγωΣτείλε 4 τενεκέδες θείε Ντούντα
Υγ θα περιμένω το φετινό![]()

Τα αυγά μωρη γαμιολα είναι από αυτά που σου έστειλε ο ξάδερφος....φτου σου τομάριΤηγανίζεις αυγό μέσα του τέτοια μέρα![]()
Τηγανίζεις αυγό μέσα του τέτοια μέρα![]()
40 βαθμους υπο συκιαν

TON πειραξανε φιλε τα λουκανικα που του εστειλες και τα κοτοπουλα![]()
Προτίμησε μπρόΚΩΛΟ κι άφθονα υγρά είπαμε, "εξάδελφος" σε γράφει και δεν απαντάει στα κογιότ, θα τον πείραξε η ζέστη, ε ρε αξίνα που χάθηκε να σκάβει στο λιοπύρι![]()
Δεν νομίζω, η κουμαρορίγανη θα τον ζάλισε για αυτό πρέπει να έρθει το χειμώνα εδώ κάτω για εργασία ο ακαμάτηςTON πειραξανε φιλε τα λουκανικα που του εστειλες και τα κοτοπουλαη μηπως οι ντενεκεδες με το λαδι
![]()

να δουλεψει ???Δεν νομίζω, η κουμαρορίγανη θα τον ζάλισε για αυτό πρέπει να έρθει το χειμώνα εδώ κάτω για εργασία ο ακαμάτης
Ας καλημερίσουμε τη Βασίλισσα, φαίνεται να είναι κουρασμένη κι οφείλουμε να το σεβόμαστε![]()

Δεν νομίζω, η κουμαρορίγανη θα τον ζάλισε για αυτό πρέπει να έρθει το χειμώνα εδώ κάτω για εργασία ο ακαμάτης
Ας καλημερίσουμε τη Βασίλισσα, φαίνεται να είναι κουρασμένη κι οφείλουμε να το σεβόμαστε![]()

Άστα σήμερα έψησα λουκάνικα στην παραλία![]()
Καύσωνας: Παύση εργασιών στις 12:00 σήμερα - Τι ισχύει για delivery και τηλεργασία - Dnews
Αναλυτικά τα μέτρα προστασίας κατά του καύσωνα. Παύση εργασιών σήμερα και τηλεργασία προβλέπεται για σήμερα λόγω καύσωνα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Ειδικότερα στη λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τις...www.dnews.gr

την καλυτερη δουλεια εκανες ...εδω μεσα οι πιο πολυ εχουν παρει αγκαλια το acΆστα σήμερα έψησα λουκάνικα στην παραλία![]()
Που είσαι γαμω το φελεκι μου και κάνει ζέστη!!!!Άστα σήμερα έψησα λουκάνικα στην παραλία![]()

φιλε σε βλεπω εχεις ανοιξει λογαριασμο με σκληρους καριοληδες .... eurobank να προτιμησεις δινει μεγαλο επιτοκιοΠου είσαι γαμω το φελεκι μου και κάνει ζέστη!!!!![]()
μην βριζειςΆστα σήμερα έψησα λουκάνικα στην παραλία![]()