pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 24
- Like
- 14.469
- Πόντοι
- 5.946
τα παντα πανε στην lady !!!!!!Θα σου πρότεινα να τον υποδεχτείς έτσι. Θα σου πάνε σίγουρα![]()
τα παντα πανε στην lady !!!!!!Θα σου πρότεινα να τον υποδεχτείς έτσι. Θα σου πάνε σίγουρα![]()
Έχει κάνει εγγραφή στη σχολή mistressathens η τσαχπίνα αλλά δεν το έμαθες από εμέναΔεν κατάλαβα, εσύ κρατάς το μαστίγιο ή εγώ;
Μαζί της όλα θα τα δοκιμάσω!!Έχει κάνει εγγραφή στη σχολή mistressathens η τσαχπίνα αλλά δεν το έμαθες από εμένα![]()
Κοκκινα????????????Καλησπέρα σε ολους.
Σημερα θα είμαι διαθέσιμη το βραδάκι,ώρα για μια ανανέωση μαλλιών...![]()
Ένα look σαν τον Dennis Rodman πως σου φαίνεται;Γνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
Για το 3colored λες;Ένα look σαν τον Dennis Rodman πως σου φαίνεται;
Ποιο θα επέλεγες απ'όλα αυτά εσύ;Για το 3colored λες;![]()
ΚόκκινοΓνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
τι θελεις να τα κανει μαυρα σαν τα χαλια σαςΚοκκινα????????????
εδω εισαι κοριτσιΓνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
Γνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
Σε πρόλαβα; Ακόμα πιο ξανθό αλλά όχι πλατινε ή ξεπλυμενοΓνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
Κόκκινα και τη Πέμπτη σε παίρνω και στο γήπεδο..Γνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
Δεν θέλω να είμαι άσχετος με το νήμα αλλά θα το κάνω ! Σαν παιδάκι όταν ήμουν 7-8 χρονών (μιας και δεν έχει πολλά χρόνια από τότε του 2002 γεννηθείς) ο πατέρας μου γούσταρε πολύ αυτόν τον τύπο , και επόμενο ήταν να γουστάρω και γω από τα βιντεάκια και τα highlights , από τους καλύτερους ψηλούς που έχω δει στη ζωή μου μεγάλη καψούρα , παίκτες με τα χαρακτηριστικά του λείπουν ! Συγνώμη μάγκες και Αλεξια για την άσχετη παρέμβαση !Ποιο θα επέλεγες απ'όλα αυτά εσύ;![]()
Αυτό ρε μάγκα που λες είναι σχετικό. Για το ότι ήταν ο καλύτερος ψηλός δηλαδή. Υπήρχαν και άλλοι αρκούντως καλύτεροι. Ήταν ένας πολύ καλός παίχτης αλλά ξεχώριζε για την ιδιαιτερότητα του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα του!Δεν θέλω να είμαι άσχετος με το νήμα αλλά θα το κάνω ! Σαν παιδάκι όταν ήμουν 7-8 χρονών (μιας και δεν έχει πολλά χρόνια από τότε του 2002 γεννηθείς) ο πατέρας μου γούσταρε πολύ αυτόν τον τύπο , και επόμενο ήταν να γουστάρω και γω από τα βιντεάκια και τα highlights , από τους καλύτερους ψηλούς που έχω δει στη ζωή μου μεγάλη καψούρα , παίκτες με τα χαρακτηριστικά του λείπουν ! Συγνώμη μάγκες και Αλεξια για την άσχετη παρέμβαση !
Σεβαστό φίλε , στα δικά μου μάτια και στα δικά μου μέτρα σύγκρισης και με βάση αυτό που γούσταρα να βλέπω ! Κάθε άποψη σεβαστή !Αυτό ρε μάγκα που λες είναι σχετικό. Για το ότι ήταν ο καλύτερος ψηλός δηλαδή. Υπήρχαν και άλλοι αρκούντως καλύτεροι. Ήταν ένας πολύ καλός παίχτης αλλά ξεχώριζε για την ιδιαιτερότητα του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα του!
Σαφώς. Ο καθένας έχει και τις επιλογές του κι εννοείται ότι είναι σεβαστέςΣεβαστό φίλε , στα δικά μου μάτια και στα δικά μου μέτρα σύγκρισης και με βάση αυτό που γούσταρα να βλέπω ! Κάθε άποψη σεβαστή !