Nikos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2020
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
ΚόκκινοΓνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
ΚόκκινοΓνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
τι θελεις να τα κανει μαυρα σαν τα χαλια σαςΚοκκινα????????????
εδω εισαι κοριτσιΓνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
Γνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
Σε πρόλαβα; Ακόμα πιο ξανθό αλλά όχι πλατινε ή ξεπλυμενοΓνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
Κόκκινα και τη Πέμπτη σε παίρνω και στο γήπεδο..Γνώμες θέλω....ακόμη πιο ξανθο η κοκκινααα..;;
Δεν θέλω να είμαι άσχετος με το νήμα αλλά θα το κάνω ! Σαν παιδάκι όταν ήμουν 7-8 χρονών (μιας και δεν έχει πολλά χρόνια από τότε του 2002 γεννηθείς) ο πατέρας μου γούσταρε πολύ αυτόν τον τύπο , και επόμενο ήταν να γουστάρω και γω από τα βιντεάκια και τα highlights , από τους καλύτερους ψηλούς που έχω δει στη ζωή μου μεγάλη καψούρα , παίκτες με τα χαρακτηριστικά του λείπουν ! Συγνώμη μάγκες και Αλεξια για την άσχετη παρέμβαση !Ποιο θα επέλεγες απ'όλα αυτά εσύ;![]()

Αυτό ρε μάγκα που λες είναι σχετικό. Για το ότι ήταν ο καλύτερος ψηλός δηλαδή. Υπήρχαν και άλλοι αρκούντως καλύτεροι. Ήταν ένας πολύ καλός παίχτης αλλά ξεχώριζε για την ιδιαιτερότητα του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα του!Δεν θέλω να είμαι άσχετος με το νήμα αλλά θα το κάνω ! Σαν παιδάκι όταν ήμουν 7-8 χρονών (μιας και δεν έχει πολλά χρόνια από τότε του 2002 γεννηθείς) ο πατέρας μου γούσταρε πολύ αυτόν τον τύπο , και επόμενο ήταν να γουστάρω και γω από τα βιντεάκια και τα highlights , από τους καλύτερους ψηλούς που έχω δει στη ζωή μου μεγάλη καψούρα , παίκτες με τα χαρακτηριστικά του λείπουν ! Συγνώμη μάγκες και Αλεξια για την άσχετη παρέμβαση !
Σεβαστό φίλε , στα δικά μου μάτια και στα δικά μου μέτρα σύγκρισης και με βάση αυτό που γούσταρα να βλέπω ! Κάθε άποψη σεβαστή !Αυτό ρε μάγκα που λες είναι σχετικό. Για το ότι ήταν ο καλύτερος ψηλός δηλαδή. Υπήρχαν και άλλοι αρκούντως καλύτεροι. Ήταν ένας πολύ καλός παίχτης αλλά ξεχώριζε για την ιδιαιτερότητα του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα του!
Σαφώς. Ο καθένας έχει και τις επιλογές του κι εννοείται ότι είναι σεβαστέςΣεβαστό φίλε , στα δικά μου μάτια και στα δικά μου μέτρα σύγκρισης και με βάση αυτό που γούσταρα να βλέπω ! Κάθε άποψη σεβαστή !

Lady ξεκόλλα.... Τα'χεις γαμησει όλα!!!Καλημέρα σε όλους....ορεξουλες σημερα !!![]()
Ακόμα όχι.....!!!!Lady ξεκόλλα.... Τα'χεις γαμησει όλα!!!
εσυ αλλαξε φωτογραφια γιατι το χορταρι το βλεπω ακουρευτοLady ξεκόλλα.... Τα'χεις γαμησει όλα!!!
Τι προμηνύει η δήλωσή σου;Ακόμα όχι.....!!!!
Όλα ώπα μας τα'χει κάνει το καυλάκι...Lady ξεκόλλα.... Τα'χεις γαμησει όλα!!!
Αντε να δούμε.....Ακόμα όχι.....!!!!
Έλα κρυάδες... Στα άλλα νήματα αυτά...εσυ αλλαξε φωτογραφια γιατι το χορταρι το βλεπω ακουρευτο