NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.243
- Πόντοι
- 456
Ω να σου..@@
Μπράβο έτσι ντυμένη μην κρυώσεις! Αλλά πάλι κάλτσες δεν φόρεσες!!!Καλο μεσημέρι σε ολους!!![]()
![]()
βρακάκι είναι λίγο μικρό απ ότι βλέπω κι εκεί στο σιδεράκι που δένει έχει χαλάσει και το σιδεράκι σφήνωσε μέσα!!! Αλλά μπράβο...φοράς τις μποτούλες σου μανάρι!!!
Σέξι και όποιος αντέξει!!! Ντύσου όμως ρε μάνα μου θα παγώσει το πιπί σου
Georgeeee?!???! Δεν κρυώνω μάναρι μου.....ξέρεις..♥︎Σέξι και όποιος αντέξει!!! Ντύσου όμως ρε μάνα μου θα παγώσει το πιπί σου
...εν'τω μεταξυ ποζα ακροβατικη, S τελικο!!!! Το κοριτσι λαστιχο
Το ξέρω μαναράκι μου!!! Είσαι φωτιά και λάβρα!!! Ακόμη θυμάμαι την καυτή μας συνεύρεση και έπεται και πιο hot....Georgeeee?!???! Δεν κρυώνω μάναρι μου.....ξέρεις..♥︎
S τελικό....χμμμμ !!!!...εν'τω μεταξυ ποζα ακροβατικη, S τελικο!!!! Το κοριτσι λαστιχο![]()
....σε προτιμω "W" ή εστω "Μ"S τελικό....χμμμμ !!!!
Υπέροχο!!!Μια γλυκιά καληνύχτα σε όλους!!!
![]()
Πολύ ωραίο gif αλλά θα προτιμούσα εσένα...με τον ίδιο εξοπλισμό!!!Καλό μεσημέρι σε ολους καλό σκ!![]()
....τα βλεπ'ς, η μαγεια ειναι στο total black και οχι στα ασπρα, κοκκινα, κιτρινα, μπλε (καραβακια στο ταξιδι δν με παιρνετε καλεΚαλό μεσημέρι σε ολους καλό σκ!![]()
Total black καυλα τελείως !....τα βλεπ'ς, η μαγεια ειναι στο total black και οχι στα ασπρα, κοκκινα, κιτρινα, μπλε (καραβακια στο ταξιδι δν με παιρνετε καλε)
Δε λέω καλό και το μαύρο αλλά σαν το κόκκινο δεν έχει. Κόκκινο της φωτιάς μην ξεχνάς όπως και της ομαδάρας μας!!!Total black καυλα τελείως !
Τα γράφει αναλυτικά στο προφίλ της μανποιά είναι η τιμολογιακή πολιτική του κοριτσιού?
Εδώ μέσα προφανώς και δεν έχω κλώνο, λες να έφτιαξα εκεί απέναντι;καλό σκ!