AGNWSTOS89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 761
- Πόντοι
- 301
Για φουλ γλείψιμο είναιΜια γλυκιά καληνύχτα σε όλους!!!
![]()
Για φουλ γλείψιμο είναιΜια γλυκιά καληνύχτα σε όλους!!!
![]()
Ρε μέντορα τον έριξες εδώ μέσα και δεν του έμαθες ούτε τα βασικά; Θα κλεισει κάνα ραντεβού και θα την πατήσει και μετά το κρίμα στο λαιμό σου!!τι σημαίνει κροσάκι ;
....κοιτα, θα δωσω ενα δικιο στον Μεντορα @dimigoall γιατι παει με την σειρα την διδακτεα υλη. Πρωτα τον εμαθε να κανει tags κ παραθεσεις, μετα εμαθε τα emotions και τελευταιως τα gif!!! Δεν εχουν φτασει ακομα στα πουτσακιαΡε μέντορα τον έριξες εδώ μέσα και δεν του έμαθες ούτε τα βασικά; Θα κλεισει κάνα ραντεβού και θα την πατήσει και μετά το κρίμα στο λαιμό σου!!
Γαμιόλα και εσύ....κοιτα, θα δωσω ενα δικιο στον Μεντορα @dimigoall γιατι παει με την σειρα την διδακτεα υλη. Πρωτα τον εμαθε να κανει tags κ παραθεσεις, μετα εμαθε τα emotions και τελευταιως τα gif!!! Δεν εχουν φτασει ακομα στα πουτσακια
Βεβαια απο την αλλη θα δωσω κ ενα δικιο στον Μεντορευομενο @Panos 1978 γιατι εβλεπε τον Μεντορα να καβλαντιζει στον "Χυσε μεσα" και μπερδευτηκε. Θα προτεινω να περασουν κατευθειαν στα κεφαλαια για πουτσακια κ μουνακια κ να αφησουν για αργοτερα τα κωλαρακια, για να μην γινονται παρανοησεις![]()
Γαμιόλα και εσύ
Αστέρι τον έχω κάνει τον Πανούλη
ΑΣΤΕΡΙ![]()
....κοιτα, θα δωσω ενα δικιο στον Μεντορα @dimigoall γιατι παει με την σειρα την διδακτεα υλη. Πρωτα τον εμαθε να κανει tags κ παραθεσεις, μετα εμαθε τα emotions και τελευταιως τα gif!!! Δεν εχουν φτασει ακομα στα πουτσακια
Βεβαια απο την αλλη θα δωσω κ ενα δικιο στον Μεντορευομενο @Panos 1978 γιατι εβλεπε τον Μεντορα να καβλαντιζει στον "Χυσε μεσα" και μπερδευτηκε. Θα προτεινω να περασουν κατευθειαν στα κεφαλαια για πουτσακια κ μουνακια κ να αφησουν για αργοτερα τα κωλαρακια, για να μην γινονται παρανοησεις![]()
Αδυνάτισές..πολυ..Καλο μεσημέρι σε ολους!!![]()
![]()
Πω ρεΚαλο μεσημέρι σε ολους!!![]()
![]()
Και τα όμορφα πατουσάκιαΚαλό μεσημέρι στην όμορφη και το ωραίο φορεματάκι και το ωραίο ποπουδάκι![]()
Πω ρε
ΠΟΥΣΤΗ
Ρίξε κάτι πάνω σου μανάρι μου , θα κρυώσεις![]()
πηγαινε να το σκεπασεις βρε το κοριτσιΠω ρε
ΠΟΥΣΤΗ
Ρίξε κάτι πάνω σου μανάρι μου , θα κρυώσεις![]()
εχει να πεσει σωβατισμα και λειπει και ο εργοδηγος... @pastelios που εισαι να συμαζεψεις το συνεργειο