Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.417
Προμηνύει.......
Προμηνύει.......
σε ψαχνουνΓαμιόλες![]()

τι σημαίνει κροσάκι ;σε ψαχνουν
Ανωνυμο γαμησι σε μονοκατοικια με κροσακι
Καλημερα,το ολο το Σαββατο κανονιζουμε εγω και τρεις φιλες μου λεσβιες θα εχουμε κλεισει ενα σπιτι μονοκατοικια στο Περιστερι.Εγω ειμαι κροσακι 29 ετων και θα ειμαι στημενο στα τεσσερα για πιπα κωλο και οι φιλες μου θα προσφερουν θεαμα για να σας καβλωνουν και να με γαμηστε.Αυτες δεν θα κανουν...www.bourdela.com
ρωτα τον μεντορα γνωριζει τα παντατι σημαίνει κροσάκι ;

Θα πέσουν τα σύμπανταΠρομηνύει.......
Παρακαλώ πολύ σχόλια τύπου "κροσακι"κλπ κλπ στο συγκεκριμένο νημα δεν νομίζω πως ταιριάζουν. Ευχαριστώ

Πάλι διαρροές θα χουμε κατάλαβα...!!!Θα πέσουν τα σύμπαντα
Με αυτό που έχω στο μυαλό μου θα πέσει ο σερβερ!!Πάλι διαρροές θα χουμε κατάλαβα...!!!
Κωλομπαράδες μανάρι μου , μη τους δίνεις σημασίαΠαρακαλώ πολύ σχόλια τύπου "κροσακι"κλπ κλπ στο συγκεκριμένο νημα δεν νομίζω πως ταιριάζουν. Ευχαριστώ![]()

Για φουλ γλείψιμο είναιΜια γλυκιά καληνύχτα σε όλους!!!
![]()
Ρε μέντορα τον έριξες εδώ μέσα και δεν του έμαθες ούτε τα βασικά; Θα κλεισει κάνα ραντεβού και θα την πατήσει και μετά το κρίμα στο λαιμό σου!!τι σημαίνει κροσάκι ;
....κοιτα, θα δωσω ενα δικιο στον Μεντορα @dimigoall γιατι παει με την σειρα την διδακτεα υλη. Πρωτα τον εμαθε να κανει tags κ παραθεσεις, μετα εμαθε τα emotions και τελευταιως τα gif!!! Δεν εχουν φτασει ακομα στα πουτσακιαΡε μέντορα τον έριξες εδώ μέσα και δεν του έμαθες ούτε τα βασικά; Θα κλεισει κάνα ραντεβού και θα την πατήσει και μετά το κρίμα στο λαιμό σου!!
Γαμιόλα και εσύ....κοιτα, θα δωσω ενα δικιο στον Μεντορα @dimigoall γιατι παει με την σειρα την διδακτεα υλη. Πρωτα τον εμαθε να κανει tags κ παραθεσεις, μετα εμαθε τα emotions και τελευταιως τα gif!!! Δεν εχουν φτασει ακομα στα πουτσακια
Βεβαια απο την αλλη θα δωσω κ ενα δικιο στον Μεντορευομενο @Panos 1978 γιατι εβλεπε τον Μεντορα να καβλαντιζει στον "Χυσε μεσα" και μπερδευτηκε. Θα προτεινω να περασουν κατευθειαν στα κεφαλαια για πουτσακια κ μουνακια κ να αφησουν για αργοτερα τα κωλαρακια, για να μην γινονται παρανοησεις![]()

Γαμιόλα και εσύ
Αστέρι τον έχω κάνει τον Πανούλη
ΑΣΤΕΡΙ![]()

....κοιτα, θα δωσω ενα δικιο στον Μεντορα @dimigoall γιατι παει με την σειρα την διδακτεα υλη. Πρωτα τον εμαθε να κανει tags κ παραθεσεις, μετα εμαθε τα emotions και τελευταιως τα gif!!! Δεν εχουν φτασει ακομα στα πουτσακια
Βεβαια απο την αλλη θα δωσω κ ενα δικιο στον Μεντορευομενο @Panos 1978 γιατι εβλεπε τον Μεντορα να καβλαντιζει στον "Χυσε μεσα" και μπερδευτηκε. Θα προτεινω να περασουν κατευθειαν στα κεφαλαια για πουτσακια κ μουνακια κ να αφησουν για αργοτερα τα κωλαρακια, για να μην γινονται παρανοησεις![]()