Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
@professor xΕπειδή είσαι μουνής , να ρωτήσουμε δημόσια λοιπόν το κορίτσι .
@Lady Alexia σε έχω στεναχωρήσει η σε έχω προσβάλλει ποτέ ?![]()

@professor xΕπειδή είσαι μουνής , να ρωτήσουμε δημόσια λοιπόν το κορίτσι .

Εσύ κι ο άλλος (Πάνος) έχετε το χαβά της ψωλής, ενώ εγώ προβληματίζομαι με το 2ο σημείο αναφοράς που υποδεικνύει έντονη αστάθεια, αν λοιπόν δεν κατανοείτε τη δόση αρβάλας των λεγόμενων μου τότε ας ξεραθεί το παλιάμπελο, αφού (από καιρό) έχω διακόψει κάμποσες "διπλωματικές" σχέσεις.Επειδή είσαι μουνής , να ρωτήσουμε δημόσια λοιπόν το κορίτσι .![]()
Πατουσάκια ;Εσύ κι ο άλλος (Πάνος) έχετε το χαβά της ψωλής, ενώ εγώ προβληματίζομαι με το 2ο σημείο αναφοράς που υποδεικνύει έντονη αστάθεια, αν λοιπόν δεν κατανοείτε τη δόση αρβάλας των λεγόμενων μου τότε ας ξεραθεί το παλιάμπελο, αφού (από καιρό) έχω διακόψει κάμποσες "διπλωματικές" σχέσεις.
Και για να μην αφήνω απορίες, ένα κουμπί πατάω και εξαφανίζομαι οριστικά, δεν μου χρειάζεται να παραμένω εδώ μέσα ώστε να τηρήσω τις δεσμεύσεις μου απέναντί της.
Τι αστάθειες και σημεία αναφοράς λες ρε τύπε ΝτούνταΕσύ κι ο άλλος (Πάνος) έχετε το χαβά της ψωλής, ενώ εγώ προβληματίζομαι με το 2ο σημείο αναφοράς που υποδεικνύει έντονη αστάθεια, αν λοιπόν δεν κατανοείτε τη δόση αρβάλας των λεγόμενων μου τότε ας ξεραθεί το παλιάμπελο, αφού (από καιρό) έχω διακόψει κάμποσες "διπλωματικές" σχέσεις.
Και για να μην αφήνω απορίες, ένα κουμπί πατάω και εξαφανίζομαι οριστικά, δεν μου χρειάζεται να παραμένω εδώ μέσα ώστε να τηρήσω τις δεσμεύσεις μου απέναντί της.

Τι αστάθειες και σημεία αναφοράς λες ρε τύπε Ντούντα
Σεισμολόγος είσαι ?![]()
Γιατί πάλι έτσι...??? Ραντεβού στα τυφλά το έχουμε κάνει!!!Καλησπέρα σε ολους![]()
Ό μέντορας είναι εγγύηση και κύριος με όλα τά κορίτσια πανουλη.
Αντί να ρίξετε έστω το Άσσο τελικό - που το έδωσα απέναντι - μετά θα (ο νοών νοείτω)....Σεισμολόγος είσαι ?![]()
Όμως ξέρεις ό,τι κάνω το κάνω για εσέναΚαλησπέρα σε ολους![]()

Καλησπέρα, όχι προς θεού, αλλιώς θα χαμε ντέρμπι στο λαιβ.....Επειδή είσαι μουνής , να ρωτήσουμε δημόσια λοιπόν το κορίτσι .

Πω πώ!!!! Ζωντανό....σου μιλάει!!!Μια γλυκιά καληνύχτα σε όλους!!!
![]()
Μανάρι μουΚαλησπέρα, όχι προς θεού, αλλιώς θα χαμε ντέρμπι στο λαιβ.....![]()