pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.190
- Πόντοι
- 5.946
γειααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα σε ολους![]()
γειααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα σε ολους![]()
Καλησπέρα και σε εσένα.... Καλή δουλειά...Καλησπέρα σε ολους![]()
Mόνο Θουρία και Γαρδίκι !!! 120 Π.Ε.ΑΕσύ πήγες στη Μεσσήνη να πεις ότι "π€θανε" ένας χορηγός;
Επειδή έλεγες για κάτι 70ρια απέναντι
Αν είσαι πολυάσχολος έχουν και τηλέφωνο![]()
Λογικά θα είχες κάνει εδώ στην Αεροπορία βύσμα...Mόνο Θουρία και Γαρδίκι !!! 120 Π.Ε.Α

Σε τι θέλεις ρε Ντούντα να δηλώσουμε μετάνοια ?Λογικά θα είχες κάνει εδώ στην Αεροπορία βύσμα...
Ο σώγαμπρος (Αθηναίος) με το Ντιμιγκολ (προδότης) ακόμη να δηλώσουν μετάνοια στη Λαίδη, θα γίνω Αυστριακός ζωγράφος
Αυτά είναι προσανάμματα για τα αγκάθια, προφανώς και δεν βάζω πλαστικά σε φούρνο είτε τζάκι...
Aύριο ρίχνω σπίρτο απέξω στο χωράφι να καθαρίζει σταδιακά...
Τώρα αν θέλει η Βασίλισσα να έρθει παραπάνω από την τοπική πρωτεύουσα και ψητά φτιάχνω για την αρχοντιά της![]()

ΤσάκοΓεια Αλεξία..
Τελείωσες την δουλειά ;
Πατουσάκια ;

Μαλακα, ο ανθρωπας είναι άρρωστος.
Oρκίζομαι,Φτιάξε κείμενο μετανοίας
Γρρρρ οχι ΓκρρρOρκίζομαι,
ότι δεν θα στεναχωρώ/προσβάλλω τη Λαίδη,
και δεν θα λέω κακές λέξεις.
Λοιπόν ΓΚΡ έχω διάβασμα.
Επειδή είσαι μουνής , να ρωτήσουμε δημόσια λοιπόν το κορίτσι .Oρκίζομαι,
ότι δεν θα στεναχωρώ/προσβάλλω τη Λαίδη,
και δεν θα λέω κακές λέξεις.
Λοιπόν ΓΚΡ έχω διάβασμα.

@professor xΕπειδή είσαι μουνής , να ρωτήσουμε δημόσια λοιπόν το κορίτσι .
@Lady Alexia σε έχω στεναχωρήσει η σε έχω προσβάλλει ποτέ ?![]()

Εσύ κι ο άλλος (Πάνος) έχετε το χαβά της ψωλής, ενώ εγώ προβληματίζομαι με το 2ο σημείο αναφοράς που υποδεικνύει έντονη αστάθεια, αν λοιπόν δεν κατανοείτε τη δόση αρβάλας των λεγόμενων μου τότε ας ξεραθεί το παλιάμπελο, αφού (από καιρό) έχω διακόψει κάμποσες "διπλωματικές" σχέσεις.Επειδή είσαι μουνής , να ρωτήσουμε δημόσια λοιπόν το κορίτσι .![]()
Πατουσάκια ;Εσύ κι ο άλλος (Πάνος) έχετε το χαβά της ψωλής, ενώ εγώ προβληματίζομαι με το 2ο σημείο αναφοράς που υποδεικνύει έντονη αστάθεια, αν λοιπόν δεν κατανοείτε τη δόση αρβάλας των λεγόμενων μου τότε ας ξεραθεί το παλιάμπελο, αφού (από καιρό) έχω διακόψει κάμποσες "διπλωματικές" σχέσεις.
Και για να μην αφήνω απορίες, ένα κουμπί πατάω και εξαφανίζομαι οριστικά, δεν μου χρειάζεται να παραμένω εδώ μέσα ώστε να τηρήσω τις δεσμεύσεις μου απέναντί της.
Τι αστάθειες και σημεία αναφοράς λες ρε τύπε ΝτούνταΕσύ κι ο άλλος (Πάνος) έχετε το χαβά της ψωλής, ενώ εγώ προβληματίζομαι με το 2ο σημείο αναφοράς που υποδεικνύει έντονη αστάθεια, αν λοιπόν δεν κατανοείτε τη δόση αρβάλας των λεγόμενων μου τότε ας ξεραθεί το παλιάμπελο, αφού (από καιρό) έχω διακόψει κάμποσες "διπλωματικές" σχέσεις.
Και για να μην αφήνω απορίες, ένα κουμπί πατάω και εξαφανίζομαι οριστικά, δεν μου χρειάζεται να παραμένω εδώ μέσα ώστε να τηρήσω τις δεσμεύσεις μου απέναντί της.