πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.337
- Πόντοι
- 16.131
θυμισε μου λιγο το σαββατο που περασε τι εγινε στο γηπεδο του ρεντη

ΟΝΤΩΣ?????????????θυμισε μου λιγο το σαββατο που περασε τι εγινε στο γηπεδο του ρεντη![]()
Όλα καλά όλα όμορφα..![]()
Για την ωρα...
Αναμένεται καυτή η συνέχεια δηλαδή;![]()
Για την ωρα...
ε ναι μας βλεπουν και μικρα παιδια ...μετα το βραδυ λιγο πριν το dinner![]()
Για την ωρα...
Πάνα γαμηθεί , εγώ πήρα inox και ησύχασα![]()
Για την ωρα...

Εξέλιξη βλέπω...Πάνα γαμηθεί , εγώ πήρα inox και ησύχασα
![]()
προτείνω ανεπιφύλακτατην δευτερα το βραδυ μην ξεχασεις να αλλαξεις και την χεστραΠάνα γαμηθεί , εγώ πήρα inox και ησύχασα
![]()
@pastelios Βράζει το αίμα ...Καλησπέρα![]()
![]()
μην τον ταγκαρεις ενοχλεις.. σημερα λογω βροχης παραδιδει μαθηματα ζωης@pastelios Βράζει το αίμα ...
αν βραζει λεει????? εμας ρωτα lady μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@pastelios Βράζει το αίμα ...
Σε αυτά τν ταγκαρω μόλις θα φοράω άλλα χρώματα καλύτερα να μην τα δει....μην τον ταγκαρεις ενοχλεις.. σημερα λογω βροχης παραδιδει μαθηματα ζωης
θελω να γινει ο κοσμος λιγο καλυτερος !!!!!!!!!!μην τον ταγκαρεις ενοχλεις.. σημερα λογω βροχης παραδιδει μαθηματα ζωης
Ρε στο είπα θα γαμηθείς ανάσκελατην δευτερα το βραδυ μην ξεχασεις να αλλαξεις και την χεστρα

Σε αυτά τν ταγκαρω μόλις θα φοράω αλλά χρώματα καλύτερα να μην τα δει....αντι να φτιάχνει θα τα σπάσει όλα...
LADY????????????????????????????........με τρομαζεις!!!!!!!!!!!!Σε αυτά τν ταγκαρω μόλις θα φοράω άλλα χρώματα καλύτερα να μην τα δει....αντι να φτιάχνει θα τα σπάσει όλα...
LADY????????????????????????????........με τρομαζεις!!!!!!!!!!!!
καλέ μου hydraulic