Jonny 81
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.007
- Πόντοι
- 2.256
Αρχίζει να φαίνεται φώς
Αρχίζει να φαίνεται φώς
Όλοι το ξέρουμε και μπορώ να πω οτι απέχεις ακόμα πολύ απο το ταβάνι σου....Ξέρεις ότι μπορώ πολύ καλύτερα,ηταν μεζεδάκι το κυρίως..μετά.!!
I will continue with great pleasure!Όλοι το ξέρουμε και μπορώ να πω οτι απέχεις ακόμα πολύ απο το ταβάνι σου....
keep going
Να σου στείλω κάρτα με τα στοιχεία μου???Πω ρε πούστηηηη
Ε πάρτα και εσύ παλιόπραμα
![]()
![]()
![]()
Παλιοπραμαα χαχαχχααχαχαχαχχααχχαΝα σου στείλω κάρτα με τα στοιχεία μου???
Σπάστε ότι έχετε στα wc σας...Παλιοπραμαα χαχαχχααχαχαχαχχααχχα
Γαμιόλα και εσύΣπάστε ότι έχετε στα wc σας...

Για το μεροκάματο ρε μαν.... Πως θα βλέπουμε τα κορίτσια μετά???Γαμιόλα και εσύ![]()
Εσύ μη γελάς καυλοράπανοΠαλιοπραμαα χαχαχχααχαχαχαχχααχχα

Όλα για το μεροκάματοΓια το μεροκάματο ρε μαν.... Πως θα βλέπουμε τα κορίτσια μετά???![]()

Εσύ μη γελάς καυλοράπανο![]()
Θα τιμωρηθείς![]()

Μάθε και κάτι άλλο - άσχετα αν δεν έδωσες πάσα: 50Є και πολλά είναι (για τις μανταμίτσες εδώ κάτω).Ε πάρτα και εσύ παλιόπραμα
Τι ξέρει αυτός @Lady Alexia??Όχι σφήνες πάλι! Θα σου πάρει το δίπλωμα η τροχαία, τώρα που το μαχαίρι θα φτάσει κόκκαλο!
Όλοι το ξέρουν! Μας έχει καλομάθει!Τι ξέρει αυτός @Lady Alexia??
Αν δηλαδή αυτός είναι ένας απλό μεζές το κυρίως μενού τι θα΄ναι;Ξέρεις ότι μπορώ πολύ καλύτερα,ηταν μεζεδάκι το κυρίως..μετά.!!
Πω πω ζημιά...... Εναν υδραυλικό βρε παιδιά ξέρει κανένας??????????????????Πω ρε πούστηηηη
Ε πάρτα και εσύ παλιόπραμα
![]()
![]()
![]()
Με τα κατάλληλα εργαλεία, ενδυμασία κλπ!!!Πω πω ζημιά...... Εναν υδραυλικό βρε παιδιά ξέρει κανένας??????????????????
Απο αυτούς που έρχονται άμεσα και στην ώρα τους!!!!
...αχθοφορος στην λαχαναγορα μαγκα μου?!?!Εσύ μη γελάς καυλοράπανο
Θα τιμωρηθείς![]()