KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.544
- Πόντοι
- 6.536
Στις λεπτομερειες κρυβεται ο διαβολος
Ξέρεις ότι είναι αληθές το εξής => ό,τι κάνω το κάνω για εσένα. Από την άλλη έχω δικά μου νήματα για να πω κάτι παραπάνω για εσένα.Τελικά καλά κάνουν άλλοι και λένε κριτική δεν γράφω
Φτάνει βρε σατανά μη μας κολάζεις νυχτιάτικα!!!
Ωραίο το κόκκινο μαλλί!!!
Φωτισμός...λέω εγώ..Ωραίο το κόκκινο μαλλί!!!
Για σκισιμο έτοιμη
Ωραίο το κόκκινο μαλλί!!!
....απο 'δω το πας, απο ΄κει το πας κ ολο στα κοκκινα μας γυρναςΦωτισμός...λέω εγώ..
....απο 'δω το πας, απο ΄κει το πας κ ολο στα κοκκινα μας γυρνας
Σων΄πχιααααααααααα
πααααααααααααααρα πολυ ωραιο........................εξαιρετικο θα μπορουσα να πω!!!!!!!!!
Η μουνομαχία στις ΘερμοπύλεςΣε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λογια!σου είπα και θα στο ξαναπώ είσαι ευχάριστος άνθρωπος και εξαιρετικός!!!σε ευχαριστώ για την έντονη απογευματινή μας καυλαααα!!!!!εκτός από εμένα έδωσες μάχη και εσυ κ ετσι καταφέραμε να περάσουμε κ οι 2 τέλεια!!!!♥︎
Πάλι φραπέ κάνεις. .... πόσους έχεις πιεί από το πρωί??Πω ρε πούστη
![]()
![]()
Θα κάνω χρήση καναδικού σφένδαμου όχι μόνο σε εσένα αλλά και τον άλλον αλούπη (νο μένσιον) τον Αθηναίο44, γιατί το εγχώριο πουρνάρι είναι αρκετά βαρύτερο ΓΚΡ....Πω ρε πούστη
![]()
![]()

Στείλε ξύλα για το τζάκι Ντούντα-μαν , λουκάνικα και χοχλιούςΘα κάνω χρήση καναδικού σφένδαμου όχι μόνο σε εσένα αλλά και τον άλλον αλούπη (νο μένσιον) τον Αθηναίο44, γιατί το εγχώριο πουρνάρι είναι αρκετά βαρύτερο ΓΚΡ....
Το καναδικό σφενδάμι ομοιάζει με το ελληνικό πλατάνι που οι πρόγονοι μας έφτιαχναν και κόπανους, μάθετε και λίγα πράγματα, ο εμπλουτισμός και η διερεύνηση της γνώσης λειτουργεί καταλυτικά ώστε να επιλέγονται τα άξια κορίτσια δίχως ανάγνωση κριτικών κλπ![]()

και λαδι,ζαρζαβατικα,αρνακι γαλακτοςΣτείλε ξύλα για το τζάκι Ντούντα-μαν , λουκάνικα και χοχλιούς![]()

Χυλοπίτες , τραχανά , ελιές , κασέρια , χοιρινά καπνιστάκαι λαδι,ζαρζαβατικα,αρνακι γαλακτος![]()

Μα σουτ! τι φως προβάλλει εκεί απ' το παράθυρο; Είν' η ανατολή κι είναι η Ιουλιέτα ο ήλιος. που εσύ η ''παρθένα της'' είσαι ομορφότερη της!Καλησπέρα σε όλους
Χρονιά πολλά!!♥︎
![]()
Κοπελιά , με Nokia 3310 βγάζεις τις τελευταίες φωτό ?Καλησπέρα σε όλους
Χρονιά πολλά!!♥︎
![]()

Φταίει ο φωτισμόςΚοπελιά , με Nokia 3310 βγάζεις τις τελευταίες φωτό ?
![]()
![]()