PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 36.662
- Πόντοι
- 8.346
Με σφήνα ή χωρίς;εχουμε καμια προσφατη φωτο?![]()
Με σφήνα ή χωρίς;εχουμε καμια προσφατη φωτο?![]()
Άσε φίλε τις καμαρωτές σου αλλού. Εγώ δεν έχω ανάγκη ούτε να προμοτάρω ούτε να γράψω κριτική προς κάποια αν δεν έχει υπάρξει συνάντηση. Ούτε εγώ αλλά ούτε κι αυτές τις έχουν ανάγκη. Και μην ορκίζεσαι ότι έχεις περισσότερες εμπειρίες επειδή είσαι εδώ μέσα παλαιό μέλος. Δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο αυτόΒλεπεις εχω διαβασει τοσες μουφες /προμοτοριστικες κριτικες εδω μεσα που τα παντα τα κοιταμε με περισσοτερη προσοχη, ιδιαιτερα τις αντιφασεις.
Τα υπόλοιπα δεν με εντυπωσιαζουν .
Βλεπεις εχω περισσοτερες εμπειριες απο το μεσο μελος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω φιλε δεν επισυναψα τιποτα.
H Lady φιλε μου ειναι σε αλλο επιπεδο!!!!!!!!!!!!!!!!Όχι μόνο αλλά και καυλιάρα!!!
Με σφήνα!!να σιγουρευτουμε τι χρωμα ειναι το μαλλι βρε ξαδερφε!Με σφήνα ή χωρίς;![]()
Όντως φίλε δεν παίζεται!!!H Lady φιλε μου ειναι σε αλλο επιπεδο!!!!!!!!!!!!!!!!
Κόλαση είσαι...
Μην εισαι τόσο σίγουρος!Άσε φίλε τις καμαρωτές σου αλλού. Εγώ δεν έχω ανάγκη ούτε να προμοτάρω ούτε να γράψω κριτική προς κάποια αν δεν έχει υπάρξει συνάντηση. Ούτε εγώ αλλά ούτε κι αυτές τις έχουν ανάγκη. Και μην ορκίζεσαι ότι έχεις περισσότερες εμπειρίες επειδή είσαι εδώ μέσα παλαιό μέλος. Δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο αυτό
Πάλι δεν βαρέθηκες; Μια φορά ένα χρόνο να μη γίνει κάτι αθάνατο μπου. Να ετοιμάσω τότε![]()

Κοίτα καλό είναι να μη το τραβάμε τόσο μόνο κ μόνο επειδή μπερδευτηκε έγραψε μαύρο μαλλι αντί για ξανθο ,έλα εντάξει τώρα.κακο δεν μου κάνει άλλωστε ήταν ένα πετυχημένο ραντεβούΜην εισαι τόσο σίγουρος!
Εχουμε δει πολλα εδω μέσα
Καλυτερα να γραφεις πιοο προσεχτικα . Δεν μπορει να την μπερδεψες την γκόμενα και να την εκανες μελαχρινη ενω είναι ξανθια!
Ουτε το λαθος σου δεν παραδεχεσαι.
Περισσοτερο κακο της κανεις και οχι καλο .
Αν νομίζεις ότι με το να σταθείς σε κάτι ανούσιο έως μηδαμινό αντί να δεις και να κρατήσεις την ουσία της εκάστοτε κριτικής είναι και το σωστό τότε μπράβο σου. Ούτε εσύ λοιπόν παραδέχεσαι το λάθος σουΜην εισαι τόσο σίγουρος!
Εχουμε δει πολλα εδω μέσα
Καλυτερα να γραφεις πιοο προσεχτικα . Δεν μπορει να την μπερδεψες την γκόμενα και να την εκανες μελαχρινη ενω είναι ξανθια!
Ουτε το λαθος σου δεν παραδεχεσαι.
Περισσοτερο κακο της κανεις και οχι καλο .
Ανουσιο αλλα δεν το παραδεχεσαι ?Αν νομίζεις ότι με το να σταθείς σε κάτι ανούσιο έως μηδαμινό αντί να δεις και να κρατήσεις την ουσία της εκάστοτε κριτικής είναι και το σωστό τότε μπράβο σου. Ούτε εσύ λοιπόν παραδέχεσαι το λάθος σου
Σε ευχαριστω που δεν το περνες στραβα.Κοίτα καλό είναι να μη το τραβάμε τόσο μόνο κ μόνο επειδή μπερδευτηκε έγραψε μαύρο μαλλι αντί για ξανθο ,έλα εντάξει τώρα.κακο δεν μου κάνει άλλωστε ήταν ένα πετυχημένο ραντεβού
Ευχαριστώ πολύ που βρήκες το λάθος γτ και εγώ η ίδια που τα έχω αλλάξει προσφατα ενώ το διάβαζα δεν σκάλωσα εκεί,πρέπει να το διάβαζες με μεγάλη προσοχή!
Όπως είδες παραπάνω σε σχόλιο μέλους το διακωμώδησα αν εσύ βλέπεις μουφιές και ψευδείς κριτικές απ'τη στιγμή που και η ίδια η κοπέλα βγήκε και σχολίασε ότι υπήρξε συνάντηση τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα κατανόησης στο τι είναι αληθινό και τι όχι. Εσύ δεν παραδέχεσαι ότι κόλλησες κι επιμένεις σε έναν βλακώδες λόγο που βρήκες να σταθείς. Μείνε με το κόλλημά σου λοιπόν!Ανουσιο αλλα δεν το παραδεχεσαι ?
Καποιος θα μπορούσε να ισχυριστει οτι δεν πηγες καν και ολα τα βγαζεις απο το μυαλό σου.
Δεν θα ηταν και η πρωτη φορα μαλιστα!
Ιδιαιτερα τηνμ στιγμη που η κοπελα δεν εχει δικη της σελιδα ακομα για αναρτηση κριτικών.
Light μαδοπούτσι , έτσι για να μπει καλά ο νέος χρόνος...καιρος ηταν
![]()

Τιποτα το σοβαρό μαν μουLight μαδοπούτσι , έτσι για να μπει καλά ο νέος χρόνος![]()

....μπηκε!!!Light μαδοπούτσι , έτσι για να μπει καλά ο νέος χρόνος![]()