Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ήμουν μελαχρινή πλεον προς ξανθο!!!για να λυθεί η απορίαΤελικα μαθαμε , ξανθια ή μελαχρινη?
Αρα να πιστεψω εσενα και οχι τον αγαπητικο που λεει μελαχρινη?Ήμουν μελαχρινή πλεον προς ξανθο!!!για να λυθεί η απορία
Αρα να πιστεψω εσενα και οχι τον αγαπητικο που λεει μελαχρινη?
Έχεις δίκιο απλά μπερδεύτηκα με τις προηγούμενες φώτο που έχει όταν ήταν μελαχρινή. Αφού τη μπέρδεψα εφόσον τη συνάντησα κιόλας παίζει να'χω αχρωματοψίαΩραίος, αλλά μαν στη φωτό που ανεβασε είναι ξανθιά.![]()
Άστα λεβέντη άλλο να τη βλέπεις από εδώ και άλλο να το ζήσεις. Η κοπέλα δεν παίζεταιΝαι το τρέλανες το παλικάρι και μπέρδεψε τα λόγια του. Τέτχια τσαχπίνα είσαι.
Σκέφτομαι τι μας έτυχε και δεν βρεθήκαμε μικρή, αλλά θα έρθει η ώρα μας κάποια στιγμή![]()
θεαρα η lady !!!!!!!Άστα λεβέντη άλλο να τη βλέπεις από εδώ και άλλο να το ζήσεις. Η κοπέλα δεν παίζεται
Ποια είναι εσένα ρε τύπε ακριβώς η απορία σου και υπογράμμισες αυτά τα 2 σημεία;
Όχι μόνο αλλά και καυλιάρα!!!θεαρα η lady !!!!!!!
Θα ευδοκιμήσει ραντεβού και με σένα παλίκαρε μην ανησυχείςΤο ξέρω άρχοντα και χαίρομαι που πέρασες καλά, απλά με μας ήταν bad timing.
Δεν εχει σημασία αλλωστε το μαλλι αλλα καλο είναι να προσεχουμε τι γραφουμε.
Να'σαι καλά!!! Στο είπα και από κοντά πως αν με εμπνέει η παρτενέρ και υπάρξει χημεία όλα βαίνουν σούπερ!!!Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λογια!σου είπα και θα στο ξαναπώ είσαι ευχάριστος άνθρωπος και εξαιρετικός!!!σε ευχαριστώ για την έντονη απογευματινή μας καυλαααα!!!!!εκτός από εμένα έδωσες μάχη και εσυ κ ετσι καταφέραμε να περάσουμε κ οι 2 τέλεια!!!!♥︎
Τώρα σοβαρά από όλα αυτά που έγραψε εσύ μονοο το μαύρο μαλλι αντί για ξανθο και όλα τα υπόλοιπα τα προσπερνάς; ακριβεστατες σου λέει ότι βλέπεις στις φώτο...oo my gooooooooodΔεν εχει σημασία αλλωστε το μαλλι αλλα καλο είναι να προσεχουμε τι γραφουμε.
Το ίδιο ισχύει και για σένα. Που βλέπεις την αναλήθεια σ'αυτά που έγραψα ακριβώς;Δεν εχει σημασία αλλωστε το μαλλι αλλα καλο είναι να προσεχουμε τι γραφουμε.
μαλλον δεν το καταλαβεΔεν εχει σημασία αλλωστε το μαλλι αλλα καλο είναι να προσεχουμε τι γραφουμε.

Η κοπελα είναι ξανθια τώρα και εσυ γραφεις μελαχρινη! Αυτο είναι ανακριβες!Το ίδιο ισχύει και για σένα. Που βλέπεις την αναλήθεια σ'αυτά που έγραψα ακριβώς;
Ναι αλλά εσύ επισύναψες 2 σημεία της κριτικής μου τα οποία δεν ισχύουν με βάση τη συγκεκριμένη ένστασή σουΗ κοπελα είναι ξανθια τώρα και εσυ γραφεις μελαχρινη! Αυτο είναι ανακριβες!
Βλεπεις εχω διαβασει τοσες μουφες /προμοτοριστικες κριτικες εδω μεσα που τα παντα τα κοιταμε με περισσοτερη προσοχη, ιδιαιτερα τις αντιφασεις.Τώρα σοβαρά από όλα αυτά που έγραψε εσύ μονοο το μαύρο μαλλι αντί για ξανθο και όλα τα υπόλοιπα τα προσπερνάς; ακριβεστατες σου λέει ότι βλέπεις στις φώτο...oo my goooooooood![]()
Εγω φιλε δεν επισυναψα τιποτα.Ναι αλλά εσύ επισύναψες 2 σημεία της κριτικής μου τα οποία δεν ισχύουν με βάση τη συγκεκριμένη ένστασή σου