πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.482
- Πόντοι
- 16.131
Έλα ρε και εσύ είπαμε συναδελφική αλληλεγγύη τα παιδιά μην είσαι τέτοιοςλεω εγω τωρα............
Έλα ρε και εσύ είπαμε συναδελφική αλληλεγγύη τα παιδιά μην είσαι τέτοιοςλεω εγω τωρα............
αυτο ειναι δικο σου θεμα. το φορουμ εχει και αυτη τη σκοπια.... εγω φυσικα θα εδινα τον καθε κομπογιαννιτη στη σεντρα.... το οτι εσυ μπορει να δεχεσαι να φας το αγγουρι γιατι "πονανε μωρε οι αντρες?" δε σημαινει οτι θα το φαμε και εμεις...Πολύ σω
Της είπα αυρα που πρέπει μην φοβάσαι απλά δεν είναι σωστό να βρίζουμε έτσι για πλάκα δημόσια ώστε να βγάλουμε τα απωθημένα μας...... ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΔΆΓΚΩΣΕ ΕΜΈΝΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΚΡΑΞΑ ΔΗΜΌΣΙΑ!!!
ειμαι χλαπατσα ετσι δε λεει ο ενας απο τους πολλους..........χαχαχαχαΈλα ρε και εσύ είπαμε συναδελφική αλληλεγγύη τα παιδιά μην είσαι τέτοιος
ειμαι χλαπατσα ετσι δε λεει ο ενας απο τους πολλους..........χαχαχαχα
Φίλε μου αυτό ακριβώς πήγα να βάλω μόλις τώρα. Με πρόλαβες.. χαχα
τι λες τωρα???..φυσικα και μπορω....αλλα αν αρχιζα να βριζω την κοπελα τι θα ειχα κερδισει???.....θα ημουν πιο αντρας???...απλα δεν ασχολουμαι πλεον μαζι της και με οποια αλλη κοπελα για καποιον λογο δεν τα παμε καλα.............δεν θα γινω κοπανος ποτε...ουτε θελω χαρες απο κανεναν.......απλα ειναι ολα φιλε μου.............αυτο ειναι δικο σου θεμα. το φορουμ εχει και αυτη τη σκοπια.... εγω φυσικα θα εδινα τον καθε κομπογιαννιτη στη σεντρα.... το οτι εσυ μπορει να δεχεσαι να φας το αγγουρι γιατι "πονανε μωρε οι αντρες?" δε σημαινει οτι θα το φαμε και εμεις...
δε σε κανει καλυτερο το οτι δεν την εκραξες δημοσια... για αυτο λεω. οσα νικ εχουν και τη φατσα τους ειναι διπλα εκτεθειμενα και στα υπερ και στα κατα.... γιατι εγω μπορω να κραξω εκ του ασφαλους.... ο ντουνταρας μπορει? εσυ μπορεις? φακελωμενοι ειστε!
αν δε τα επεστρεφε θα ηταν κατα συρροη οποτε πλεον φανερωνει συστηματικα παραβατικο χαρακτηρα, απατη κατ εξακολουθηση... και μετα θα τους εχανε ολους...Μάγκες καταρχάς να πω λάθος της που δεν επιστρέφει τα χρήματα αλλά και πάλι δε ξέρουμε τι έχει παιχτεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο αλλά αν η κοπέλα ήταν κλέφτρα τα λεφτά που πήρε από τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη δε θα τα έδινε πίσω τροφή για σκέψη είναι αυτό
Πότε θα γίνεις?Άντρας? ???τι λες τωρα???..φυσικα και μπορω....αλλα αν αρχιζα να βριζω την κοπελα τι θα ειχα κερδισει???.....θα ημουν πιο αντρας???...απλα δεν ασχολουμαι πλεον μαζι της και με οποια αλλη κοπελα για καποιον λογο δεν τα παμε καλα.............δεν θα γινω κοπανος ποτε...ουτε θελω χαρες απο κανεναν.......απλα ειναι ολα φιλε μου.............
αντρας??????????χαχαχαχαχαΠότε θα γίνεις?Άντρας? ???
Άμα δεν την ρίξεις 4-5 μπινελικια και 2-3 σφαλιάρες θα παραμείνεις νουλααντρας??????????χαχαχαχαχα
Άμα δεν την ρίξεις 4-5 μπινελικια και 2-3 σφαλιάρες θα παραμείνεις νουλα
γεια σου αυτοκλητε υπερασπιστη του ηθους των ιεροδουλωνΦιλαράκι δεν τον εβαλε το πιστολι στον κρόταφο να τα δωσει αλλα στο λεω ξανα μονο οι δυο τους ξερουν τινεχει γινει και κανενας αλλος κι επειδή ειμαι παρα πολλα χρόνια στο χώρο η κοπέλα εκανε μεν μαλακια που δεν εδωσε τα χρήματα του τυπουνπισω αλλα κλεφτρα ΔΕΝ ειναι
μπηκαν οι ιπποτες σημερα να σωσουν το κοριτσι!φιλε δεν τη βοηθας ετσι.κοφτο.ειναι ξεκαθαρη η υποθεση
μαδοπούτσι.....ωρε τι εγινε εδω ρε πστ μου?!?!!??![]()
ας πω και εγω την καλησπερα μου.....ωρε τι εγινε εδω ρε πστ μου?!?!!??![]()

εγω παντως νιωθω πιο αντρας που μπορω να πω την αποψη μου ατοφια χωρις να καταπινω τα λογια μου, χωρις να χρυσωνω κανενα χαπι και να χαιδευω κανενος το αυτι.... σε αντιθεση με καποιων τα @@ τα οποια εννιοτε εκτειθονται στις ορεξεις της καθε αλεξιας, οποτε προσεχουν πολυ καλα πως θα τοποθετηθουν απεναντι της...τι λες τωρα???..φυσικα και μπορω....αλλα αν αρχιζα να βριζω την κοπελα τι θα ειχα κερδισει???.....θα ημουν πιο αντρας???...απλα δεν ασχολουμαι πλεον μαζι της και με οποια αλλη κοπελα για καποιον λογο δεν τα παμε καλα.............δεν θα γινω κοπανος ποτε...ουτε θελω χαρες απο κανεναν.......απλα ειναι ολα φιλε μου.............
....καλησπερα κ καλη σας διασκεδασηας πω και εγω την καλησπερα μου![]()

στα τελειωματα ηρθες ...ας πω και εγω την καλησπερα μου![]()