Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Ποιο μαλακας πεθαινειςτη σουδινουμαι ρε πουστιμ
Ποιο μαλακας πεθαινειςτη σουδινουμαι ρε πουστιμ
δεν εχει κατασταλαξει η μετοχη.δινεται μεγαλο αποδοση στο - αλλα μεχρι να ηρεμησουν οι αγορες δεν θα ξερουμε με σιγουριαποσο ανεβηκε η μετοχη της μανδαμ αυτες της μερες ...?
με αυτα που γραφεις τι να υποθεσω... 3 εισαστε το κοροιδο της τραπουλας, ο μαστορας και εσυ... τι πινω? γαλα απο το μαγαζι σου πινω ρε μπουγατσα.. ελπιζω να εισαι μαρμιτικοςΝαι ρε ουτε καν την ξερω και τη δασκαλεψα τι πίνεται και δε μας δίνεται ρε πουστη μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαθε να μιλας ρε βλητο
Δεν έχω θέμα μαζί του ΓΚΡ κι εσύ....με λαθος ατομα τα βαζεις ντουντα.φιλικα
Το «αγγελούδι» θα σωθει, αν σωθει, μονο του. Με πλάτες άλλων δεν σώζεται κανενας.Παράτα μας τώρα με τις ειρωνίες σου και κάνε κάτι άλλο αν θες μπας και ηρεμήσει το Αγγελούδι μας.
Τη νορβηγική ντούντα την είδες;
Παράτα μας τώρα με τις ειρωνίες σου και κάνε κάτι άλλο αν θες μπας και ηρεμήσει το Αγγελούδι μας.
ειναι σε περιεργη φαση οι ανεξαρτητες φετος Ντουντα. Εχει γινει μια επιχειρηση συνδικατου με face control/κοινες πελατειες/κοινα bans και συναφη και παραλληλα συνθλιψη του ανταγωνισμου.Θα δουμε πως θα εξελιχθει αυτο, εγω περιμενω να σκασει με θορυβο που αυτος τωρα θα μοιαζει παιδικο παρτυ.Δεν έχω θέμα μαζί του ΓΚΡ κι εσύ....
Το Αγγελούδι ήτανε τόσο στεναχωρημένο το μεσημέρι πριν ξεκινήσει η Νορβηγία και μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στη Οχιά...
Τέσπα όλοι όσοι την αγαπάμε ως χορηγοί είπα στη σελίδα 220 να δώσουμε 50€ ώστε να μην έχει ανάγκη κανέναν.
Εγώ δίνω παραπάνω και το ξέρει η ίδια...
Και κάθε το άλλο: με το νέο λογαριασμό έκανα 3 απόπειρες σε ισάριθμες ανεξάρτητες (μέσω dm) και δεν πήρα απάντηση...
Σκασίλα μου φίλε, ας κάτσουν επάνω να ξεπατώνονται με 3 και 4 πελάτες την ημέρα...
Ακόμη και να κλειδώσουν το νήμα το Αγγελούδι θα μου έρθει πετώντας όταν το κανονίσουμε και θα της χρυσώσω τη μουναρίτσα....
μπας και ηθελες και εσυ να γαμας τσαμπα σαν κατι αλλους????με αυτα που γραφεις τι να υποθεσω... 3 εισαστε το κοροιδο της τραπουλας, ο μαστορας και εσυ... τι πινω? γαλα απο το μαγαζι σου πινω ρε μπουγατσα.. ελπιζω να εισαι μαρμιτικος
Σωστός εδώ και θεωρώ λήξαν το θέμα με τα κογιότ...Το «αγγελούδι» θα σωθει, αν σωθει, μονο του. Με πλάτες άλλων σώζεται κανενας.
α τετοιος εισαι και συ πουλακι μου? :ΡΌχι με την έννοια που το λέτε όλοι...
α μπραβο με καταλαβες......α τετοιος εισαι και συ πουλακι μου? :Ρ
Συμβαίνουν τέτοια πράγματα εδώ μεσαμπας και ηθελες και εσυ να γαμας τσαμπα σαν κατι αλλους????![]()
λεω εγω τωρα............Συμβαίνουν τέτοια πράγματα εδώ μεσα![]()
Έλα ρε και εσύ είπαμε συναδελφική αλληλεγγύη τα παιδιά μην είσαι τέτοιοςλεω εγω τωρα............
αυτο ειναι δικο σου θεμα. το φορουμ εχει και αυτη τη σκοπια.... εγω φυσικα θα εδινα τον καθε κομπογιαννιτη στη σεντρα.... το οτι εσυ μπορει να δεχεσαι να φας το αγγουρι γιατι "πονανε μωρε οι αντρες?" δε σημαινει οτι θα το φαμε και εμεις...Πολύ σω
Της είπα αυρα που πρέπει μην φοβάσαι απλά δεν είναι σωστό να βρίζουμε έτσι για πλάκα δημόσια ώστε να βγάλουμε τα απωθημένα μας...... ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΔΆΓΚΩΣΕ ΕΜΈΝΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΚΡΑΞΑ ΔΗΜΌΣΙΑ!!!
ειμαι χλαπατσα ετσι δε λεει ο ενας απο τους πολλους..........χαχαχαχαΈλα ρε και εσύ είπαμε συναδελφική αλληλεγγύη τα παιδιά μην είσαι τέτοιος
ειμαι χλαπατσα ετσι δε λεει ο ενας απο τους πολλους..........χαχαχαχα
Φίλε μου αυτό ακριβώς πήγα να βάλω μόλις τώρα. Με πρόλαβες.. χαχα
τι λες τωρα???..φυσικα και μπορω....αλλα αν αρχιζα να βριζω την κοπελα τι θα ειχα κερδισει???.....θα ημουν πιο αντρας???...απλα δεν ασχολουμαι πλεον μαζι της και με οποια αλλη κοπελα για καποιον λογο δεν τα παμε καλα.............δεν θα γινω κοπανος ποτε...ουτε θελω χαρες απο κανεναν.......απλα ειναι ολα φιλε μου.............αυτο ειναι δικο σου θεμα. το φορουμ εχει και αυτη τη σκοπια.... εγω φυσικα θα εδινα τον καθε κομπογιαννιτη στη σεντρα.... το οτι εσυ μπορει να δεχεσαι να φας το αγγουρι γιατι "πονανε μωρε οι αντρες?" δε σημαινει οτι θα το φαμε και εμεις...
δε σε κανει καλυτερο το οτι δεν την εκραξες δημοσια... για αυτο λεω. οσα νικ εχουν και τη φατσα τους ειναι διπλα εκτεθειμενα και στα υπερ και στα κατα.... γιατι εγω μπορω να κραξω εκ του ασφαλους.... ο ντουνταρας μπορει? εσυ μπορεις? φακελωμενοι ειστε!