dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 113.450
- Πόντοι
- 39.911
Ξένος ο Σπανούλης μαν ?παλι με ξενα κολυβα κηδεια
Ο δεύτερος που κατουράει το καινούργιο παρκέ μετά τον βεζενκοφ

( Έπεται συνέχεια )

Ξένος ο Σπανούλης μαν ?παλι με ξενα κολυβα κηδεια

φιλε μου ενα γνωμικο λεει στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...τα ιδια λεγατε και περσι και τελικα αλλος πηρε τις κουπες ..εσεις πηρατε το coco milk cupΞένος ο Σπανούλης μαν ?
Ο δεύτερος που κατουράει το καινούργιο παρκέ μετά τον βεζενκοφ
( Έπεται συνέχεια )![]()
Αν και σπαμάρουμε στο νήμα της αγαπητής λαίδης , που θα μας συγχωρήσει καθότι γαυράκιφιλε μου ενα γνωμικο λεει στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...τα ιδια λεγατε και περσι και τελικα αλλος πηρε τις κουπες ..εσεις πηρατε το coco milk cup

ρε μλκ μην το καις τον ανθρωπο ...ποσο να πηδηξει την γυναικα του 48 παιδια εχει κανει μαζι τηςΑν και σπαμάρουμε στο νήμα της αγαπητής λαίδης , που θα μας συγχωρήσει καθότι γαυράκι
Ρε συ ο Σπανούλαρος δεν μοιάζει με τον τύπο που έβγαλε φωτογραφία την Αγγελικούλα ?
![]()
Ρε λες???Αν και σπαμάρουμε στο νήμα της αγαπητής λαίδης , που θα μας συγχωρήσει καθότι γαυράκι
Ρε συ ο Σπανούλαρος δεν μοιάζει με τον τύπο που έβγαλε φωτογραφία την Αγγελικούλα ?
![]()
υπαρχει βεβαια και ενα αλλο σεναριο συναγωνιστηΡε λες???

O pastelios λέει πάντα αλήθεια!!!![]()
Λες να πέσω έξω;![]()
Αγαπητέ εξάδελφε...σου εύχομαι ολόψυχα...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ έξω!!!![]()

άστρο της Ανατολής που λάμπεις σαν το ήλιο 

Ευτυχώς γιατί όταν αγαπάω γίνομαι παιδί!Έχει αλλάξει πλέον πάει αυτο
Προτιμάμε ντόπια προϊόντα..... @Mythical Zoan , @james034 αφου δν βλεπω το κοριτσ' να σας κανει το χατηρι, παρτε μια random φωτο κωλαρικου για να μην πεσετε σε στερηση
![]()

Προτιμάμε ντόπια προϊόντα![]()
Νατουραλιζε;.....ελληνοποιημενο ειναι![]()
θα την καλεσει η ομοσπονδια (ξε)σκι για τους επομενους αγωνεςΝατουραλιζε;
80 ευρώ τοποθέτηση...
.....οχι ρε μαγκα μου, τι φλωριες ειναι αυτες!?!?!?