πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.397
- Πόντοι
- 16.131
με αποδειδη??/80 ευρώ τοποθέτηση...
με αποδειδη??/80 ευρώ τοποθέτηση...
Αμα τον βροντηξει εκει δεν εχει καμια τυχη.....οχι ρε μαγκα μου, τι φλωριες ειναι αυτες!?!?!?
Ο παλιακος, ορθοδοξος, ο μαρμαρενιος ειναι για πουτσοκοπανημα (συμφωνα με τον "Στασου μυγδαλα")
![]()

+ΦΠΑ...
με αποδειδη??/
pos εχουμε ???+ΦΠΑ...
Όχι...pos εχουμε ???
τι εχεις μεσα στο αμαξι καμμια παντοφλα μιτσουκο καμουφλαρισμενηΌχι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω κάτι άλλο που του μοιάζει...![]()
Μην ανησυχείς γι'αυτό έχουμε την Αγγέλω για να ρίξει άπλετο φως στο τούνελ και να τη βρεινα χαθεί....αλλά όχι πολύ!
Να μας πει που θα είναι για να....την βρούμε ε?!![]()
Ότι πιο όμορφο έχω δει εδώ μέσα
Ψεύτικος αυτός ο νιπτήρας μαν

Ας το βροντηξει εδωΨεύτικος αυτός ο νιπτήρας μαν
Μία πουτσιά να του δώσω έσπασε![]()
Θα βγει τουλουμπα εδώΑς το βροντηξει εδω
![]()

Το μεσο μελος του bou το κοβει στην μεση αυτο!!Θα βγει τουλουμπα εδώ![]()

Μαλάκες κανονίστε να τον βάλω στη τοστιέρα για το κορίτσι εδώ , να βγει κοτλέ να πούμεΑς το βροντηξει εδω
![]()

Δεν θέλεις να ξέρεις τι έχω μέσα στο αμάξι!!!τι εχεις μεσα στο αμαξι καμμια παντοφλα μιτσουκο καμουφλαρισμενη
Κάνουν καλή δουλειά...Μαλάκες κανονίστε να τον βάλω στη τοστιέρα για το κορίτσι εδώ , να βγει κοτλέ να πούμε![]()
και εσυ με σιδερικο κυκλοφορεις??Δεν θέλεις να ξέρεις τι έχω μέσα στο αμάξι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνουν καλή δουλειά...
Φίλε μην λες για παντόφλα γιατί η Λαίδη με απείλησε χθες στο Viber ότι αν ψάξω για άλλη Βασίλισσα δεν είναι μόνο ότι θα πέσει παντόφλα και ΠΛΟΚ (εικόνες 1 & 2) αλλά μπορεί να μου κόψει και τίποτα αν το παρακάνω (εικόνα 3)παντοφλα μιτσουκο

γιατί αρχίζω και φοβάμαι, θα σας δίνω κανένα στημένο παιχνίδι Η σφήνα θα έπρεπε να είναι κόκκινο χρώμα, να ταιριάζει με της λαίδης..... @Mythical Zoan , @james034 αφου δν βλεπω το κοριτσ' να σας κανει το χατηρι, παρτε μια random φωτο κωλαρικου για να μην πεσετε σε στερηση
![]()
θα πεσουμε σε καλα χερια!!!!!!!!Καλησπέρα σε όλους ♥︎
ΜΗ βαράτε τα εργαλεία και μου έρθετε ταλαιπωρημενοι!![]()