123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.699
- Πόντοι
- 3.446
Κοινώς πιασ' τ' αυγό και κούρευ'τοΈχω ήδη αναφέρει το πρόβλημα, είπαν θα επικοινωνήσουν σύντομα.αντε βρες άκρη τώρα....
Κοινώς πιασ' τ' αυγό και κούρευ'τοΈχω ήδη αναφέρει το πρόβλημα, είπαν θα επικοινωνήσουν σύντομα.αντε βρες άκρη τώρα....
Εχω πλυθει εχω ξυριστει ειμαι ετοιμοςμ'αυτά και με κείνα...2 σελίδες κόμεντς και ξεχαστήκαμε...αποσπάσατε την προσοχή απ'το κορίτσι (με τα υπουργεία κ τα υδραυλικά) και περιμένουμε ακόμα την 3η δόση της...αντιβίωσης, την βραδινή!
Για να οργανωθούμε λόγο παιδιά...![]()
Βαγγο με το μαλακο στο σπιτι φιλαρακι μουΕχω πλυθει εχω ξυριστει ειμαι ετοιμος

Ανα χαθείς παλιοκόριτσο βραδιάτικά ,,,,,
να χαθεί....αλλά όχι πολύ!Ανα χαθείς παλιοκόριτσο βραδιάτικά ,,,,,

Θα την βρείς ,,,,,,Pastelios ακούει ?να χαθεί....αλλά όχι πολύ!
Να πας πει που θα είναι για να....την βρούμε ε?!![]()
τι ειν' ο Παστέλιος? Κυβερνητικός εκπρόσωπος...γραφείο τύπου???Θα την βρείς ,,,,,,Pastelios ακούει ?
Δεν ξέρω ,,,, ειλικρινά δεν ξέρω .( περί pasteliou το σχόλιο είναι καθαρά χιουμοριστικό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις κ υπονοούμενα )τι ειν' ο Παστέλιος? Κυβερνητικός εκπρόσωπος...γραφείο τύπου???![]()
ελα ρε....προφανως πλακίτσα κάνουμε!!Δεν ξέρω ,,,, ειλικρινά δεν ξέρω .( περί pasteliou το σχόλιο είναι καθαρά χιουμοριστικό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις κ υπονοούμενα )

Ναι οκ ,καμμιά φορά όμως, όταν δεν γνωρίζει ο ενας τον άλλον ,ο γραπτός λόγος παρεξηγείται .ελα ρε....προφανως πλακίτσα κάνουμε!!![]()
dont worry... @pastelios is a friend!Ναι οκ ,καμμιά φορά όμως, όταν δεν γνωρίζει ο ενας τον άλλον ,ο γραπτός λόγος παρεξηγείται .

Όλα για τις κοριτσαρες γίνονται!!!.....Ο ενας την κοπαναει στον νιπτηρα, ο αλλος στο καλοριφερ, αλλοι παλι χαλανε τα υδραυλικα στου Βασιλακη........
Τι γινεται ρε πστ μου, ολοι για τον @pastelios δουλευουν?!?!?![]()
Ο Γιούρι ΓκέλερΕδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε![]()
Και εσύ ξεκαθάρισε την θέση σου... απαγορεύεται η διγαμια στην Ελλάδα@White Othellos και @james034 ..
Εννοείται ότι καταλαβαίνω το χιούμορ και όταν είναι χιούμορ το δέχομαι 100%... Απλά ορισμένα άτομα η δεν έχουν χιούμορ (δεν το λέω για εσάς τους 2) η απλά ψάχνουν ευκαιρία με ο,τι διαβάσουν για να ρίξουν λάσπη... Με λένε προμοτορα της Ιωάννας 34...οκ με την Ιωανναρα έχουμε πλέον άλλη σχέση οπότε πλέον γελάμε με όλα αυτά... Δεν θα ήθελα να γίνει το ίδιο και για την lady.... Γιατί με τους μαλακες που υπάρχουν εδώ ποτέ δεν ξέρεις!!!... Lady συγγνώμη που είπα για άλλη κοπέλα στο νήμα σου... Απλά ποτέ δεν ξέρεις τι ευκαιρία θα βρει ο άλλος για να πει το οτιδήποτε!!!
Διαρροή άκουσα.... Εφτασεεεεε....Εδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε![]()
Και εσύ ξεκαθάρισε την θέση σου... απαγορεύεται η διγαμια στην Ελλάδα
Καλημέρα είπαμε ?ΜΕΓΑΛΟς ΚΟΟΥΤς καταφερε το ακατορθωτο να χασει η εθνικη μας απο τους κωλοσφυριχτρακηδες

παλι με ξενα κολυβα κηδειαΚαλημέρα είπαμε ?
Καλημέρααααα
![]()