PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.507
- Πόντοι
- 8.346
Να περιμένεις, η Lady δεν χαλάει χατήριαπρωι...απόγευμα....
Θα βάλεις και το βραδυ?
Ρωτώ για να ξέρω, να περιμένω, να μην βγω...![]()

Να περιμένεις, η Lady δεν χαλάει χατήριαπρωι...απόγευμα....
Θα βάλεις και το βραδυ?

αυτος δεν ειναι κωλος!αντιβιωση ειναιπρωι...απόγευμα....
Θα βάλεις και το βραδυ?

Μπορεί να μην το΄χε σκοπό. Τώρα εφόσον το ζήτησες εσύ μπορεί και να εισακουστείς. Οπότε καθυστέρησε λίγο την έξοδό σουπρωι...απόγευμα....
Θα βάλεις και το βραδυ?
Μπορεί να μην το΄χε σκοπό. Τώρα εφόσον το ζήτησες εσύ μπορεί και να εισακουστείς. Οπότε καθυστέρησε λίγο την έξοδό σου
Λέτε να μην χαλάσει χατίρι????Να περιμένεις, η Lady δεν χαλάει χατήρια![]()
η λαιδη θα αφιερωσει κωλο και εσυ τραγουδι!θελω fair playΛέτε να μην χαλάσει χατίρι????
Δύσκολο...![]()

Λες να πέσω έξω;Λέτε να μην χαλάσει χατίρι????
Δύσκολο...![]()
Θα φανεί από στιγμή σε στιγμή περιμένοντας εναγωνίωςΛέτε να μην χαλάσει χατίρι????
Δύσκολο...![]()
Αγαπητέ εξάδελφε...σου εύχομαι ολόψυχα...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ έξω!!!Λες να πέσω έξω;![]()

Αν θες να σου λυθεί η απορία θα το διαπιστώσεις από κοντά! Προφανώς δεν με ξέρεις για να έχεις αυτήν την απορίαΚαλησπέρα προς όλους, έχω μια απορία, το forum της @Lady Alexia ποιος το διαχειρίζεται; Η ίδια λίγο δύσκολο κατά την άποψη μου.

Εδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε.....Ο ενας την κοπαναει στον νιπτηρα, ο αλλος στο καλοριφερ, αλλοι παλι χαλανε τα υδραυλικα στου Βασιλακη........
Τι γινεται ρε πστ μου, ολοι για τον @pastelios δουλευουν?!?!?![]()

...και για τις διαρροες κανειΕδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε![]()
Έχετε εκπρόσωπο τυπου;;;Αν μοιράζεται Υπουργεία και το Μεταφορών είναι ελεύθερο θα το ήθελαΕδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε![]()
Φακελάκια μόνο ετσι;!Έχετε εκπρόσωπο τυπου;;;Αν μοιράζεται Υπουργεία και το Μεταφορών είναι ελεύθερο θα το ήθελα
φιλε εισαι ο μονος που ζητησε υπουργειο και οχι κωλο σημεραΈχετε εκπρόσωπο τυπου;;;Αν μοιράζεται Υπουργεία και το Μεταφορών είναι ελεύθερο θα το ήθελα
Τα Wikileaks φταίνε. Απευθύνσου στην ΕΥΠΕδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε![]()
Έχω ήδη αναφέρει το πρόβλημα, είπαν θα επικοινωνήσουν σύντομα.αντε βρες άκρη τώρα....Τα Wikileaks φταίνε. Απευθύνσου στην ΕΥΠ
Ελα χρισοστομη επιτελους ειπα και εγω θα μου μεινουν η σαντυγι και το baby oilΑν θες να σου λυθεί η απορία θα το διαπιστώσεις από κοντά! Προφανώς δεν με ξέρεις για να έχεις αυτήν την απορία![]()